Elävä skandinaavinen on koko elämänfilosofia

Mitä tarkoitat “skandinaavisella asumisella” ja “skandinaavisella sisustuksella”?

Oletko varmasti kuullut skandinaavisesta elämäntavasta?! Kalusteet ja vaatteet ovat pohjoisen piirteitä ja erottuvat kauniisti. Se on siis oma elämänfilosofiansa, pohjoisen innoittama. Skandinaavinen elämäntapa tunnetaan myös ruotsalaisena elämäntapana. Eläminen skandinaavisena tarkoittaa elämistä luonnollisesti, olemista kirkkaassa ja värikkäässä ilmapiirissä ja kodikkuuden luomista ympärillesi. Kestävyys ja joustavuus ovat myös termejä, joita käytetään kuvaamaan skandinaavista muotoilua.

Skandinaavisesti sisustetut olohuoneen sisustusideat

Nykyään on erityisen trendikästä tuoda skandinaavista tunnelmaa kotiisi. Jotta voisit todella tuntea skandinaavisen tyylin, sinun tulee keskittyä ensisijaisesti luonnollisuuteen ja mukavuuteen. Tämä tarkoittaa, että harkitse huonekaluja, koristeita ja kuvioita, jotka muistuttavat pohjoista ja luovat kodikkaan elämisen tunteen.

Oikeilla tuotteilla voit luoda aidon skandinaavisen asenteen elämään. Paljon verkkokauppoja, mm www.scandinavian-lifestyle.de, Tarjoamme designtuotteita, joissa on skandinaavinen kosketus ja jotka jättävät aitoa tilan tunnetta. Yhdistä selkeät linjat epätavalliseen muotoiluun ja luo kotiisi erittäin mukava elävä tunnelma. Voit siis nauttia skandinaavisen muotoilun epävirallisuudesta.

vaaleanpunaisten geometristen kuvioiden skandinaaviset elävät sävyt

Skandinaavinen elävä deco puuhahmoja lintuja

Skandinaavinen tyyli voidaan tunnistaa ensi silmäyksellä. Yksinkertaiset linjat ja yksinkertaisuus ovat hänelle ominaisia. Tämä näkyy sekä huonekalujen suunnittelussa että sisustuksessa. Sinun täytyy vain tuntea olosi kotoisaksi täysin luonnollisena. Vaaleat sävyt ovat tyypillisiä skandinaavisille kalusteille, mikä johtuu ruotsalaisten elämäntavasta. Et kuitenkaan pärjää ilman värikontrastia skandinaavisessa suunnittelussa. Myös sisustuksessa käytetyt kangaskuviot erotetaan toisistaan: Tässä käytetään geometrisia ja värikkäitä kuvioita, jotka takaavat kauniit kontrastit sisätiloissa.

Skandinaavinen olohuone keltainen sohva pyöreät sivupöydät geometrinen matto

Tunnet olosi erittäin mukavaksi skandinaavisessa huoneessa. Se perustuu yksinkertaisuuteen asennuksessa ja poistaa kaiken koristelun tarpeen. Skandinaavinen muotoilu tuo myös selkeyttä ja eleganssia väriyhdistelmillä. Valkoinen on pääväri, mutta se on yhdistetty muihin väreihin, kuten mustaan, harmaaseen ja pastellisävyyn. Mutta siitä tulee todella viihtyisä, kun sisustat sen kauniisti. Koristeelliset maljakot, puiset hahmot, kynttilänjalat, teekynttilänpitimet ja seinämaalaukset piristävät sisustusta ja viimeistelevät sen. Voit myös koristella kirjaimilla ja numeroilla, kun sisustat skandinaaviseen tyyliin.

Skandinaavinen avoin avoin alue erottaa alueet

Jos olet saanut kannustimen sisustaa skandinaavista tyyliä, luo ensin selkeä suunnittelukonsepti. Koska skandinaavinen muotoilu on monipuolinen: voit perustaa modernin skandinaavisen olohuoneen, mutta voit myös tehdä huoneesta hieman eklektisen.