Ehdoton esteettömyys talon kunnostamisessa – 10 asiaa, joita kannattaa välttää

ehdoton no-go korjauksiin valkoinen keittiökalusteet kiiltävä marmorinen työtaso

Ehdottomasti kielletty talon kunnostaminen

Ennen kuin aloitat kodin kunnostusprojektin, tarkista seuraavat 10 asiaa, joita sinun ei pitäisi tehdä

Ennemmin tai myöhemmin monet asunnonomistajat tulevat siihen pisteeseen, että kodin kunnostamisesta tulee ”elintärkeää”. Ehkä se on jo edessäsi – haluat antaa huoneellesi enemmän tilaa, uusia materiaaleja tai saavuttaa uuden toiminnallisuuden.

Ennen kuin aloitat, sinun on kuitenkin otettava huomioon muutama asia. Olemme keränneet sinulle paljon, jotta et tee virheitä.

Älä oleta, että pystyt toteuttamaan kaikki kotisi DIY -projektit:

DIY -projektit ovat itse asiassa hyvin erilaisia. Ennen kuin päätät jotain erityistä, mieti, onko sinulla tietoa ja kokemusta sen tekemiseen. Jotkut tarvitsevat enemmän asiantuntemusta kuin toiset. Et ehkä tiedä kuinka sammuttaa virta turvallisesti valojen vaihtamiseksi.

Älä luota ystäviisi ja perheeseesi, jos tarvitset apua, he eivät ehkä ole tarpeeksi kokeneita:

Rahan säästämiseksi monet asunnon omistajat aikovat hakea apua ystäviltä ja perheeltä. Tämä voi kuitenkin johtaa kalliisiin virheisiin, henkilövahinkoihin ja kodin tärkeiden osien vaurioitumiseen. Kyllä, nämä ihmiset voisivat auttaa siirtämään huonekaluja ja siivoamaan, mutta luottavat vain kokeneisiin ihmisiin kodin kunnostamisessa. Kysy siis ensin ystäviltäsi, kuinka paljon heillä on kokemusta.

Kaikki raikasta ja kiiltävää remontin jälkeen

ehdoton esteettömyys kauniiden pähkinäpuusta valmistettujen kaappien kunnostamisessa

Älä koskaan oleta, että budjettisi ei ylitä arvioitasi.

Olet varmasti tehnyt läksysi ja laskenut arviointisi materiaalien, ponnistelujen ja kunnostuselementtien kustannuksista. Mutta sinun on myös laskettava varaus. Monet hankkeet kohtaavat odottamattomia esteitä. Seinätyöt voivat aiheuttaa yllätyksiä asennettaessa sähköä, vettä tai rakennustöitä.

Älä ajattele, että viikonloppuprojekti kestää vain yhden viikonlopun:

Kuten edellä, aika on toinen arvokas resurssi, jota ei pidä aliarvioida. Monet televisio-ohjelmat näyttävät meille, miten hankkeet toteutetaan 2-3 päivän kuluessa, mutta sitten monien ammattilaisten työ on piilossa taustalla. Joten aika, joka sinun on laskettava, riippuu kokemuksestasi, käsityöläisistäsi ja avustasi. Jos sinun pitäisi ottaa loma kunnostettavaksi, lisää kattavuuden lisäämiseksi yksi tai kaksi päivää ennen sen alkua ja sen jälkeen.

Ripaus romantiikkaa suurella metallisängyllä, jossa on takorautaiset filigraaniset koristeet

ehdoton ehdoton korjaus metallisängyille, joissa on kukkakoristeita

Varmista ylimääräinen budjetti ja vaivat kodin parannusprojektin suunnittelussa.

Älä missaa paikallisia vaatimuksia ja hallituksen määräyksiä

Lakisääteiset vaatimukset on otettava huomioon asuinpaikastasi riippuen. Varsinkin jos teet ulkouima -allasta, rakennat säätiöitä tai rakennat sähkö- ja vesijärjestelmiä. Ehkä rakennusvalvojille pitäisi kertoa tästä.

Käytä kuvien voimaa palveluntarjoajien kanssa

Kun palkkaat korjausurakoitsijan, viestintä ja ymmärrys heidän kanssaan ovat erittäin tärkeitä. Internetistä tai aikakauslehdistä löytyvät kuvat ovat varsin hyödyllisiä. Palveluntarjoajalla on oltava selkeä käsitys siitä, miltä projekti lopulta näyttää – älä luota sanallisiin kuvauksiin ja ideoihisi.

Antiikki lipasto ja aurinkoseinäpeili

ehdoton no-go remontille massiiviset karkeasta puusta valmistetut palkit, leopardikuvio

Etsi palveluntarjoajallesi sopivat kuvat, jotta haluttu tulos on olemassa.

Älä vaaranna turvallisuuttasi, jotta projekti voidaan suorittaa nopeammin tai halvemmin

Voit pitää sitä itsestäänselvyytenä, mutta sairaalat ovat täynnä loukkaantuneita ihmisiä, jotka välttelevät näitä tapahtumia. Varmista telineet, tikkaat ja hihna. Jos et ole perehtynyt tähän, palkkaa projektisi ammattilainen.

Älä aloita projektiasi ennen kuin olet valmistellut kaiken

Ennen purkamisen aloittamista sinun on varmistettava, että kaikki laitteet, materiaalit ja tarvikkeet ovat paikallaan. Jos ei, odota ja katso, muuten keittiö tai kylpyhuone voi olla käyttökelvoton päiviä.

Kesäterassi pylväillä ja paljon kasvillisuutta

ehdottoman välttämätöntä yksityisnäytöillä varustetun kesäterassin kunnostamiseen

Älä innostu projektista, jos se ei sovi olosuhteisiisi

Olet varmasti nähnyt upeita keittiöitä aikakauslehdissä, mutta sinun pitäisi myös tutkia, kuinka paljon materiaalit, vaiva ja aika maksavat. Ehkä perhettäsi häiritsee viikkoja, kun et voi käyttää keittiötä tai kylpyhuonetta tai jos sinulla on estetty pääsy huoneeseen. Tee läksyt etukäteen, niin olet valmis kaikkeen.

Vanhanaikaiset pöytävalaisimet ja pähkinätaso

ehdoton uusiminen klassisille alumiinista valmistetuille pöytävalaisimille

Päätä haluamasi remontti ja kysy neuvoa asiantuntijalta.

Älä oleta, että unelmaprojektisi on mahdoton

Monet uskovat, että kunnostus on mahdotonta, jos heillä ei ole aavistustakaan kustannuksista, vaivasta ja resursseista. Mutta älä unohda unelmaasi, tee tutkimuksesi ensimmäistä kertaa. Jos sinulla ei ole varaa koko projektiin tai jos sinulla ei ole ideoita juuri nyt, käytä aikaa. Tiedustele arkkitehtien, sisustussuunnittelijoiden, maisemoijien ja palveluntarjoajien kanssa. Nämä ammattilaiset voivat viedä projektisi asiaan, ja tällaisella hinnalla pidit sitä uskomattomana. Kotisi on valtava investointi, käytä aikaa tutkiaksesi, kuinka tehdä kertaluonteinen kunnostusprojekti.

Esteettinen tasapaino kivestä, keramiikasta ja puusta

ehdoton kieltäytyminen kunnostamisesta valkoisten lattialaattojen kivipinnoitteella sokkelissa ja seinällä

Metallinen kiilto, lämmin valo ja punertavat kirsikkapuusta valmistetut kaapit

ehdoton remontin välttäminen tyylikkäät riippuvalaisimet, kiiltävät keittiökoneet

       Tyylikäs muotoilu ja runsaasti luonnonvaloa Rakennettu Andrusehdottoman välttämätöntä kiiltävästä alumiinista valmistettujen tehdaslamppujen kunnostamiseen

Tyylikkäät kalusteet, saumaton siirtyminen ja tyylikkäät tummat puiset portaat

ehdoton ei-kunnostustyöt tyylikkäät pähkinäpuusta valmistetut portaat