Ihania ja mielenkiintoisia sisustusideoita – käytä kontrastiefektejä

sisustusideoita-olohuone-avoimet-huoneet-puulattia-väri

Sisustusideoita – kontrastit maisemassa

Oletko koskaan pohtinut kysymystä siitä, miksi jotkut huoneet näyttävät upeilta ja toiset vain … tylsiltä?

Ei riitä, että talossa on paljon hienoja huonekaluja. Tarvitset myös erilaisia ​​aineita.

Tällä tavalla voit luoda jännittäviä vastakohtia, kuten luoda kontrasteja sileiden ja karkeiden, mattapintaisten ja heijastavien pintojen välille.

Lajike antaa huoneelle paljon syvyyttä ja visuaalista kiinnostusta

sisustus-ideoita-makuuhuone-valkoinen-verhot-beige

Onko yksi huoneistasi täynnä karkeita ja orgaanisia pintoja? Sitten peili luultavasti keventää tunnelmaa täällä. Vaihtoehtoisesti voit käyttää pöytää, jossa on elohopeaa tai lasia.

Kuvittele tämä huone kipsilevyllä! Eikö tylsää? Maalatut vaakasuorat paneelit ja rottinkipenkki tarjoavat monipuolisuutta ja syvyyttä sisätiloissa.

Haluatko enemmän vaihtelua? Joten voit luoda rikkaamman huoneen.

sisustus-ideoita-olohuone.peili.piippu-seinä

Tässä melko neutraalissa sisustuksessa kasettikatto muodostaa tekstuurin ja runsaat kuviot. Muuraustakka on yksinkertaisen muotoinen, mutta tukeva rakenne piristää merkittävästi sen ulkonäköä.

Katto on täällä katseenvangitsija

sisustusideat-olohuone-huone-sisustus-muoto

Kirjoilla on kaksinkertainen tehtävä sisustuksessa. Ne on tarkoitettu lukemiseen ja lisäävät johdonmukaisuutta huoneessa. Jotkut on tarkoituksella laskettu alas ja toiset suoristettu. Näin kirjahyllyyn on syntynyt mielenkiintoisia kontrasteja.

Sisäänrakennetut kirjahyllyt säästävät tilaa ja kontrastia ikkunan kanssa

sisustus-ideoita-koti-toimisto-sisäänrakennetut kirjahyllyt-retro

Eri kankaiden sekoittaminen on erityisen tärkeää, jos työskentelet yhtenäisen, kiinteän värisävyn kanssa. Maalaismainen vaatekaappi tuo tähän huoneeseen kauniin tekstuurin.

Tällainen vintage -kaappi kiinnittää katseen huoneeseen

sisustusideoita-olohuone-nojatuoli-sohva-kaappi-retro-vintage

Lucite -tuoli ei olisi lainkaan oma, jos se olisi yhdistetty lasipöytään. Mutta kontrasti puupylvääseen antaa näille kahdelle kappaleelle erottuvan merkityksen huoneessa.

Akryylikalusteet ovat nykyään erittäin trendikkäitä ja suosittuja

sisustusideat-olohuone-pöytä-puu-akryyli-huonekalut-tuoli

Alla olevassa kuvassa näemme erityisen luovan tavan, jolla seinätaide voi lisätä huoneeseen tekstuuria.

Tämän kaltaiset suuret seinämaalaukset näyttävät erittäin virkistäviltä, ​​varsinkin kun ne ovat huoneen värimaailman mukaisia

sisustusideat-olohuone-nojatuoli-seinämaalaus

Seuraavassa esimerkissä seinä ja yllättäen huonekalut eivät ole verhoiltuja! Joten olet saavuttanut monipuolisuutta muuten hyvin yksivärisessä huoneessa.

Hyvät kontrastit makuuhuoneessa

sisustusideoita-makuuhuone-kuvio-verhot-beige

Mielestäni verhoiltuja huonekaluja yhdistettäessä on vältettävä samojen kankaiden käyttöä. Jos haluat saavuttaa yksivärisen ilmeen, voit saavuttaa tämän käyttämällä samanlaisia ​​vivahteita. Mutta tekstuurin pitäisi mielestäni olla erilainen.

Voit saada lisää kontrasteja tyynyillä, koristeilla ja matoilla. Miksi et kokoaisi mattoja?

Käytä mielenkiintoisia kontrasteja lattian avulla

sisustus-ideoita-olohuone-kirkas-takka-deco

Lattia on varmasti loistava paikka kankaiden näyttämiseen. Tämä voi kuitenkin toimia yhtä hyvin myös katossa. Seuraavassa huoneessa on loistava kontrasti korkeakiiltoisten keinujen ja valkoisen katon välillä. Jotain niin yksinkertaista kuin maljakko tai neliöikkuna voi ja on rikastettava tekstuurilla.

Harmonia ja kontrasti voivat kulkea käsi kädessä

sisustus-ideoita-makuuhuone-katto-terassi-puu-vaatekaappi-vintage

Tässä huoneessa käsitellään nykyaikaisia ​​muotoja. Näiden välissä eri pintojen vuorottelu saa aikaan mielenkiintoisemman ulkonäön. Rosoiset, orgaaniset pinnat on yhdistetty hopea- ja lasitarvikkeisiin. Sekä kiiltoasteen että kankaan tyypin välillä on vaihtelua.

Upea ja moderni huoneen sisustus

sisustusideoita-olohuone. peili-deco-väri-tuolit

Nykyaikaiset tilat ovat sinänsä hyvin yhtenäisiä. Mutta liian monet yhtäläisyydet voivat saada huoneen näyttämään synkältä ja tylsältä. Tässä tapauksessa maalattu takka, vohvelikuvioidut kattovalaisimet ja runsas puinen katto lisää tekstuuria olematta ylhäällä.