5 kodin remontoinnin komponenttia, jotka voivat mennä pieleen

Osa kodin kunnostuksen olohuoneen punaista kaapin mattoa

Riippumatta siitä, onko kyse yhdestä huoneesta vai koko talosta, monia asioita on harkittava, valittava ja järjestettävä tulevasta kunnostamisesta

Pienillä projekteilla on luettelossa yhtä monta kohdetta kuin suurilla ja sama vaatimus materiaalivalinnalle tai toimituksille. Tietenkin kaikki voi mennä vikaan kodin kunnostusprojektissasi, mutta jotkut komponentit ovat vaarassa enemmän kuin toiset.

Tässä on yhteenveto niistä seikoista, joihin sinun tulee kiinnittää huomiota kunnostusprojektisi yhteydessä.

Ikkunat ja ulko -ovet

Komponentti kodin kunnostamiseen

Osa kodin kunnostuksen olohuoneen suunnittelua moderni tyylikäs

Ikkunoiden valitseminen voi olla yksi vaikeimmista. Ikkunoita on saatavana eri materiaaleissa ja väreissä eri tyyleillä ja suojausvaihtoehdoilla. Toimitusajat voivat myös vaihdella paljon. Saat vinyyli-ikkunat 2 viikon kuluessa ja puupinnoitettujen tai jalopuuikkunoiden toimitus voi kestää 10 viikkoa.

Palveluntarjoaja asentaa pääsääntöisesti ikkunat sisätilojen eteen. Ulkoiset suojaikkunat ja koristeet voidaan tehdä vasta ikkunoiden asennuksen jälkeen, joten ne voivat muuttaa aikataulua kriittisesti, jos viivästyy.

Paras harjoitus: valitse ikkunatoimittaja prosessin alussa, tutustu hänen toimituspäiviinsä ja tilaa ikkunat häneltä, jotta saat ikkunat vähintään kaksi tai kolme viikkoa ennen lopetuspäivää. Lisäpyynnöt, kuten postikoko, lämpötilan säätö, energiatehokkuus, poistuminen, himmeä lasi ja niin edelleen, voivat pidentää prosessia entisestään.

kaapit

Komponentti kodin kunnostamiseen ruokailutila keittiön työtaso

Kuten ikkunat, myös kaapit vaikuttavat useisiin palveluntarjoajiin, jotka työskentelevät heti asennuksen jälkeen. Lattiapäällyste, laattojen asennus ja työtason asennus keittiössä ja kylpyhuoneessa liittyvät siihen. Kaapien järjestys edellyttää useiden mallien päällekkäisyyttä, mukaan lukien päätös huoneen sisustuksesta, ovien, laatikoiden ja laitteiden toiminnoista, puulajista ja -väristä, listoista. Palveluntarjoajan tulee myös ottaa vaaka paikan päällä.

Odota pohjapiirros ja piirustukset kaappeista, jotka osoittavat ulkoasun todellisten kokojen kanssa, jotka tunnetaan myös nimellä työpajapiirustukset. Sinun on hyväksyttävä ne ennen aloittamista.

Paras harjoitus: Päätä puulaji ja kaappien yleinen tyyli etukäteen. Turvallisuuden vuoksi suunnittele ylimääräinen viikko toimitusjaksolle.

Asennustarvikkeet

Komponentti kodin kunnostussuihku tyylikäs alkuperäinen innovatiivinen

Asennustarvikekaupat ja verkkokaupat saavat meidät tuntemaan, että oikean tuotteen saaminen on helppoa. Ja se usein tekee, mutta joillakin valmistajilla on erityiset toimitusajat ja rajoitettu saatavuus.

Suihkuhana ja kylpyamme ovat kaksi elementtiä alustavassa asennustyössä. Ne voivat tapahtua kylpyhuoneen remontin ensimmäisen viikon aikana tai suuremman projektin ensimmäisten kuukausien aikana. Loput lisävarusteet voidaan toimittaa myöhemmin, mutta näiden kahden kappaleen oikea -aikainen valinta helpottaa jatkotoimia. Jos sinulla on laatta kiviä tai muuta kovaa materiaalia, jossa on alipainelevy, sinun on saatava pesuallas ja hana saataville aikaisemmin.

Paras harjoitus: Älä odota viimeistä päivää ostaaksesi asennustarvikkeita. Vain yksi puuttuva kappale riittää pilaamaan asiat.

Laatat

Komponentti kodin kunnostamiseen kylpyamme laatta seinä suihkukaappi

Kun valitset laattoja, sinun ei tarvitse ottaa huomioon vain esteettisiä näkökohtia. Eri materiaaleihin tarvitaan muutamia työkaluja ja artikkeleita, kysy arkkitehdiltäsi ja laatoittajaltasi neuvoja siitä, mitä tarvitset. Joskus tapahtuu virheitä ja et saa tilaamiasi laattoja. Koko ja väri eivät välttämättä ole täsmälleen samat kuin kaupassa, etenkin luonnonkivi ja liuskekivi. Jopa tehdasvalmisteiset laatat voivat olla erilaisia.

Paras harjoitus: Ota näyte rautakaupasta mukaasi varmistaaksesi, että sinulla on oikeat laatat.

Lattiat

Komponentti kodin kunnostamiseen puupaneelit pilari katto

Lattiamateriaalin paksuus vaikuttaa moniin asioihin, mukaan lukien karkea puusepäntyö projektin alussa. Jos haluat tehdä lattian tason, lattiapäätös on kriittinen.

Monilla lattiamateriaaleilla, kuten puulla ja marmoleumilla, on toimitusaika. Sitten he tarvitsevat vielä aikaa sopeutua ja sopeutua talon lämpötilaan ja kosteuteen. Jos et ole odottanut sitä, jalkakäytävä voi laajentua tai kutistua aiheuttaen reikiä tai turvotusta. Yleensä neljästä viiteen päivää riittää, mutta joidenkin tuotteiden sopeutuminen kestää kaksi viikkoa. Puuelementit on asennettu eri tavalla ja tilauksia on erilaisia ​​riippuen siitä, valitaanko matto vai muu päällystemateriaali.

Paras harjoitus: Valitse lattia ennen projektin aloittamista, jotta toimittaja voi tasoittaa lattian ja sopeutumisaika ei ole ongelma.

Tyylikäs olohuone harmaassa värivalikoimassa

Osa kodin kunnostuksen olohuoneen harmaata värivalikoimaa

  Perinteinen sisustus – valkoinen seinän muotoilu, sisäänrakennetut hyllyt

Kodikas harmaa sohva asettaa sävyn ja tarjoaa mukavan istuimenKomponentti kodin kunnostamiseen harmaa sohva punaiset tyynyt valkoiset hyllyt  Naisellinen, kodikas makuuhuone, jonka seinät on maalattu turkoosiksiKomponentti kodin kunnostamiseen makuuhuoneessa siniset värit  Lämmin, tyylikäs tunnelma perinteisessä olohuoneessatilava olohuone moderni tyylikäs kivi sisäänrakennettu takka

Komponentti kodin kunnostamiseen ruokailutila keittiön työtaso