Feng Shui -vinkkejä ja -ideoita – pidä kotisi puhtaana!

feng shui vinkkejä ideoita toimistotalo pitää ikkunan puhtaana

Feng Shui -vinkkejä ja -ideoita – pidä kotisi puhtaana !

Oletko hullu lastesi sotkusta ja sotkusta? Onko asuinalueesi hallitsematon? Jatka siivoamista lasten pelien jälkeen, ja kaikki loppuu ollenkaan?

Joten miten saat idean valmistella Feng Shui -oppitunti kodin puhtaana pitämisestä??

Kyllä, se on todella mahdollista ja erittäin suositeltavaa ja suositeltavaa. Paitsi että saat apua siivoamiseen lapsiltasi (tietysti vain jos lapsesi ovat liian pieniä!); Opettelet heille myös arvokkaita oppitunteja. Kuten kuinka vastuullisia heidän pitäisi olla.

Kaikkien perheenjäsenten tulee osallistua talon siivoamiseen

feng shui keittiö ruokailutila pöytä puunpuhdistus lapset

Paras tapa aloittaa kodin siivous on pitää se etusijalla. Suhtaudu itseesi yhtä vakavasti kuin mihin tahansa muuhun sinulle tärkeään tehtävään. Anna lastesi auttaa sinua siivoamaan.

Kompakti, kirkas ja upea lastenhuone – herkkiä, vaaleita värejä

feng shui -vinkkejä, joiden avulla lapset voivat siivota lastenhuoneet

Vaikein osa kodin siivoamisessa on aloittaa. Voita hetki, kun pikkuisesi sanoo: “Emme halua tehdä niin!” Tiedätkö, että energiasi on jumissa siellä sotkussa? Keskity siihen ja aseta se etusijalle. Lastesi pitäisi ehdottomasti osallistua. Kun saat siitä tuoreuden ja ilon, olet vilpittömästi kiitollinen aloittamisesta. Paras aika on nyt, joten mene eteenpäin ja tee suunnitelma, jonka voit onnellisesti toteuttaa tänä viikonloppuna.

Lapset voivat auttaa, ja se on hyvä tapa kasvattaa lapsia

feng shui -vinkkejä, jotka auttavat lapsia siivoamaan

 Värikäs, iloinen lastenhuone ja leikkihuone yhdessä huoneessafeng shui vinkkejä ideoita lapsille värikäs lastenhuone   Anna pienten osallistua siivoukseenfeng shui -vinkkejä, joiden avulla lapset voivat puhdistaa motivaationsa  Järjestystä ja mukavuutta lapsesi leikkihuoneessafeng shui vinkkejä ideoita lastenhuone siisti ja siisti

Huonoa Feng Shui -energiaa työpöydällä

feng shui -vinkkien ideat pitävät toimistotalon puhtaana  Sopiva malli Feng Shui -järjestelyyn toimistossa – niille, jotka työskentelevät kotonafeng shui -vinkkien ideat pitävät toimistotalon puhtaana

Pidä myös ulkoalue siistinä, jotta se näyttää kodikkaalta ja katseenvangitsijalta

feng shui -ideavinkit ulkona ruoho polku