Keksi kaupungin keskusta uudelleen – Yo! Home -asunto

a Yo! Home Huoneisto Sohvat punaiset tyynyt pöytä musta olohuone

Keksi kaupungin keskusta uudelleen – Yo! Home -asunto

Väestönkasvu jatkaa hälyttävää vauhtia. Pelätään, että riittävästä asumisesta tulee jatkuva keskustelunaihe. Ihmisten kaupungistuminen on tosiasia, ja yhä useammat ihmiset maaseudulta tulevat suuriin kaupunkeihin etsimään parempia työpaikkoja ja parempaa elämänlaatua.

Näillä kaupunkialueilla on vaikeuksia majoittaa suuria ihmisiä, uusia koteja on syntynyt nopeammin kuin koskaan. Saadakseen parhaan hyödyn kaupungin keskustassa olevasta tilasta kaupunkisuunnittelijat, kiinteistökehittäjät ja arkkitehdit haluavat rakentaa paljon uusia asuntoja pienille tontille, mikä tarkoittaa, että huoneistomme pienenevät vuosi vuodelta. Englannin yrittäjä ja miljonääri, Yo! Sushin ja Yotelin perustaja, Simon Woodroffe on kehittänyt uuden joustavan asumisen käsitteen korjatakseen tämän tilan puutteen keskustan huoneistoissa.

Vallankumouksellinen ja uraauurtava asuintilakonsepti

Simon Woodroffe a Yo! Home -huoneisto

Yo! Home on mullistava ja uraauurtava asuintilakonsepti, joka lanseerattiin 100% Design Londonissa syyskuussa 2012. Woodroffe loi 300 000 kilolla omia rahojaan prototyypin – älykkäästi suunnitellun ja harkitun asuintilan, joka sisälsi suuren osan nykyaikaisesta tekniikasta, kuten huviveneistä ja autosuunnittelusta sekä teatterilavan mekaniikasta. 80 neliömetrin alueella – tavallinen huoneisto, jossa on yksi makuuhuone, tilavassa olohuoneessa on paljon ylellisyyttä.

Seinää vedettäessä ja napin painalluksella lattia avautuu ja tila muuttuu: makuuhuone kylpyammeella, makuuhuone, upotettu olohuone, elokuvateatteri, ruokasali, täysikokoinen toimisto, keittiö , aamiaishuone, kylpyamme ja kylpylä, juhlasali, viinikellari ja muut piilotetut varastot tulevat nyt päivänvaloon.

Pienet ja keskikokoiset huoneet

a Yo! Home Huoneisto sohvat punaiset tyynyt puulattia sänky

Mitä Simon Woodroffe sanoo uudesta projektistaan: ”Elämässämme ei ole mitään vikaa, ja monet elävät edelleen niin monien vuosien ajan. Mutta joillekin, jotka haluavat parasta elämässä – he antavat asuintilan toimia meille. Ne saavat pienet ja keskisuuret huoneet näyttämään suurilta ja erittäin suurilta. Ensinnäkin puhtaan logiikan vuoksi, toiseksi siksi, että on hauskaa saada paljon tilaa asua “:

Suuri valkoinen tila

a Yo! Home -huoneiston keittiötila

– Mikä inspiroi sinua tekemään tämän projektin?

Japani on tietysti valtava vaikutus minuun. Rakastan tätä maata ja kutsun sitä idän viimeiseksi paljastamattomaksi salaisuudeksi. Ei niin paljon ihmisiä, jotka ovat olleet siellä tai eivät Tokion ja suurten kaupunkien ulkopuolella. Minua inspiroivat japanilaiset Shoji -seinät, japanilaisten helppokäyttöisyys ja tapa järjestää asioita. Minusta se on hienoa ja hyväksyn sen myös normaalina.

Sisäänrakennetut huonekalut kiiltävillä pinnoilla

a Yo! Home Huoneisto olohuoneen sohva sisäänrakennetut huonekalut

– Mille kohderyhmälle hanke on tarkoitettu??

Sanon sen lyhyesti: kaikille, jotka ovat sydämeltään nuoria. Mutta tarkemmin sanottuna sinkut tai aviomiehet, jotka työskentelevät kaupungissa viikon aikana ja myös perheelle satunnaisesti, muodikkaille pariskunnille, nuorille ammattilaisille, joilla on sama käsite, sekä johtajille ja ostajille.

Tyylikäs ruokailutila

a Yo! Kodin huoneisto ruokailutila sohvapöytä tyylikäs

Yo! Home sisältää niin paljon mekaniikkaa, kuinka turvallista se on pienten lasten perheille?

Kun keksittiin sähkö, sama kysymys esitettiin. Ratkaisut ovat aina yksityiskohdissa, ja olemme onnekkaita eläessämme teknologian ajassa, jossa löydetään yhä luotettavampia ratkaisuja lasten turvallisuuden takaamiseksi.

Epäsuora kattovalaistus – suuri kulmasohva

a Yo! Home Huoneisto Sohvat näytön koristelu seinä

– Entä jos mekaniikka epäonnistuu?

Vastapainot ovat erinomaisia, he huolehtivat kaikesta. Voin nostaa sängyn mekanismin kattoon käsin ja kun virta katkeaa, minun tarvitsee vain mennä nukkumaan.

Kylpyhuone sisustettu tyylikkäästi – vaaleanvihreä pesuallas

a Yo! Home Huoneisto Sink Green Vanity Unit

– Milloin ja missä Yo! Home tulee todellisuudeksi?

Odotan ensimmäisten Yo! -Kotien rakentamista lähivuosina. Emme ole vielä julkistaneet ensimmäistä verkkosivustoa, teemme sen, kun ensimmäiset huoneistot ovat valmiita.

Kalusteratkaisut säilytykseen

a Yo! Kodin huoneiston säilytyskalusteet

– Asutko tulevaisuudessa Yo! -Talossa??

Asun varmasti Yo! -Kodissa, mutta toivottavasti useamman kuin yhden, olipa se sitten New York, Sao Paolo, Tokio tai Manila, en ole vielä varma, mutta Yo! Home on täydellinen elämäntapani, koska matkustaa paljon.

  Moderni, innovatiivinen keittiö, jossa on toimiva muotoilua Yo! Home Asunnon säilytyskalusteet punaiset pinnat

Kompakti makuuhuone – kirkkaat raidat vuodevaatteet

a Yo! Home Huoneisto lakanat värikkäitä raitoja

Suuri, mukava parivuode verhoilulla

a Yo! Home Huoneisto parivuode verhoiltu lasi

  Toimistotila – sininen kirjoituspöytäa Yo! Home Apartment kotitoimisto sininen työpöytä baarituoli metalliModerni rintakehä, jossa voit säilyttää tavaroita

a Yo! Home huoneisto pukeutuja tallentaa rullalauta

Näyttävät sisäänrakennetut hyllyt ja kaapit liukuovilla

a Yo! Home -huoneiston makuuhuoneeseen sijoitettu vaatekaappi

Laaja tila, jossa sisäänrakennettu keittiö, kotitoimisto ja olohuone sijaitsevat

a Yo! Home Huoneisto olohuoneen sohva sisäänrakennettu huonekalut