Vähennä stressiä kolmessa vaiheessa

Stressillä on monia erilaisia ​​kasvoja. Jotkut ovat jopa erittäin miellyttäviä ensi silmäyksellä. Tarkoitamme esimerkiksi uutta autoa tai uutta asuntoa, johon sinulla on varaa, mutta joka sitten luo sinulle paljon stressaavampia tilanteita.

Stressin toinen puoli on ilmeisempi. Nämä ovat “pieniä” mutta erittäin tuskallisia kysymyksiä, jotka seuraavat meitä jokapäiväisessä elämässä. Ne ovat sellaisia, onko meillä tarpeeksi aikaa, pystymmekö suorittamaan työtehtävät korkeimmalla tasolla ja vastaamaan ystävien ja kumppaneiden odotuksiin. Juuri tätä stressiä meidän on vähennettävä, jotta edellä mainitut saavutukset osoittautuvat jälleen ansioiksi eivätkä ylimääräiseksi vaikeaksi haasteeksi.

On myös monia muita tekijöitä, joihin emme valitettavasti voi vaikuttaa: Nämä ovat likainen ilma, tupakansavu, työajat, jotka meidän on vietettävä toimiston takana lain ja sopimuksen mukaisesti. Stressin lievittäminen ei ole vain suositus nykyaikaisille ihmisille. Se on pakko.

Paljon liikuntaa vähentää stressiä

vähentää stressiä voimistelu harrastaa urheilua

Tämä on erittäin tehokas ja universaali menetelmä, ja se on ensimmäinen kolmesta vaiheesta stressin vähentämiseksi. Mutta sinun on pidettävä mielessä seuraava sääntö: Sinun pitäisi nauttia tekemästäsi liikkeestä. Jos haluat mieluummin kävellä ja juosta, sinun ei tarvitse kamppailla kuntosalilla.

Paras tapa on kokeilla erilaisia ​​muunnelmia loistavasta liikkeestä, kunnes saat selville, mikä “sinun juttusi” on. Olipa kyseessä jooga, pilates, voimaharjoittelu, uinti tai kävely, sinun pitäisi odottaa sitä uudestaan ​​ja uudestaan.

Voimistelu luonnossa

vähentää stressiharjoituksia luonto niitty

Loppujen lopuksi sinun pitäisi yrittää laajentaa rajojasi hieman laajemmalle tässä suhteessa. Jos nautit jostakin, mutta et saa hyviä tuloksia ensimmäisellä kerralla, yritä uudelleen. Yleensä toisella tai kolmannella kerralla kuntoon. Säännölliset vierailut ja monipuolisuus ovat myös olennaisia ​​pitkän aikavälin menestykselle.

Kuuntele kehoasi säännöllisesti

vähentää stressiä väsymystä päänsärkyä

Tunnista stressi ajoissa

vähentää stressiä korostavaa punaista lyijykynää

Hyvin usein stressi ei johdu ylikuormituksesta vaan myös oireesta kehossamme olevasta sairaudesta, joten oman terveyden laiminlyönti ei ole missään tapauksessa hyvä asia. Ehkä jos sivuutat flunssan, suoritat kiireelliset tehtävät nopeammin. Sitten sinusta tulee ontuva ja vähemmän tehokas pidempään. Hanki siis tentit ja testit fyysiselle kunnollesi niin usein kuin mahdollista.

Käytä antioksidantteja

vähentää stressiä hedelmät vihannekset

Kiinnitä huomiota tasapainoiseen ruokavalioon

vähentää stressiruoan pyramidia

Lähes kaikissa tapauksissa stressiä voidaan lievittää puhdistamalla mieli ja keho. Itse asiassa nämä kaksi liittyvät läheisemmin toisiinsa kuin jotkut luulevat. Onneksi tietoisuus tästä kasvaa joka päivä. Kun liikut enemmän, myös mieli rentoutuu. Kun nautit antioksidantteja ruokavaliosi kautta, koet zen -tilan kaikilla olemassaolosi osa -alueilla. Viimeinen kohta on talvella tärkeämpi kuin muina aikoina.

Täällä on nyrkkisääntö – syö niin paljon paikallisia tuotteita kuin voit, jotka tuotetaan kyseisenä kautena. Lisää päivittäiseen ruokalistaasi enemmän antioksidantteina toimivia asioita.

Etsi aikaa meditaatioon työpäivänä

lievittää stressiä toimisto meditaatio

Stressinvastainen pallo toimistoon

vähentää stressiä toimiston stressipallo

Venytä ja venytä säännöllisesti istuessasi

vähentää stressiä toimistoharjoituksissa

Esittele perhejooga

lievittää stressiä perhejooga

Juo kamomilla teetä säännöllisesti

vähentää stressiä juo kamomilla teetä

Laventeli on myös erittäin tehokas lääke stressinhallintaan

lievittää stressiä laventeli teetä

Juo riittävästi vettä ja vitamiineja

vähentää stressivettä

Hemmottele itseäsi hyvinvointihetkillä

lievittää stressiä hyvinvointiviikonloppu

Harjoittele joogaa

lievittää stressiä jooga asanas ranta

Vähennä stressiä tietyillä jooga -asanoilla

lievittää stressijoogaharjoituksia

Ole täysin itsesi kanssa

lievittää stressiä meditaatio meri kiviä


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80