Feng Shui -vinkkejä harmoniaan ja positiiviseen energiaan kotona

feng shui vinkkejä harmonia energia positiivinen

Feng Shui -vinkkejä – Kutsu positiivista energiaa kotiisi!

Ole aktiivinen! Sinun käsissäsi luot harmonian ja kauneuden maailman. Aloita asunnostasi. On erittäin tärkeää, että tunnet olosi mukavaksi ja turvalliseksi kotona. Kiinalaiset saivat tämän tietoonsa ikuisuuden sitten, ja Feng Shui -opin ansiosta voimme edelleen koskettaa heidän viisauttaan tänään.

Feng Shui on opetus tasapainosta elämässä. Kaikki maailmassa perustuu tasapainoon. Tämä muokkaa kaikkia Aasian opetuksia ja nykyään yhä useammat länsimaalaiset uskovat siihen. Jos olet yksi heistä, lue tämä artikkeli huolellisesti loppuun.

Sinun ei tarvitse lukea suuria kirjoja opiskellaksesi Feng Shui -opetuksen filosofiaa. Opi tuntemaan nämä kymmenen yksinkertaista sääntöä. Riittää, että noudatat niitä luodaksesi positiivisen ja tasapainoisen ilmapiirin kotiisi.

1. Aloita Sisäänkäynti. Se on erittäin tärkeä ja se on kuin suodatin tulevalle energialle. On hyvä, jos eteinen ei ole aivan suora, vaan kaareva. Joten positiivinen energia tulee asuntoon ja negatiivinen jää ulos.

Myös oven väri on tärkeä. Punainen tarkoittaa menestystä ja vaurautta, vihreä kasvua ja kehitystä, sininen rentoutumista ja ruskea – vakautta.

Tutustu Feng Shuin perusperiaatteisiin!

feng shui vinkkejä harmonia energia positiivinen sisäänkäynti

2. Luo aina Tilaus!!! Tämä on perussääntö paitsi Feng Shuissa! Tee tilaa positiiviselle energialle. Hävitä kaikki esineet, jotka ovat rikki tai käyttökelvottomia!

Luo tilaa ja tilaa!

feng shui vinkit harmonia energia positiivinen järjestys puhdas

3. Käytä Värit ja luo harmoninen värimaailma kahdesta kolmeen haluamastasi ja sopivasta väristä.

Mitkä ovat lempivärisi?

feng shui vinkkejä harmonia energia positiivinen värimaailma tasapaino

4. Kohdista asuntosi asuntoosi henkilökohtainen maku a! Tämä on kotisi ja sen pitäisi olla täynnä asioita, jotka ovat lähellä sydäntäsi. Tuloksena oleva energia on hyväksi sinulle.

Tee niin kuin haluat!

feng shui vinkkejä harmonia energia positiivinen elämä

5. Huonekasvit! Ei ole mikään salaisuus, että kukat voivat virkistää minkä tahansa huoneen. Esimerkiksi bambu voi tuoda elämää kotiin.

Elä harmoniassa luonnon kanssa!

Nauti kasvistosta kotona!

feng shui vinkit harmonia energia positiivinen huonekasvi vihreä

6. Aivan kuten kasvit, musiikkia myös parantavia vaikutuksia meihin. Riippumatta siitä, haluatko kuunnella (toistaa) musiikkia vai et, anna sen olla osa jokapäiväistä elämääsi. Tuulikellot ovat loistava idea. Joten tuuli antaa poikkeuksellisen konsertin erityisesti sinulle.

Musiikin maaginen parantava voima

feng shui vinkkejä harmonia energia positiivinen musiikki windspiel

7. Tunne Feng Shuin viisi elementtiä – vesi, tuli, maa, puu ja metalli. Jokaista elementtiä edustavat tietyt objektit. Esimerkiksi lasi tarkoittaa vettä, keramiikka maata, takka tai kynttilöitä tulelle. Kaikkien elementtien tulee olla tasapuolisesti edustettuina sisustuksessa. Tämä on tapa luoda harmonia.

Harmonia ja tasapaino – se on tavoitteesi

feng shui vinkkejä harmonia energia positiivisia elementtejä

8. Onnekkaita hurmaa ja talismaneja. Jos luulet esineen tuovan sinulle onnea, sillä on paikka kotiisi.

Voi olla koostuu onnea positiivisen energian ympäröimänä

feng shui -vinkit harmonia energia positiivinen onnen charmi

9. Järjestä oma makuuhuone Feng Shui -sääntöjen mukaan (olemme jo kirjoittaneet muutamia artikkeleita tästä) Makuuhuone on erittäin tärkeä, koska vietät siellä noin kolmanneksen elämästäsi.

Hyvä feng shui makuuhuoneessa

feng shui vinkkejä harmonia energia positiivinen makuuhuone

10. Anna auringon paistaa! Luonnonvalo  on ehdottomasti positiivista energiaa. Suuret lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat ovat paras ratkaisu. Nauti auringonsäteistä!

Anna auringonvalon tulla taloon!       feng shui vinkkejä harmonia energia positiivinen auringonvalo