Tee -aika – teen juominen englanninkielisellä tavalla

Iso -Britannia viettää joka vuosi 21. huhtikuuta kansallista teepäivää, jolloin tee -aika on todella iso. Tiedetään, että britit ovat nauttineet rauhassa teetä vuosisatojen ajan. Siellä ikonisella juomalla on rikkaampi historia kuin viinillä ja oluella. Saarelaisille iltapäivätee on osa englantilaista elämäntapaa. Tästä syystä puhumme tänään englantilaisesta teekulttuurista. Ison -Britannian ulkopuolella teetä juotavaa perinnettä ylläpidetään monissa muissa maissa ympäri maailmaa erinomaisesti järjestetyillä seremonioilla. Aiemmin yksittäiset teet olivat arvokkaampia kuin kulta. Niiden terveellistä vaikutusta ihmiskehoon on arvostettu jo pitkään. Valitettavasti nykymaailmassa teeajan perinne on menettänyt merkityksensä. Mutta teen kulutus kasvaa. Nykyään keskimääräinen brittiläinen juo noin 900 kuppia teetä vuodessa, jota voidaan todella ihailla.

 Tee -aika englanninkielisellä tavalla: hienoimmista hienoimmista!

Englantilaistyylinen tee-aika hieno teepalvelu kaunis kukkakuvio

Tässä artikkelissa kerromme hieman enemmän englanninkielisestä teetunnista. Seuraamme historiallista tietoa teeteollisuuden kehityksestä ja hienojen teesarjojen valmistuksesta. Näytämme myös ihastuttavia valokuvaesimerkkejä hienoimmista teepalveluista, jotka tietysti kuuluvat englantilaiseen teekulttuuriin.

Pysy kuulolla jotain uutta ja inspiroi juomaan teetä myös englanniksi.

Yksinkertainen muotoilu, korkealaatuinen posliini!

Englantilaistyylinen tee-ajan teepalvelu sinisenä

Mistä lähtien tee -aika on ollut niin suosittua Isossa -Britanniassa??

Katsotaanpa syvemmälle suosittujen brittiläisten juomien historiaa ja tutkimme englantilaisen teetä juovan alkuperää. Tee ei ole vain suosittu juoma Isossa -Britanniassa, vaan sillä oli myös valtava rooli maan kehityksessä. On historiallisia todisteita siitä, että Englanti alkoi tuoda teetä Kiinasta 1600-luvun puolivälissä. Tee -aika eli teen juominen oli tuolloin korkean sosiaalisen aseman symboli.

Ylellinen muotoilu kokonaan valkoisena.

Teaware hieno posliini valkoinen korotettu muotoilu

Sitten valtakunta rakensi oman teeteollisuuden Intiaan, mikä auttoi laajentamaan brittiläistä valtaa tuossa osassa maailmaa. Samaan aikaan täällä Euroopassa on kehittynyt uusia teollisuudenaloja. Brittiläinen keramiikkateollisuus kukoisti ja tee oli tämän kehityksen keskipiste. Iso -Britannia on myös ansioitunut joidenkin maailman suosituimpien teepalvelujen tuottamisesta, vaikka brittiläinen rakkaussuhde Kiinasta tuoduista teesarjoista valmistetuista hienoista teesarjoista alkoi.

 Hienot kukkakuviot koristavat iho-ohutta posliinia.

Teekuppi hieno kukkakuvio, iho-ohut posliini

Englanninkielinen teesarjojen tuotanto

Posliinijäljitelmä, kerma-astia (kermanvärinen savi), syntyi 1700-luvun puolivälissä. Sen hioi ensin Josiah Wedgwood (1730-1795), joka lisäsi lasiin kaoliniittia (eräänlaista kiinalaista savea). Vielä nykyäänkin Wedgwood -teesarjat ovat suosikki tavaramerkki, ja yksinkertaisuutensa vuoksi ne herättävät suurta kiinnostusta verrattuna siihen aikaan käytettyihin värillisiin lasiteisiin..

 Josiah Wedgwoodin teekannut ovat todella ainutlaatuisia.

Josiah Wedgwood teekannu

Suunnittelun yksinkertaisuus kiehtoo.

Eräänlainen teesetti

Vuonna 1784 tehtaat eri puolilla Britanniaa alkoivat keskittyä teen valmistamiseen. Tuolloin teollinen vallankumous oli täydessä vauhdissa, valtion teeveroja alennettiin ja sen seurauksena kulutus kasvoi. Lopulta vuonna 1791 East India Company (Yhdistyneen kuningaskunnan johtava kauppayhtiö) lopetti kiinalaisen posliinin tuonnin. Tämä antoi brittiläisille valmistajille mahdollisuuden parantaa englantilaisten teetarvikkeiden tuotantoa. Teetä valmistavat englantilaiset posliinituotteet valloittivat maailman johtavan markkina -aseman teesarjojen alalla.

 Englantilainen posliini on nyt kiistaton maailman markkinajohtaja teesarjojen alalla.

Tee -aika englantilainen posliini

Brittiläiset ovat kokeilleet innovatiivista teesettiä 1800 -luvulta lähtien. Erityisesti teekannuja käytetään usein osoittamaan itsepäisyyttä ja luovuutta. Ne on koristeltu hahmoilla ja kukkakuvioilla ja jopa kokonaisia ​​kohtauksia, ainutlaatuisia veistoksellisia muotoja loihdittiin ja luotiin todellisia taideteoksia. Hienot kuviot tekevät englantilaisen teesarjan ainutlaatuisuudesta. Siksi asiantuntijat himoitsevat edelleen brittiläisiä teesarjoja, olivatpa ne vanhoja tai uusia, ja niitä arvostetaan keräilyesineinä.

 Tämä teesetti herättää kiehtovuutta.

Englantilaistyylinen teenaikainen teepalvelu

– Käytännön vinkkejä vintage -teesarjojen ostamiseen

Jotta voit todella järjestää tee-ajan englantilaiseen tapaan ja nauttia kuumasta juomasta, tarvitset korkealaatuisia teesarjoja. Siksi haluamme vihdoin antaa sinulle muutamia käytännön vinkkejä vintage -teesarjojen ostamiseen, jotta voit tehdä parhaan päätöksen ostaessasi teesarjan.

Vinkki 1: Osta vain sitä, mistä pidät ja mikä on sinulle tärkeää. Riippumatta siitä, mitä keräät, asiantuntijoiden neuvot ovat aina samat: ostaminen sijoittamisen vuoksi on aina riski. Joten osta vain sellaisia ​​kappaleita, joista haluat nauttia vuosien ajan.

Vinkki 2: Nyt on hyvä aika ostaa. Vintage -teesarjoja on markkinoilla runsaasti. Kun useimmat brittiläiset tuotannot ovat nyt lakanneet ja keraamiset tavarat rikkoutuvat helposti, kauniiden klassisten teetarvikkeiden kysyntä todennäköisesti kasvaa. Korkealaatuisista teepalveluista tulee harvinaisuus markkinoilla tulevina vuosina.

 Mukavia englantilaisia ​​teepalveluja ystäville ja keräilijöille.

Mukavia englantilaisia ​​teepalveluja

Vinkki 3: Tämä vaikuttaa ostohintaan. Jos pidät teesarjasta ja haluat omistaa sen, tähän tuotteeseen saattaa silti olla investoinnin arvoista. Sinun on kuitenkin muistettava, että kaikki halkeamat alentavat jälleenmyyntiarvoa.

Vinkki 4: Älä osta sitä, mistä pidät ensi silmäyksellä. Joitakin kauneimpia ja arvokkaimpia teekannuja ja teesarjoja arvostetaan muodoltaan, ei pelkästään sisustuksensa vuoksi.

Nyt voit ihailla klassisia englantilaisia ​​teekuppeja, kannuja ja kokonaisia ​​teepalveluja kuvagalleriamme. Toimitus toivottaa hauskaa!

Ota kuppi teetä?

Tee -aika englantilaiseen tapaan hienoja teesarjoja hienovaraisella kuviolla

 Englantilaista teetä tarjoillaan teeleivän tai teekakun kanssa.

Englantilaistyylinen teen aika

Teepakkausten kuvioissa luovuudella ei ole rajoja.

Teaware hieno kuvio erittäin luovasti kuvattuja hevosia

 Teaware hieno kuvio erittäin luovasti kuvattuja hevosia

Teeastiat

Nauti myös teen juomisesta?

Eräänlainen teekuppi

 Teekakut ja keksit ovat osa jokaista englantilaistyylistä teetuntia

Art teekakku keksit

Puhdasta täydellisyyttä!

Teejuhlan koristelu