Vihreät smoothiet – terveellisiä juomia hyvinvointiisi

Harrastatko terveellistä elämää, johon kuuluu terveellinen ruokavalio? Haluatko laihtua muutaman kilon ja olla onnellinen bikininumerostasi? Tai ehkä haluat puhdistaa kehosi terveydellisistä syistä? Jos vastauksesi johonkin tai kaikkiin kysymyksiin on myönteinen, olet tullut oikeaan paikkaan tänään. Koska tämä artikkeli käsittelee tuoreita juomia, jotka ovat terveellisiä. Tarkastelemme nyt tarkasti vihreitä smoothieita, ja seuraavassa esittelemme sinulle näiden juomien hyvät puolet hyvinvoinnillesi. Opit myös syyt, miksi vihreä taikajuoma on erittäin trendikäs tänään. Pysy kuulolla ja selvitä, miten voit olla kunnossa ja terveenä luonnollisella tavalla ilman tiukkaa ruokavaliota.

Vihreät smoothiet voivat tehdä paljon hyvää terveydellesi.

Mason lasimuki täynnä vihreää pinaattikaalia juoma viinirypäleitä vihreät smoothiet sininen raidallinen lautasliina

 • Mistä vihreät smoothiet ovat peräisin??

Tällä hetkellä kaikki puhuvat vihreistä smoothieista. Vihreät juomat keksi vuonna 2004 venäläinen Victoria Boutenko, koska hänen perheensä ja lapset olivat ylipainoisia. Perinteinen lääketiede ei voinut auttaa paljon, joten Victoria päätti vaihtaa ruokavalionsa raaka -vegaaniruokiin.

Se oli viisas päätös, joka paransi kaikkien perheenjäsenten terveyttä. Sitten nuori venäläinen tutki edelleen ja tutki simpanssien ruokailutottumuksia. Hän havaitsi, että luonnossa elävät apinat eivät ole ylipainoisia ja terveitä, koska he syövät paljon vehreyttä. Hän epäili myös heidän temppuaan kääriä banaani lehtivihreään ja syödä se sitten. Johtopäätös oli sitten selvä: voit yhdistää hedelmiä vihreisiin lehtiin ja salaattiin ja käyttää niitä juoman valmistamiseen! Joten juo pureskelun sijaan! Näin vihreät smoothiet keksittiin, ja niiden suosio kasvaa tällä hetkellä.

 Vihreät smoothiet ovat nyt suosittuja.

Vihreät smoothiet banaanimango -pinaatilla

 • Kuinka tehdä vihreä smoothie kotona?

Tämän maagisen juoman valmistaminen on erittäin helppoa. Kypsät hedelmät, kasvikset ja vesi sekoitetaan tehosekoittimessa kermaisen koostumuksen aikaansaamiseksi. Tämä on vihreä, se tulee kasvien lehtien klorofyllistä. Vihreät smoothiet eroavat kuitenkin mausta riippuen siitä, mitä hedelmiä käytät sekoituksessa. Mutta ne maistuvat aina erittäin makeilta ja maukkailta ja niillä on katkera jälkimaku. Tämä on peräisin kasvien vihreästä, joka on välttämätön osa vihreitä sukkia. Henkilökohtaisesta maustasi riippuen voit käyttää salaatteja, pinaattivihanneksia (esim. Vauvanpinaattia tai sveitsinkukkia), myös kaalivihanneksia (kuten lehtikaalia) ja luonnonvaraisia ​​yrttejä. Sitten on hedelmiä ja vettä. On taas makuasia, mitä hedelmiä otat. Valitset enimmäkseen banaaneja, kiiviä, avokadoa, omenoita ja marjoja. Muut hedelmätyypit eivät tietenkään ole poissuljettuja. Maaginen kaava vihreiden smoothien valmistamiseksi on seuraava:

Kaava vihreiden smoothien tekemiseen on yksinkertainen.

Tuore vihreä smoothie

 • 500 g hedelmiä (2-3 kokonaista hedelmää)
 • 100-120 g kasviksia (kaksi suurta kourallista)
 • 350 g vettä (1 lasi)

Kaikki tämä menee tehosekoittimeen ja herkullinen ja erittäin terve maaginen juomasi on valmis hetkessä!

 Vihreät pinaatinlehdet ja banaanit ovat ihanteellisia tähän maagiseen juomaan!

Green Smoothies Proteiini ravistelee pinaatinlehtiä

 • Mitä hyötyä vihreistä smoothieista on terveydellesi ja hyvinvoinnillesi??

Kuten kaikki uudetkin, vihreät smoothiet löytävät paljon seuraajia ja kannattajia. Mutta se ei tarkoita sitä, että taikajuomalla ei olisi vastustajia. Emme halua saada sinut mukaan taisteluun, siksi keskitymme vain plussiin, joita vihreät smoothiet tuovat terveydellemme ja hyvinvoinnillemme. Ne esitetään tässä lyhyessä katsauksessa:

 • Vihreät smoothiet kattavat päivittäisen hedelmien ja vihannesten tarpeen ja tarjoavat keholle riittävästi vitamiineja, kivennäisaineita, super -elementtejä ja sekundaarisia kasviaineita. Nämä tukevat kaikkia kehon aineenvaihduntaprosesseja.
 • Terveet vihreät smoothiet vähentävät rasvaa ja voivat korvata aterian. Tämä tekee niistä täydellisen ohuemmat.
 • Terveellinen vehreyden, hedelmien ja veden sekoitus tuottaa taatusti paljon energiaa nopeasti. Missään tapauksessa et tunne väsymystä smoothien jälkeen, kuten usein tapahtuu runsaan aterian jälkeen.
 • Vihreiden smoothien valmistaminen on erittäin helppoa ja kestää vain noin 10 minuuttia. Valmis juoma voidaan säilyttää jääkaapissa 2-3 päivää ja nauttia milloin tahansa haluttaessa.
 • Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, on olemassa erilaisia ​​valmistusvaihtoehtoja. Taikajuomaan voit käyttää näitä hedelmiä ja vihanneksia, jotka sinulla on jo käsillä kotona. Joten saat hieman erilaisen maun joka kerta.

Luovuudellasi ei ole rajoja, kun sekoitat hedelmiä ja vihanneksia.

Vihreät smoothiet kupit pinaatti kiivi banaani kuivattu kookos

 • Kenelle vihreitä smoothieita suositellaan??

Nämä terveelliset vihreät sekoitetut juomat sopivat yleensä kaikille ihmisille, jotka haluavat laihtua muutaman kilon. Jos haluat syödä terveellisesti ja saada tarpeeksi vitamiineja, kivennäisaineita ja super -elementtejä, vihreät smoothiet ovat sinulle ihanteellisia. Lisäksi tuoreet vihreät juomat ovat täydellisiä kaikille ahkeralle ihmiselle, jolla ei ole paljon aikaa ruoanlaittoon. Ne antavat heille enemmän energiaa jokapäiväisessä elämässä ja parantavat keskittymistä. Vihreät smoothiet voivat auttaa sinua pysymään kunnossa ja nuorena pidempään terveellisten ainesosien vuoksi. Siksi heidät suosivat mallit, näyttelijät ja tähdet. Ne auttavat myös urheilijoita paljon, koska ne nopeuttavat lihasten palautumisaikaa. Vihreät smoothiet poistavat iho -ongelmat ja estävät sivilisaation sairauksien riskejä, kuten korkean verenpaineen, sydän- ja verisuonitaudit, syövän jne..

 Lasi täynnä terveellisiä aineita

Vihreät smoothie -pinaatin lehdet

Suosittelemme vain raskaana olevia ja imettäviä naisia ​​olemaan syömättä vihreitä smoothieita. Nämä juomat eivät myöskään sovellu diabeetikoille, eikä niitä suositella ihmisille, joilla on ruoansulatusongelmia tai ruoansulatuskanavan sairauksia.

Toivomme, ettet kuulu viimeiseen ihmisryhmään ja voit nauttia täysin vihreistä smoothieistasi!

Tämä vihreä Schmoothie valmistuu nopeasti.

tuoretta vihreää smoothieta muutama punainen vadelma

 Hedelmien ja vihannesten valmistelu kestää vain muutaman minuutin.

Omenapinaatti jättää ainekset vihreät smoothiet tehosekoitin

Lisää kaikki halutut ainekset ja sekoita!

Vihreä Smootheis -tehosekoittimen helppo ja nopea valmistus

Vihreät smoothiet puhdistavat kehon ja hajottavat rasvaa.

Tuore vihreä smoothie lasillisessa sitruuna -omenakasvi vihreää

 Vihreät smoothiet banaanien kanssa ovat erittäin suosittuja ….

Kypsät banaanipinaatin vihreät smoothiet

 .. ja omena sen kanssa.

Kasvissyöjä Ihmejuoma Kotitekoiset hedelmät Vihannekset Vihreä Smoothie Omena Banaani Pinaatti Lehdet

 Smoothien valmistuksessa voidaan käyttää myös kiiviä, sitruunoita ja ananasta.

Vihreät smoothiet ainesosat banaani sitruuna kiivi ananas omena kasvi vihreä

 Jotkut mansikat korostavat smoothien makeaa makua.

Terveet vihreät smoothiet Chia -siemenet Mansikat Hedelmät Vihannekset

Syö terveellinen ruokavalio vihreillä smoothieilla!

Vihreä smoothie lasissa avokado -pinaatinlehtiä