Vinkkejä täydelliseen meikkiin päivällä ja illalla

meikkivinkkejä meikkiideoita kuinka käytän meikkiä oikein

Meikkivinkkejä päivittäisestä näköstä iltamuutokseen

Monissa tapauksissa suunnittelemattomat kokemukset jättävät kauneimmat muistot. Mutta oletko aina valmistautunut saamaan kaiken irti? Miltä sinusta tuntuu, kun sinut kutsutaan treffeille pitkän työpäivän jälkeen?

Pystytkö näyttämään hyvältä tekemällä sen?

Kompromissi ulkonäön kanssa voi pilata kokouksen … Riittää, että et tunne itseäsi?

Kampaus- ja meikkiideoita kasvosi muotoon

meikkivinkit silmät kasvojen muotoiset kampaukset meikit

Mutta enimmäkseen jotain voidaan tehdä. Voit virkistää hiuksesi kuivashampoolla. Käytä myös oikeaa mekkoa, joka näyttää aina hyvältä eikä vaadi suurta silitystä … sinulla on yksi niistä, eikö? Jos ei, sinun pitäisi ostaa sellainen mahdollisimman pian.

Miten meikkaan oikein?

meikkivinkit silmät huulet iho kynsilakka

Mitä teet meikillä?

Haluamme vastata tähän kysymykseen, joka tulee pikaisesti esiin tällaisissa tilanteissa, alla olevien meikkivinkkien avulla. Yleensä sinulla ei ole tarpeeksi aikaa meikata uudelleen. Olet niin stressaantunut, että tämä ei voi onnistua joka tapauksessa. Käyttämällä tämän päivän silmämeikkiohjeita haluamme opettaa sinulle, kuinka muuttaa jokapäiväinen visio iltaisiksi!

“Kaunis oleminen” on taidetta, älä tarkoita sitä?

meikkivinkkejä kauneusvinkkejä kaunis ihonpohjamaali

Kuinka monta meikkiharjaa todella tarvitset?

meikkivinkit silmät huulipuna meikkiharja

 Mikä on kunkin meikkiharjan tehtävä??

meikkivinkit silmät valitsevat oikean meikkisiveltimen

Aluke

Jos olet jo levittänyt pohjamaalin aamulla, sinun on raikastettava se nyt. Lisää joko hieman jauhetta kermaiseen kerrokseen tai lisää toinen samantyyppinen meikkivoide. Koska muuten näytät liian kalpealta illalla. Lisäksi kirkkaat luomivärit silmille ja huulipuna eivät näytä niin hyviltä, ​​jos et saavuta täysin tasaista ihoa.

Alukkeen tärkeä rooli

meikkivinkkejä, kauneusvinkkejä, pohjamaalia, kauniita ihon vinkkejä

Silmien meikkivinkit lisäävät luomiväriä

Jauheen levittäminen – vinkkejä ja temppuja

meikkivinkit ihonhoitopohjamaali jauheharja

Meikki vinkkejä silmille

Jos sinulla oli vain ripsiväri päivän aikana, voit lisätä nopeasti myös silmänympärysvoiteen. Voit myös korostaa silmiä. Tee tämä lisäämällä helmivarjostin kulmakarvojen ulkoreunaan ja tummempi luomiväri silmäluomiin. Valitse oikeat värit silmien muodon ja koon mukaan.

 Erilaisia ​​silmän muotoja

meikkivinkit silmille eri silmien muodot

 Täydellinen silmämeikki 

meikkivinkit silmät silmäripset luomiväri sininen

Levitä ripsiväriä

meikkivinkit silmät ripsiväri huulipuna kiilto

Noudata hakemuksen yhteydessä silmämuodon vinkkejä ja valittaessa vivahteita – kauden trendejä. Pienemmissä kannattaa luottaa vaaleampiin väreihin, joissa on enemmän kiiltoa, ja isompiin – tummempiin.

Luomiväri kaikissa värisävyissä

meikki vinkit silmien värinen luomiväri

Ammattimainen silmämeikki catwalkille

meikkivinkit silmät meikki värillinen luomiväri

Huulet

Illan meikkivinkit kertovat jotain havaittavampaa. Myös balsamia pitäisi olla päällä, jotta voit näyttää kauniimmalta. Jos sinulla on jo huulipuna, sen pitäisi vain lisätä kiiltoa eikä muita vivahteita.

Käytä vastaavaa kynää huulille

meikkivinkit huulet huulipuna punainen

Suurimman osan ajasta naiset laiminlyövät tämän näkökohdan muuhun meikkiin. Useimmissa tapauksissa on hyvä korostaa huulet tarpeeksi hyvin huulipunalla ja huulipunalla samanaikaisesti. Poskipäät on ehdottomasti korostettava punastumalla illalla. Tämä saa kasvot näyttämään tuoreilta ja tekee linjoista paljon tasaisempia.

Punainen huulipuna on pakollinen

meikkivinkit huulet huulipuna valitse punaiset sävyt

spray

Olimme yllättyneitä huomatessamme, että monet naiset eivät tiedä, että meikkiin on olemassa suihke. Illan meikkivinkit eivät todellakaan voisi jättää sellaista pois. Koska muuten kaikki katoaa, varsinkin pitkillä treffeillä.

Meikkiasetussuihke

meikkivinkit ja kauneusvinkit meikkisuihkeeseen

Mahtava hajuvesi

Deodorantti voi olla hyvä päivällä. Illalla kannattaa kuitenkin luottaa loistavaan hajusteeseen. Hienostunut tuoksu makusi mukaan on paljon sopivampi tässä tapauksessa, sanoisimme jopa välttämättömäksi.

Hajuvesi iltaan

meikkivinkit ja kauneusvinkit hajuvesi-iltatapahtuma


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80