Feng Shui -ikkunahoito – pitää tuoreen ja positiivisen energian kotona

moderni toimistotalo vihreä nojatuoli -ikkuna feng shui minimalistinen

Feng Shui -ikkunahoito – pitää tuoreen ja positiivisen energian kotona

Ikkunoiden pitäminen puhtaina kotona on välttämätöntä hyvän Feng Shuin kannalta. Harmoninen ikkunahoito, joka sallii maksimaalisen päivänvalon tulvan läpi ja mukavuutta yöllä, on paras Feng Shui.

Feng Shuissa ikkunoita kutsutaan “talon silmiksi”, ja ne liittyvät energiatasolla kykyysi nähdä elämässä selkeästi.

Mitkä ovat hyviä Feng Shui -vaihtoehtoja koti -ikkunahoitoihin? Jos et pidä verhoista ja verhoista, ikkunaluukut tai harmonikan kaltaiset ikkunaluukut katsotaan hyväksi feng shuiksi.

Kaupunkikeittiön suunnittelu – ylisuuret ja korkeat ikkunat

feng shui -ikkunahoito suuri puhdas kirkas korkea lattia

Ensinnäkin, kuten kaikkien Feng Shui -ratkaisujen kohdalla, sinun on oltava varma, että parannukset edistävät harmonista sisustusta. Paras Feng Shui on hieno ja hienostunut tai toisin sanoen Feng Shui, joka on luotu hyvän kodin sisustuksen ohjeiden mukaisesti. Yleiset ikkunakäsittelyä koskevat Feng Shui -ohjeet ovat seuraavat:

Verhot tai verhot, jotka on valmistettu luonnollisesta kankaasta tuomaan terveellistä ja hyvää energiaa.

Feng Shui -väri – käytä sitä huoneeseen ja bagua -alueelle.

Feng Shui – sopiva materiaali eri Bagua -alueille. Kun valitset kankaan, jossa on rohkea kuvio, varmista, että muodot ja kuviot sopivat tunnelmaan.

Kaunis, valkoinen keittiö ullakolla – Feng Shui -ikkuna

feng shui -ikkunahoito iso puhdas keittiö

Mitä tulee ikkunakäsittelyyn, se sopii laitokseen sopivalla ja sopivalla tavalla. Jos päätät ostaa rullakaihtimet, sinun on tiedettävä, että on aina parempi vaihtoehto valita korkealaatuista puuta, esimerkiksi muovia.

Harmonikan kaltaiset ikkunaluukut eivät välttämättä tee hyvää feng shuiä, koska niillä on taipumus luoda terävämpää energiaa päiväsaikaan taitettuna.

Paras Feng Shui -ikkunahoito makuuhuoneelle ovat verhot, jotka on valmistettu luonnollisesta kankaasta (niiden liike lisää pehmeyttä makuuhuoneen energiaan).

Mukava ja raikas makuuhuoneen suunnittelu – Feng Shui -teoria

feng shui -ikkunahoito iso puhdas makuuhuone

Kylmät ja raikkaat värit makuuhuoneessa – raidalliset seinät, vihreät verhot

feng shui -ikkunahoito iso vihreä verho

Lämpimät, ruskeat sävyt – kodikas ja kirkas muotoilu olohuoneessa

feng shui -ikkunahoito suuri kirkas kevät  Tummat, puupinnat ja tekstuurit vaalealla keittiöalueellafeng shui -ikkunan hoito iso puhdas puu tumma    Klassiset, korkeat ikkunat – Urbaani ympäristöfeng shui -ikkunahoito loistava puhdas kaupunki Kevyt, kodikas olohuone – pehmeät, valkoiset tekstuuritfeng shui -ikkunahoito suuri puhdas valkoinen olohuone

Klassisesti varustettu keittiö – silmiinpistävät valkoiset nojatuolit

feng shui -ikkunan hoito valkoinen keittiö