Unen tulkinta – yleiset symbolit

Unen tulkinta tietoinen

Unen tulkinta – esoteerismin ja psykologian välillä

Oletko koskaan yrittänyt tulkita unta? Onko tämä mielestäsi järkevää? Monet ihmiset jakavat tämän näkemyksen. Jotkut lähestyvät fatalistisesti ja esoteerisesti. Toiset, esimerkiksi useimmat psykologit, havaitsevat todennäköisemmin, että uni on jotain alitajuntamme lähettilään kaltaista.

Voiko kaikki unet selittää unen tulkinnalla??

Unen tulkinta nukkuvasta naisesta

Kolmannen ryhmän mukaan nämä kaksi unen tulkitsemismenetelmää ovat melko samanlaisia. Pohjimmiltaan kaikki asiantuntijat puhuvat samasta asiasta, mutta eri tavalla …

Tohtori C.G.Jungilla on elinikäinen tutkimus unen tulkinnoista

Unelma tulkinta tohtori Carl Gustav Jungista

Unen symbolit

Unen tulkinnasta on paljon kirjoja. Jotkut symbolit tarkoittavat tiettyjä asioita. Mutta kuinka uskottavia nämä tulkinnat ovat? Me kaikki kasvamme hengellisesti eri arkkityyppien vaikutuksen alaisena. On normaalia, että nämä hallitsevat alitajuntaamme.

Ota esim. B. talo. Se on elämän symboli. Erilaisilla huonetyypeillä on jokaisella oma merkityksensä. Keittiö, olohuone tai piha edustavat elämän eri puolia.

Unessa kaikki tuntuu niin mahdottomalta ja ymmärrettävältä samanaikaisesti

Unen tulkinta tietoisuuspeli

Universaalit symbolit, riippumatta tilasta ja ajasta, näkyvät unissamme

Unen tulkinta unen symbolismin talo

Kauniisti järjestetty unessa näkyvä talo tarkoittaa, että pyrimme järjestäytyneempään elämään.

Esoteerinen tulkinta ei olisi niin olennaisesti erilainen. Siellä esimerkiksi järjestettyä taloa ei tule tulkita parantamispyrkimyksenä, vaan ennusteena sellaisesta asiasta. Mutta eikö sillä ole väliä, onko tulevaisuus, tiedon tai asenteen muodossa, alitajunnassamme? Molemmissa tapauksissa opimme niistä lisää unelmien avulla.

Yritämme ratkaista käsittämättömiä tilanteita unissa

Unen tulkinta mahdotonta dr parnansus

Unen tulkinta vaatii hyvää teknistä tietämystä

Unen tulkinta sotkee ​​meren siivet

Jotta voimme ymmärtää unia, meidän on tunnettava symbolit

Unen tulkinta unelmoiva nainen

Kaikki unessa on osa meitä

Tässä vaiheessa psykologisten ja taikauskoisten tulkkien mielipiteet eroavat suuresti. Ainakin ensi silmäyksellä. Esoteerisen uskomuksen mukaan tapaamme todella ihmisiä, joista unelmoimme, mutta hengellisellä tasolla. Psykologien mukaan kaikkea, mitä näemme unissa, on pidettävä osana itseämme.

Escherin grafiikka voisi edustaa unelmia

Unen tulkinta M C Escherin graafinen suunnittelu

Mitä tarkalleen tapahtuu nukkuessamme?

Unien tulkinta unista

Tässä on esimerkki: Näet äitisi unessa. Sinun pitäisi kysyä itseltäsi: mihin laatuun liität ne? Onko äitisi se, joka opetti sinulle moraalia? Sitten se voi olla oman omatuntosi symboli unessa.

Nyt takaisin esoteerisuuteen. Useimpien heidän opetustensa mukaan olemme kaikki osa samaa hengellistä kokonaisuutta. Jokaisella meistä on rooli toistensa elämässä. Se, että tapaamme henkilön unessa, ja se, että yhdistämme hänet tiettyyn osaan itseämme, eivät sulje toisiaan pois.

Unessa tulisi kiinnittää huomiota unen muotoihin ja suuntiin

Unen tulkinta mandala unelma sieppari verkko vihreä

Herätyksen jälkeisellä perustuslailla on myös avustava rooli unen tulkinnassa

Unen tulkinta unisymbolit unelma maisema

Painajaiset

Tarkastellaan lyhyesti myös tätä näkökohtaa. Miten saamme painajaisia? Tämä aihe vaatii oman harkintansa. Pohjimmiltaan psykologit tulkitsevat painajaiset seurauksena tukahdutetuista peloista ja komplekseista. Päivän aikana voimme hallita kaikkea. Se ei ole niin helppoa yöllä. Sitten paljastuu paljon asioita, joita emme pystyneet käsittelemään tai ratkaisemaan päivän aikana.

Tällä tavalla painajaiset ovat myös mahdollisuus. Näin voimme tunnistaa omien ongelmiemme juuret ja löytää niihin sopivat ratkaisut.

Tiedemiehet ja esoteerikot ovat tutkineet unta vuosituhansien ajan

Unen tulkinta huminaa alkuun

Ja opeta, mitä voimme suunnata unissamme

Unen tulkinta mahdotonta tapahtuu

Onko unen tulkinnassa järkeä??

Joten katsotpa sitä miten katsotkin, unen tulkinta on järkevää. Nukkumisen aikana luodut kuvat ovat erittäin tärkeitä. Joten kannattaa tulkita ja ymmärtää niitä.

Opi tunnistamaan unessa olevat symbolit 

Unen tulkinta laiva meri unelma symboli

Ole matkailija ja hanki hyödyllisiä vaikutelmia 

Unen tulkinta mahdotonta tapahtuu symboliikkaa