34 lasitettua takkaa – huippuideoita nykyaikaiseen kotiin

Lasitetut takat moderni huoneisto dramaattinen tumma sisustus

34 lasitettua takkaa – huippuideoita nykyaikaiseen kotiin

“Unelmakodin” määritelmä voi vaihdella suuresti henkilöstä toiseen. Vaikka jotkut haluavat perinteisen ja ylellisen huoneiston, joka tarjoaa lämpimän ja kutsuvan tunnelman, toiset rakastavat moderneja tyylikkäitä ja älykkäitä asetuksia, jotka pyrkivät vetämään minimalististen kalusteiden ympärille.

Silti on olemassa muutamia suunnittelun peruselementtejä, joista useimmat meistä voivat sopia yleismaailmallisuutena. Kaunis hehkuva takka on ehdottomasti yksi niistä suosituista vaihtoehdoista, joihin suurin osa ihmisistä vetää selvästi. Monille takka ilmentää ajatusta ihanteellisesta asuinpaikasta, ja harvat vaalivat halua sisällyttää se omiin huoneisiinsa.

Uuden teknologian kehittymisen ja sisustuskalusteiden kasvavan valikoiman myötä myös savupiippujen muoto on muuttunut merkittävästi. Nykyaikaisille takkajärjestelmille on ominaista muun muassa ergonominen, tyylikäs, trendikäs ja energiatehokas muotoilu. Lasiovista ja etuosista on tullut olennainen osa näitä tulevaisuuteen suuntautuneita malleja. Tässä esitetään kuvakokoelma sisätiloja, joissa lasipinnoitetut takat erottuvat turvallisuuden ja tyylin yhdistelmänä.

Sisäänrakennettu takka ja valkoinen lepotuoli vieressä

takat lasituksella moderni huoneisto valkoinen rentoutua lepotuoli

Viihtyisä olohuone, jossa on sisäänrakennettu takka

lasitetut takat moderni huoneisto puu sohva

Perinteinen olohuoneen suunnittelu – mukavat huonekaluttakat lasituksella moderni huoneisto perinteinen lämmin tunnelma

Tyylikäs, trendikäs huoneisto, jossa on kaasutakka

Lasitetut takat modernit huoneiston nahkakalusteet

Makuuhuoneesta on näköala rannalle – moderni takkalasitetut takat moderni huoneisto makuuhuone vuode kiviseinä

Kimalteleva hopeaseinä kiinnittää katseen

Nykyaikaiseen asuntoon rakennetut lasitetut takat kiiltävät  Moderni suunnittelutakka lasissaLasitetut takat moderni huoneisto dramaattinen alkuperäinen sisustusMassiivinen kivitakka kodikkaassa olohuoneessa

takat lasituksella moderni litteä kiviseinä nojatuoli sohva

“Luokka” hohtaa lasikehyksessä!

Useimmissa nykyaikaisissa kodeissa on yleensä kaasutakka, joka paitsi auttaa täyttämään paikan lämmöllä, myös luo ainutlaatuisia visuaalisia kontrasteja. Luonnollisen luonteensa vuoksi tulisijat ovat yleensä hyvin silmiinpistäviä ja erottuvat siksi katseenvangitsijoista riippumatta siitä, mihin ne sijoitetaan. Suurin osa lineaarisista kaasutakkaista on varustettu lasipinnalla, mikä voi olla hyödyllistä monin tavoin. Puhtaasti esteettiseltä kannalta tämäntyyppinen takkajärjestelmä voidaan kuitenkin yhdistää täydellisesti nykyaikaisiin kalusteisiin, varsinkin kun lasi on tällä hetkellä laajalti käytetty huoneistosuunnittelu.

Tyylikäs ja käytännöllisesti sisustettu olohuone

Lasitetut takat moderni huoneisto nahkainen kulmasohva nojatuoli

Tyylikäs, tyylikäs sisustus – matalat huonekalut

takat lasituksella moderni huoneisto samettisohva matto pehmeä

Kaunis sisäänrakennettu takka – mosaiikkipinnat

Lasitetut takat moderni huoneisto dramaattinen mosaiikki

Hyvä sekoitus lasia, kiveä ja puuta optimaalisissa mittasuhteissa voi varmistaa, että nautit maagisesta ympäristöstä olohuoneessasi tai makuuhuoneessasi – intiimin ilmapiirin, jossa istut tai makaat valoisan, kauniin takan edessä unenomaisilla silmillä. viettää monia mietiskeleviä iltoja.

Ylellinen ruokasalin kalustus – modernit kattovalaisimet ruokapöydän yläpuolella – sisäänrakennettu takka lasituksella

lasitetut takat moderni huoneisto nykyaikainen sisustus

Lämmin, kodikas sisustus – houkuttelevat oranssit verhot ja raidallinen matto

Lasitetut takat moderni huoneisto oranssi verhot sohva

Tyylikäs olohuone – sisäänrakennettu takka lasituksella

Lasitetut takat moderni huoneisto harmaa väri tekstuurit

Nykyinen sisustus – epäsuora kattovalaistus makuuhuoneessa

takat lasituksella moderni huoneisto harmaa värit minimalistinen

Valkoinen kulmasohva ja kaksi sivupöytää – koristeellinen ja käytännöllinen

takat lasitetulla modernilla asunnon seinäpeilipallovalolla

Tuoreet, viihtyisät olohuoneen kalusteet – metallinen kulho -seisova lamppu

lasitetut takat moderni litteä metallinen lattiavalaisimen kulho

Liekit voivat myös tarjota turvallisuutta, kun ne asetetaan lasin alle

Olisit varmasti toivonut, että asuntosi takka olisi säteilevä, viihtyisä ja lämmin paikka, jossa voit rentoutua kylminä päivinä mukavasti villapeitteeseen käärittynä ja siemaillen lempijuomaasi. Kun teet tämän, muista, että takan suunnittelun tärkein näkökohta on varmistaa, että kauniit liekit eivät leviä muualle kotiisi! Siksi lasiseinät tai hyvin sijoitetut lasiovet ovat ihanteellinen ratkaisu, jos et halua pelätä, että pienet hiilihapot, kipinät tai hehkuva tuhka voivat vahingossa lentää takasta. Se on paljon enemmän kuin pelkkä estetiikka, se on turvallisuus, jonka voit saada asentamalla lasiovella varustetun takan – ja tämä kärki on ehdoton.

Viihtyisä olohuone-lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat

Lasitetut takat moderni huoneisto matto sohva ikkuna

Suuri huone on sisustettu minimalistiseen tyyliin

Lasitetut takat moderni huoneisto puulattiat

Massiivipuinen pöytä olohuoneessa – beigen sävyjä

takat lasitetulla modernilla litteällä massiivipuupöydällä

Suuri määrä asuntojen omistajia ympäri maailmaa altistuu jatkuvasti tulipalovaaralle ja tuhannet joutuvat vuosittain tarpeettomiin onnettomuuksiin pelkästään takkajärjestelmiensä avoimen rakenteen vuoksi. Siksi on suositeltavaa valita aina lasiovinen versio, jossa muoto ja toiminnot yhdistyvät saumattomasti.

Itämaiset kalusteet – silmiinpistäviä koriste -aksentteja

Lasitetut takat moderni huoneisto nojatuoli pöytä kuva lasitetut takat moderni huoneisto keittiö olohuone Takat, joissa on lasitettu moderni huoneisto lasinen pöytälevy soikea muoto takat, joissa on lasitettu moderni huoneisto kiviseinä takat lasitetulla modernilla asunnon seinän peilivaipalla

Säästä energiaa

Aivan kuten talvella avoin ikkuna voi johtaa rajuihin lämmityskustannusten nousuun, myös avotakan, jonka on lämmitettävä koko ympäröivä tila, energiankulutus on paljon suurempi. Tästä syystä suljettu versio, jossa on lasiovet, on paras vaihtoehto, jos haluat parantaa energiatehokkuutta ja vähentää merkittävästi kaasun ja tukin kulutusta. Takkalasiovet ja lasiseinät on valmistettu monenlaisista muodoista ja malleista, ja saatavilla on myös malleja, jotka tarjoavat 360 asteen näkymän liekkeihin täydellisellä, ehdottoman turvallisella ja mielenrauhalla.

takat lasituksella moderni huoneisto kiiltävä musta seinä lasitetut takat moderni huoneisto makuuhuone valkoiset vuodevaatteet Takat, joissa on lasitettu moderni asunto mustan pienen pöydän vieressä

Tulisijan suunnitteluun kuuluu paljon enemmän kuin miltä näyttää. Keskustele aina paloturvallisuustoimenpiteiden asiantuntijoiden kanssa ennen kuin teet muutoksia. Kaikki ehdotukset – upeista kivitakkeista fantastisiin lineaarisiin kaasutakkaihin – toimivat hämmästyttävän hyvin lasikuoren kanssa. Yksinkertaisesti ensiluokkainen jalokivi sisätiloihin – sekä suojaamaan niitä että muodikkaasti!

takat lasituksella moderni huoneisto lämmin tunnelma lasitetut takat moderni huoneisto kattokruunu oleskelualue penkki Takat-lasitettu-moderni-huoneisto-takka-kulmasohva-sametti lasitetut takat moderni huoneisto valkoinen tuoli kiviseinä nahkasohva takat, joissa on lasitettu moderni huoneisto kiviseinä