10 elävää ideaa teollisuuden aksentteihin sisustussuunnittelussa

teollisia aksentteja sisustussuunnittelussa karkea seinäsuunnittelu betoni makuuhuone

 Eläviä ideoita teollisuuden aksentteihin sisustussuunnittelussa

Talon rakentamisella voi olla kaksi tyylillistä tehtävää. Paljaat tiilet, letkut, metalli ja muut rakenneosat voivat myös auttaa luomaan teollisen tyylin.

Tämä tyyli tuli joistakin 1800 -luvun massatuotantolaitoksista, jotka ovat tyhjentyneet ja jotka on annettu taiteilijoiden käyttöön.

Nautit alkuperäisestä arkkitehtuurista, avoimesta tilasta ja upeasta akustiikasta.

Nykyään tämä teollinen tyyli kiehtoo paljon enemmän ihmisiä kuin vain muutama luovien ullakkohuoneistojen omistaja

teollisia aksentteja sisustussuunnittelussa chevron -kuvion mattoverhot

Riippumatta siitä, onko sinulla perinteisempi vai nykyaikaisempi prosessi, teolliset elementit voivat antaa suunnittelullesi epätavallisen luonteen.

Tänään voit oppia lisää tyylin peruselementteistä ja eri tavoista, joilla voit sisällyttää ne kodin suunnitteluun.

 Haalistua puuta

teollisia aksentteja sisustussuunnittelussa puupaneelit pallovalot

Vanhojen tehtaiden lattiat osoittavat enimmäkseen merkkejä rasittavasta työstä ja ovat näkyvästi kuluneita. Monet tehtaat, joista on tullut tehtaita, arvostetaan rikkaasta patinastaan.

Ne tuovat lisää lämpöä ja nostalgiaa huoneeseen.

Kuinka saavuttaa kuvan ilme:

Käy läpi kirpputoreja ja työpajoja arvokkaiden haalistuneiden puukappaleiden kanssa ja rikasta huoneesi. Vanhat lattiat sopivat upeasti seiniin, jotka on valmistettu uusista paneeleista ja keittiösaarista. Vanhat ikkunakehykset ja ovet voidaan muuntaa uusiksi paloiksi seinälle ripustamista varten. Ne voidaan myös kiinnittää päätyyn, pöytiin ja taideteoksiin.

Rakennejärjestelmät

teollisia aksentteja sisustussuunnittelussa lumoava jääkaappi -keittiö

Ilmastointi-, sähkö- ja putkijärjestelmät altistuvat usein vanhoille tehtaille. Koska huone oli puhtaasti toimiva, sitä ei tarvinnut piilottaa.

Kuinka saavuttaa kuvan ulkonäkö kotona:

Paljastetut ilmakanavat tai putket eivät sovi yhteen kaikenlaisten nykyaikaisten laitteiden kanssa. Ne voivat kuitenkin esitellä hienoja teollisia elementtejä hienovaraisemmalla tavalla.

Voit myös näyttää vain pienen osan kanavaa huoneessa. Voit myös käyttää galvanoitua letkua DIY -pöydän jaloina. Voit tehdä saman hyllyjen, ripustimien ja naulakotelineiden kanssa. Salaisuus on aina sama: luovuus!

 Esillä olevat tiilet

teollisia aksentteja sisustussuunnittelussa tiiliseinät kulmasohvat ruskeat tyynyt

Poltettuja savitiilejä on käytetty rakennusmateriaalina vuosisatojen ajan. Tämä huolellisesti käsitelty materiaali tunnetaan kestävyydestään ja kestävyydestään. Siksi se voidaan nähdä monissa teollisuuslaitoksissa.

Kuinka saavuttaa ulkonäkö tästä huoneesta

Harvat meistä ovat niitä onnekkaita, jotka ovat piilottaneet tämän korun seinän taakse. Jos seinän rakentaminen tällaisella teollisella elementillä merkitsee sinulle liikaa, voit tehdä sen keittiön takaseinällä tai takan ympärillä.

      valaistus

teollisia aksentteja sisustussuunnittelussa työhuone kotitoimisto seinäkello

Teolliset kattovalaisimet, joissa on emaloitu posliini, alumiinista, teräslasista tai kylkiluista valmistetut neliömäiset lamput ovat vain muutamia suosittuja valaistustyyppejä, jotka valaisevat vanhoja voimalaitoksia.

Kuinka saavuttaa tämä ilme 

Nykyään kymmenet nykyaikaiset valaistusvalmistajat ovat erikoistuneet saavuttamaan tämän ilmeen markkinoiden tuotteissa. Etsi suurin riippuvalaisin, jolla sinulla on koskaan varaa, ja aseta se ruokailutilan, keittiön saaren, sisäänkäynnin tai eteisen yläpuolelle. Näin varmistat hienovaraisen teollisen ilmeen luomisen.

   betoni

teollisia aksentteja sisustussuunnittelussa olohuone keittiön baarituoli

Tätä materiaalia on käytetty laajasti vanhoissa teollisuusrakennuksissa, myllyissä ja työpajoissa. Tätä käytettiin sekä maassa että rakentamisessa.

Kuinka saavuttaa kuvan ilme

Kiillotus ja maalaus ovat suosittuja ja edullisia vaihtoehtoja betonin työstämiseen. Et halua käyttää tätä materiaalia maassa? Yksinkertaiset lisävarusteet, kuten betonilattiat, pöytäjalustat ja DIY -betonikytkentälohkot, voivat imitoida upeasti tätä ulkoasua.

 Teräs – sisäänrakennettu takka

teollisia aksentteja sisustuksessa sisäänrakennettu metallitakka

Teollisuuden työpajoissa ja myllyissä oli ruostumattomasta teräksestä valmistetut pylväät, palkit ja palkit. Kuten rakenneosien tapauksessa, rakennuksen toiminnan kannalta ei ollut mitään syytä piilottaa niitä millään tavalla

Kuinka saavuttaa kuvan ulkoasu sinulle

Luota muutamiin tyylikkäisiin lisävarusteisiin ja huonekaluihin, jotta tunnelma olisi teollinen. Mitä puhtaammat linjat, sitä teollisempi tunnelma.

Kierrätetyt huonekalut

teollisia aksentteja sisustussalin hallipöydässä massiivipuuta

Vaihteet, mekaaniset laitteet, työkappaleet, venttiilit, laatat ja laitteistot ovat vain osa ei-rakenteellisia elementtejä, jotka jäävät vanhoista teollisuusrakennuksista.

Niiden vankka rakenne takaa uskomattoman, luovan käytön.

Kuinka saavuttaa tämä ilme kotona

Pelastetut teolliset elementit ja vanhat kappaleet näyttävät upeilta yhdistettynä muihin suunnittelutyyleihin. Yksin muodostat myös mielekkään painopisteen.

Onko sinulla myös taipumusta teolliseen ulkoasuun, mutta haluat soveltaa sitä hienovaraisesti kotona? Joten se on mielestämme myös oikein, koska talon on samalla palveltava omaa makuasi ja silti oltava mukava muille mieltymyksille. Toivottavasti yllä olevien vinkkien avulla pystyimme auttamaan sinua saavuttamaan tämän vaikutuksen.

      Kotitoimisto ullakolla teollisia aksentteja sisustussuunnittelussa kotitoimiston nojatuolit portaiden seinäsuunnittelu  Olohuone sisustettu tyylikkäästi – tiiliseinätteollisia aksentteja sisustussuunnittelussa seinäkellosohvat olohuone  Ylellinen ja perinteinen samaan aikaanteollisia aksentteja sisustussuunnittelussa olohuoneen kiinteät pöytälasityynyt