Aseta sisäänkäynnin alue täydellisesti – 5 arvokasta vinkkiä järjestyksen ja tyylin lisäämiseksi

sisäänkäynti -alue asetti täydellisesti kukkakuvioisen taustakuvan

Aseta sisäänkäynnin alue täydellisesti

Yksi kodin aktiivisimmista alueista on ehdottomasti sisäänkäynti. Emme yleensä kiinnitä siihen erityistä huomiota, mutta jos ajattelet sitä, huomaat, että suuri osa jokapäiväisestä elämästämme tapahtuu siellä. Siellä otat vieraasi vastaan ​​ja sanot hyvästit lapsillesi koulua varten.

Sisäänkäynnillä on takit, sateenvarjot ja kengät, joita ilman et todellakaan voi mennä ulos, varsinkin tähän aikaan vuodesta. Kyllä talvi tulee. Niin paljon on jo selvää. Saatat ihmetellä, miten sisääntuloalue asetetaan täydellisesti?

T6TFT498CQJ3

Sisäänkäyntialueesi ei pitäisi vain näyttää siistiltä ja siistiltä, ​​vaan myös olla monitoiminen. Tätä varten tarvitset luovuutta ja hyviä neuvoja. Täältä löydät 5 arvokasta vinkkiä sisäänkäynnin asettamiseen.

Mitä tehdä takkeille?

sisäänkäynnin luomiseksi täydellisesti valkoisella taustalla

Toki, voit myös rakentaa sisäänrakennetun vaatekaapin takin säilyttämiseksi, mutta entä jos sinulla ei ole sitä tai et halua sitä ollenkaan? Varo, ettet unohda vanhoja hyviä takkikoukkuja. Voit yksinkertaisesti sijoittaa ne riviin seinälle tai taululle eri väreillä ja kuvioilla. Löydät nykyään laajan valikoiman takkikoukkuja jokaiseen tyyliin. Etsi sisäänkäyntialueellesi sopiva ja järjestä se oman maun mukaan. Et tule katumaan sitä.

Kiinnitä takin koukut eri korkeuksille kuvan osoittamalla tavalla

Täysin järjestetty sisäänkäynti avoimet hyllyt kudotut korit

Etsi tyylikkäitä kenkäkaappeja

koristele sisäänkäynti -alue täydellisesti maalaismainen hohto karkea puu

On monia syitä sijoittaa kenkäkaapit eteiseen – ei enää yksittäisiä kappaleita, ei sotkua, ei luvattomia leluja koiralle jne. Tärkein syy on kuitenkin itse asiassa se, että tyylikkäät kenkäkaapit antavat sisäänkäynti -alueelle ylimääräisen ripaus estetiikkaa.

Voit tehdä siitä maalaismaisen tai klassisemman, kuten alla on esitetty

Aseta täysin sisäänkäynnin tyylitelty aurinko peiliksi

Määritä tallennusvyöhyke

Sisusta sisäänkäyntialue täydellisesti mahonki -senkillä

Kaikki tietävät aamun stressiongelman etsiessään avaimia, sateenvarjoa tai käsineitä viimeisten viiden minuutin aikana ennen ulosmenoa. Miksi sinun pitäisi jatkaa kiusaamista, tee jotain! Määritä varastotilat hyvin selkeästi. Tyylikkään sivupöydän ja muutaman kudotun säilytyslaatikon tai sellaisten seinäosastojen avulla, kuten alla näkyy, voit vihdoin järjestää kertoimet ja päät sekä paperitulvan.

Kaikella on paikkansa

Asenna sisäänkäynnin alue täydellisesti liitutaululla

Oikean peilin valinta

Täysin perustettu sisäänkäyntialue Persian juoksija

Peilit ovat nykyään erittäin tärkeitä elämäntavallemme. Peili ei varmasti saisi puuttua käytävältä. Voit kiinnittää sen suoraan oven sisäpuolelle tai ripustaa tyylikkään lipaston päälle. Vieraat tuntevat olonsa paremmaksi ja turvallisemmaksi, jos he tulevat luoksesi tuulisella säällä ja haluavat katsella hiuksiaan nopeasti.

Kaikki matot eivät ole samanlaisia

Jos haluat ehdottomasti maton sisäänkäynnille, sinun on harkittava huolellisesti etukäteen. Se ei voi olla satunnainen matto. Välitämme paljon bakteereja ja epäpuhtauksia kengillämme. Lisäksi sisään tulee paljon kosteutta, suolaa ja pieniä kiviä. Tarvitset imukykyisen, erityisen maton, joka imee kaiken, mikä häiritsee sinua ja lattiasi.

Joten eteenpäin! Järjestä sisääntuloalueesi kauniisti ja täytä itsesi rennommin, jopa työviikon keskellä.

Täysin asennettu sisäänkäynti rottinkikorit ruoho-vihreät juoksijat