Viestintä- ja havaintotyypit- mitä sinun pitäisi etsiä?

Ei-sanallisen viestinnän tyypit

Tietoja erilaisista kommunikaatiotyypeistä ja siitä, kuinka rakennamme syvempiä suhteita

Nykyään ihmiset oppivat yhä paremmin olemaan onnellisia yksin joka päivä. Kuitenkin, jos olisimme rehellisiä, saisimme tietää, että olemme löytäneet elämämme onnellisimmat hetket eri tavoilla kommunikoida muiden kanssa.

Joten ennen kaikkea meistä on hyötyä niiden paremmasta hallitsemisesta.

Empaattinen tunne on esiohjelmoitu meissä kaikissa

Viestintä empatian tyypit

Älä ajattele niin paljon muita, vaan ymmärrä heitä sydämelläsi

Onnellisissa ihmissuhteissa sanaton viestintä edeltää selvästi verbaalista viestintää. Miksi se on näin? Tässä on selityksemme … Jos meillä on pitkä ja onnellinen suhde, oli se sitten parisuhde tai ystävyys, meidän pitäisi olla pitkään valmiita ymmärrykseen, rakkauteen, halukkuuteen tehdä pieniä ja suuria kompromisseja. Se vaatii paljon voimaa.

Olkaamme realisteja: voimme nostaa tämän vain ihmisille, joita rakastamme sydämessämme. Tarvitset siis ihmisiä ympärillesi, joiden kanssa todella nautit. Heti kun sinun on vakuutettava itsesi, että sinun pitäisi “ojella” jotakuta, koska hän on hyvä sinulle, jotain on täysin vialla koko asiassa.

Ole rehellinen itsellesi! 

Viestintärakkauden tyypit

Lisää tunteiden roolista

Puhutaanpa hieman enemmän tunteiden ja ei-verbaalisen viestinnän roolista. Aloitetaan siitä, että meidän pitäisi olla tietoisia siitä, kuinka paljon tunteet vaikuttavat meihin. Niillä on tärkeä rooli tekemissämme päätöksissä ja ne ovat myös erittäin tärkeä motivoiva tekijä.Ne ovat varmin merkki siitä, kuinka korkea elämänlaatu on.

Mutta jopa suosituimmat ihmiset voivat joskus hermostua. Mitä sinun pitäisi sitten tehdä? Älykkäin lähestymistapa tunteisiin olisi luoda ympäristö, jossa kaikki ihmiset voisivat ilmaista tunteensa vapaasti.

Mieti, kuinka tarkasti viestintä määritellään

Ei-sanallisen viestinnän tyypit selvästi

Lähettäjä-vastaanottaja -periaatteen mukaisesti tämä valokuva lähettää meille tietoja

Viestintätyypit ei-sanallinen onni

Sanaton ja sanaton viestintä syvemmällä tasolla

Yritä aina viedä sekä suullinen että ei-sanallinen viestintä syvemmälle tasolle. Tällöin sinun on yritettävä ymmärtää tarkalleen, mitä toinen henkilö aikoo sanoa. Sanojen lisäksi myös karisma, eleet ja jopa sävy ovat tärkeässä roolissa.

Saamme selkeää tietoa ja se on “voitto”

Ei-sanallisen viestinnän voittajatyypit

Terveellä viestinnällä ja objektiivisella havainnoinnilla voimme kaikki olla rauhallisia ja tyytyväisiä

Viestintätyypit tunteet suostuvat

Kielelliset keinot

Kuuntele sanoja tai yritä ymmärtää tarkalleen, mitä niiden käyttämättä jättäminen tarkoittaa. Sinun tulee aina olla tietoinen siitä, että tämä on vain ensimmäinen kerros viestinnässä. Olisi suuri virhe pysähtyä tällä tasolla. Tässä on myös vinkki kulttuurienväliseen viestintään … Kuinka hyvin puhuva henkilö puhuu kieltä tai kuinka hyvin ymmärrät sen kielen, jolla kommunikoit? Joissakin tapauksissa yritetään keksiä väärä sanavalinta, koska sanojen valinnassa unohdetaan hienovaraisuus. Tämä johtaa usein väärinkäsityksiin. Jos huomaat puhuvassasi jotain loukkaavaa tai aggressiivista, yritä ensin selvittää, miten se tulkitaan toisella kielellä.

Valitettavasti monet suhteet epäonnistuvat vääristyneen käsityksen vuoksi

Viestintätyypit parantavat viestintää

Tunteiden taso

Täällä sydän ja sanaton viestintä tulevat emotionaaliselle tasolle. Jokainen on rauhoittunut, kun hän tuntee ymmärtävänsä syvällä emotionaalisella tasolla. Yritä ymmärtää sydämelläsi tarkalleen, mitä henkilö yrittää sinulle välittää. Missä se ymmärretään aina väärin ja siten myös yksin … Koska juuri tästä tilasta poistumiseen etsitään muiden ihmisten seuraa.

Tunnemme hyökkäyksen ja pakenemme

Viestintätoimiston tyypit

Kun yritämme pettää muita, valehtelemme vain itsellemme

Viestinnän valheiden tyypit

Viestinnän tarkoitus

Todellinen merkitys ja syvä tieto – nämä ovat asioita, jotka tekevät viestinnästä muiden ihmisten kanssa erityisen merkityksellistä. Yritä arvostaa toisen ihmisen maailmaa. Älä unohda, että kenelle tahansa heidän ongelmansa ovat suurimmat. Sinua on kunnioitettava.

On parempi, jos yritämme ymmärtää, mitä toinen todella lähettää

Viestintäsukeltajien tyypit

Uusi rohkea viestintämaailma

Viestintätyypit fyysisesti etäisyyden mukaan

Lopulta onnistunut viestintä ilahduttaa kaikkia osapuolia

Viestintätyypit ei-sanallinen ilo

Muutama yleisempi vinkki

Tässä on muutama vinkki, jotka koskevat sekä verbaalista että ei-sanallista viestintää. Ensinnäkin sinun ei pitäisi kiirehtiä muodostamaan mielipidettäsi. Yritä sen sijaan pysyä neutraalina. Älä myöskään keskeytä liian usein: monilla ihmisillä on nykyään ongelma puhua liian pitkään ja lakkaamatta. Joillekin on väistämätöntä, että ne on keskeytettävä. Tee tämä varovasti ja sopivalla hetkellä, osoita henkilölle tämä haitta, jota hän ei ehkä tiedä.

Sanomasi on usein ristiriidassa tarkoituksesi kanssa

Viestintäkehon tyypit

Mikä tekee sanallisesta ja ei-sanallisesta viestinnästä menestyvän pitkällä aikavälillä

Ensinnäkin sinun pitäisi oppia nauttimaan viestinnästä. Se on yksi maailman suurimmista iloista. Sinun on yritettävä kehittää sitä itse, tuoda se uudelle, paremmalle tasolle ja myös ymmärtää, että sillä on vaikeita kohtiaan. Näihin törmäät uudestaan ​​ja uudestaan.

On hyvä, jos muut pitävät sinusta huolta. Mutta ennen kaikkea viestinnän aloitteen tulisi olla sinun kanssasi. Ajan myötä pystyt ottamaan toisten ihmisten parhaat puolet. Osallistut hyvin intuitiivisesti ilman, että pystyt ymmärtämään sitä tarkasti.

Ymmärrämme kaiken oikein intuitiivisella tasolla

Viestintä tunteiden tyypit

Onnistunut viestintä voidaan esittää kuin tanssi keskenään – luottavainen ja tuttu

Viestintätanssin tyypit