Terveellistä ruokaa kauniille iholle ja hiuksille

Terveellinen syöminen liittyy kauniiseen ihoon ja kauniisiin hiuksiin

Kesällä näytämme paljon enemmän kehostamme. Ei vaatteet, vaan iho ja hiukset ovat kauneimpia asusteitamme tällä kaudella. Meidän on suojeltava heitä auringolta ja kuivuudelta. Kaikki hoitotuotteet tulevat apuamme.

Terveellisellä ruoalla sekä kauniilla iholla ja hiuksilla on jotain yhteistä

terveelliset syövät smoothiet juovat kauniita ihon hiuksia

Mutta niistä on vähän hyötyä, jos emme syö terveellisesti. Mitä meidän on tehtävä kesällä pysyäksemme terveinä ja kauniina? Haluamme antaa sinulle kattavan vastauksen tähän kysymykseen seuraavilla riveillä.

Syö mahdollisimman paljon tuoretta

Tuoreet hedelmät ja vihannekset ovat terveellisiä ympäri vuoden.

Kesällä voit kuitenkin syödä luomuvihanneksia ja -hedelmiä tai ainakin paikallisesti tuotettuja. Koska nyt on tuoreiden tuotteiden kausi ja nyt ne ovat paljon terveellisempiä kuin muina aikoina vuodesta. Mene luonnon rytmiin ja syö tuoreita salaatteja ja muita kasvisruokia. Makeisten sijaan kannattaa mennä hedelmiin. Sekoita tarvittaessa pähkinöiden ja hunajan kanssa.

Terveellinen syöminen on hyväksi sille, miltä näytämme

terveellinen syöminen iho hiukset kesä hedelmävihannekset

Syö pähkinöitä usein

terveellinen ruoka syödään pähkinöitä manteleita

Vihannekset, jotka ovat erityisen terveitä iholle ja hiuksille

tomaatit

Jos lisäät vähän tomaattia salaattiin tai otat sen lisukkeeksi muihin hyviin ruokiin, saat tarpeeksi C- ja A -vitamiinia..

Lisää tomaatit salaatin reseptiin

terveellinen ruoka tomaatit kesä kaunis iho hiukset

avokado

Meillä avokadot eivät ole koskaan tuoreita. Mutta nämä eksoottiset hedelmät ovat erityisen tärkeitä terveydellemme kesällä – ne tarjoavat kehollemme kosteutta ja useita tärkeitä mineraaleja. Näin iho ja hiukset näyttävät terveiltä ja sävyisiltä.

Avokado on terve eksoottinen hedelmä

terveellinen ruoka avokado kaunis iho hiukset kesä

Kaikki vihreänä

Lähes kaikilla vihreillä vihanneksilla on kesäkausi. Syö salaatteja, vihreitä papuja, lehtikaalia. On parasta käyttää näitä vihanneksia salaateissa ja yhdistää ne terveellisiin täyteaineisiin, kuten vähärasvaiseen lihaan, kalaan, kvinoaan, ruskeaan riisiin, kikherneeseen jne. Pääset eroon haitallisista myrkkyistä ja saat runsaasti C-, A- ja B -vitamiineja. Tulet edelleen toimittamaan kehollesi kuitua. Paitsi että voit käyttää vihreitä vihanneksia salaattien valmistukseen, voit myös tehdä useita hienoja smoothieita.

Valmista jotain herkullista vihreillä papuilla

terveellinen syöminen vihreät pavut syö ihokarvoja

Valmista vihreä salaatti

terveellinen ruoka salaatit ruoka kesä iho hiukset

paprika

Lisää paprikoita kaikkiin väreihin ruokalistaasi. Syö ne välillä, kun haluat napostella jotain tai leikata pieniksi paloiksi herkullisessa juustosalaatissa. Luot herkullisen ja värikkään menun ja saat riittävästi karotenoideja. Tutkijat uskovat, että nämä vähentävät sydänsairauksien riskiä.

Paprika eri väreissä

terveellinen syöminen paprika kaunis iho hiukset

hedelmiä

Osta hedelmät kypsymisajan mukaan. Joten ne ovat tuoreita ja sisältävät terveellisimpiä ainesosia. Kokeile kaikkea, jos mahdollista, koska jokaisella hedelmälajilla on omat terveelliset ominaisuudet, joita ei löydy muista.

Kauniille iholle ja hiuksille suosittelemme syömään enemmän vesimeloneja ja hunajameloneja. Ne kosteuttavat kehoasi ja poistavat myrkkyjä. Ne sisältävät myös useita terveellisiä vitamiineja ja kivennäisaineita.

Kesällä on suositeltavaa syödä vesimelonia useammin kauniin ihon ja hiusten vuoksi

terveellinen ruoka syöminen vesimeloni kaunis iho kauniit hiukset

Vähärasvaista lihaa

Kesällä kannattaa syödä vain vähärasvaista lihaa. Nämä ovat kaikki siipikarjatyyppejä. Karitsan voi myös sisällyttää valikkoon muutoksen vuoksi, mutta mieluiten niin harvoin kuin mahdollista.

Sisällytä kala säännöllisesti ruokalistaasi

terveellinen ruoka kaunis iho kauniit hiukset syö kalaa

Kala ja äyriäiset ovat erittäin tärkeitä tällä kaudella. Näiden avulla annat ihollesi ja hiuksillesi arvokkaita aminohappoja. Tällainen terveellinen ruoka on olennaista hyvännäköisyyden kannalta.

Sokeriton vaihtoehto jäätelölle

Jäätelö on tyypillinen kesäherkku. Sinun ei pitäisi tehdä ilman sitä kokonaan, mutta sitä ei myöskään pitäisi syödä liian usein. Sen sijaan etsi sokerittomia vaihtoehtoja, jotka on valmistettu hunajalla ja muilla terveellisillä makeilla tuotteilla. Juuri puristetut mehut ja kylmät smoothiet suosikkipelostasi voivat olla yhtä terveellisiä ja maukkaita kuin mikään muu.

Smoothiet ovat tuoreita, maukkaita ja terveellisiä kesäjuomia

terveellisiä ruokailuvinkkejä iho hiukset kesän smoothiet