Houkutteleva ja tyylikäs portaikkorakenne – konsoliportaat

Portaat … Tärkeä osa sisustusta, joka on osa nykyaikaista arkkitehtuuria. Laajan materiaalivalikoiman lisäksi on houkutteleva vaihtoehto, jolla on luova luonne, universaali ratkaisu mihin tahansa sisustukseen.

Portaiden houkuttelevuus tekee modernista sisustuksesta

suunnittelu sisätilojen ulokkeet

Konsoliportaita pidetään ylellisenä sisustussuunnitteluna, jota tarjotaan monenlaisista materiaaleista. Tilastojen mukaan kiinnostus tämän tyyppiseen portaikkoon on lisääntynyt merkittävästi viime vuosina. Suurin syy tähän on houkutteleva ulkonäkö, koska mallissa ei ole näkyviä kiinnityselementtejä.

Huonekalujen luova suunnittelu on aina painopiste. Tästä syystä on olemassa erilaisia ​​vaihtoehtoja ja materiaalivaihtoehtoja.

Askel askeleelta kohti unenomaista suunnittelua

suunnittelu-ja-konsoli-portaikko-sisustus

Suosituimpia malleja ovat puiset ja kulmikkaat portaat. Tämä versio sopii myös julkisiin ja kaupallisiin portaikkoihin, koska ne antavat luonnollisen ilmeen. Ylelliset vaihtoehdot, kuten Portaat akryylistä ja betonista valmistetut on tarkoitettu enemmän kotitalouksille. Akryyliportaat voidaan yhdistää täydellisesti sopivaan valaistukseen, koska värilliset heijastukset luovat kodikkaan hyvinvoinnin keitaan.

Konsoliportaat ovat parhaita portaiden malleja

muotoilu ja ulokkeet

 Mikä on paras tapa koota portaat

Ensinnäkin lasketaan lattian korkeus ja luodaan sitten selkeä luonnos, joka sisältää runsaasti tietoa ja on hyvin yksityiskohtainen, koska tämäntyyppinen rakenne ei ole yksinkertainen itsekokoonpano. Korkeuden lisäksi sinun on laskettava tarkka kaltevuus ja askeleen syvyys hyvin ja merkittävä ne myös luonnokseen. Portaita ei tilata ennen kuin sinulla on selkeä suunnitelma rakentamisesta. Tilauksen mukana toimitetaan mallit, jotka toimivat porausreikien merkkinä. Mallit on kiinnitettävä oikein ja niiden on vastattava aiemmin määritettyjä mittoja. Voit käyttää kiinnitykseen teippiä, joka pitää mallit vakaina porauksen aikana.

Yleensä vain kaksi porausreikää riittää vakauttamaan konsoliportaat. Porauksen jälkeen on erityisen tärkeää poistaa porausmateriaali porausrei’istä. Puinen versio voidaan asentaa vasta, kun metallirakenne on valmis. Sivuleikkaus vaaditaan ennen jokaisen vaiheen kokoamista ja se on koottava metallirakenteen kanssa.

Vakaus ja luovuus yhdessä

Konsoli valmistettu puusta

Kiinnitä huomiota valmistajan ohjeisiin, koska tuotteilla on erilaisia ​​vinkkejä, kuten kovettumisaika ja valmistusmenetelmä. Toimituksemme on valinnut parhaat ideat tämän tyyppisille portaiden malleille, jotka ovat tarpeen inspiraation saamiseksi. Nauti seuraavasta kuvagalleriasta!

viileä puinen konsoliportaikko    yksityiskohtaiset-puiset-konsoliportaat puuntuotantoon ulottuva portaikko puuntuotanto ja konsoliportaat puinen variantti-konsoli-portaikko sisustus-konsoliportaat Konsoliportaat, jotka on valmistettu akryylistä ja joissa on led Betoniset konsoliportaat  Konsoliportaat marmoria Konsoliportaiden lasipinta Konsoliportaat-luovat-variantit Konsoliportaiden led -valaistus Konsoliportaikko valaistuksella Konsoliportaat, luonnonpuuta

Konsoliportaat vakaa puinen konsoliportaikko portaaton portaikko