Tuoksutrendit 2016 – raikas, hedelmäinen ja virkistävä

Ei vain vuosittain muuttuvat muotisuuntaukset varmistavat, että trenditietoiset naiset ja miehet avaavat joka vuosi uusia mahdollisuuksia korostaa luovasti persoonallisuutensa puolia. Joskus makeat ja kukkaiset, joskus hapan ja mausteiset uudet tuoksutrendit antavat vuosittain mahdollisuuden löytää itsesi uudelleen, kokeilla tai korostaa taitavasti omaa tyyliäsi. Tässä on tuoksujen maailmassa kuuma tänä vuonna:

 Vilkas, raikas ja kesäinen

Erityisesti itämaisten ja oud -tuoksujen vallitessa viime aikoina vuosi 2016 on raikas, vilkas ja kesäinen. Hajusteiden lisäksi myös monille muille vartalonhoitotuotteille on ominaista eloisat, vilkkaat ja kuohuviinit tuoksut tänä vuonna. Aphrodisiacin jälkeen hartsimainen oud -muistiinpano, joka oli aiemmin varattu hienoille hajusteille, oli siirtynyt tyylikkäästä ulkopuolisesta roolista puettavaan viettelevään tuoksuun, dynaamisten ja tuoreiden tuoksujen annettiin loistaa jälleen vuonna 2016. Erityisen täynnä joie de vivreä ja kuohuviiniä keveyttä erityisesti sitrushedelmien tuoksut loistavat täydessä, aurinkoisessa loistossaan vuonna 2016. Täällä ei kuitenkaan ole vain kypsien italialaisten sitruunoiden sointuja ja kirpeän makeita appelsiinimuistiinpanoja. Viikunan, Nashi -päärynän ja kesäisten sorbettien eksoottinen, raikas tuoksu löytää myös tien hajuvesimaailmaan.

miesten tuoksut naisten tuoksut kukkaiset trendit 2016

Vuoden 2016 tuoksutrendien värikäs monimuotoisuus ja iloisuus heijastuu myös joihinkin värikkäisiin, taiteellisiin ja eksklusiivisiin lippuihin ja tekee vuoden tuoksusuosikeista todellisia visuaalisia kohokohtia. Tyylikkääseen pulloon pakatut monet vuoden tuoksutähdet eivät ole vain kuohuviiniä ja sitrushedelmiä, vaan myös kukkaisia, lempeitä ja makeita.

Täällä on tietysti kuolemattomia ruusuja, eksoottisia orkideoita ja viehättäviä jasmiinin tuoksuja, jotka täydentävät täydellisesti kesän raikkautta. Mandariinien, mehukkaiden punaisten marjojen ja kirpeän greipin lisäksi santelipuu ja hämmästyttävä myski hemmottelevat tänä vuonna erityisen hellävaraisesti, aistillisesti. Tämä ei ainoastaan ​​luo erityisen aistillisia, intohimoisia sävellyksiä, vaan auttaa myös hedelmäistä ja kukkaisaa keveyttä kulumaan ympäri vuoden.

naisten tuoksut miesten tuoksut hajuvedet muodin trendit 2016

Syksyllä ja talvella 2016 voit valita röyhkeiden, tuoreiden suosikkituoksujen lisäksi myös gourmand -tuoksuja, jotka houkuttelevat sinua makealla suklaalla, vaahtokarkkeilla ja muilla herkuilla.

 Yrttimauste ei vain miehille

Vuoden 2016 vilkas raikkaus perustuu erityisesti miesten hajusteisiin sekä sitruunan vivahteisiin virkistäviin kasviperäisiin lisäaineisiin, mutta ei yksinomaan. Korianteri, salvia, muskottipähkinä ja pippurinen ovat myös vahvoja, dynaamisia ja monimutkaisia. Erityisesti miesten tuoksut saavat erottuvan, maskuliinisen hapokkaan muistiinpanon, jota usein täydentävät rommi, tupakka ja muut rohkeat aksentit. Maskuliinisen mausteen lisäksi miesten tuoksuissa 2016 on myös selkeä, virkistävä raikkaus, joka antaa monille tuoksuille nuorekkaan tunnelman, mutta ei menetä monimutkaisuuttaan.

miesten tuoksut naisten tuoksut uudet trendit kesä 2016

Ei vain miehillä, vaan myös naisilla, kukkien raikkautta pyöristää flirttailevasti hienovarainen mauste. Erityisesti vaaleanpunaisen pippurin soinnilla on rooli ja ne antavat naisten tuoksuille 2016 jännittävän erityisen huomion.

 Kaiken kaikkiaan vuosi 2016 on raikas, virkistävä ja rohkea sekä naisille että miehille. Kokeilu on sallittua, eikä eksoottisia vivahteita ja monimutkaisia ​​kukkaherkkujen ja yrttimausteiden koostumuksia ole enää varattu hienoimmille hienoille hajusteille. Värikäs, vilkas lajike, joka koostuu mestarillisesti kukista, kypsistä hedelmistä ja jännittävistä yrttimuistiinpanoista, on puettava ympäri vuoden ja hehkuu iloisuutta, seikkailun ja itseluottamuksen janoa. Löydät luettelon vuoden 2016 suosituimmista hajusteista tässä.

miesten tuoksut naisten tuoksut hajuvedet 2016

miesten tuoksut naisten tuoksut hajusteiden maailmanmuodit 2016

miesten tuoksut hajuveden trendit 2016