Kesän sisustusideoita – Päivitä talosi suunnittelu tulevaa kesää varten!

Kesäsuunnittelun ideoita valkoinen nahkainen kulmasohva turkoosi

Ideoita sisustukseen kesäksi

Useimmat ihmiset ajattelevat kesäkuukausien olevan aika vaihtaa pienille vaihteille. Aika rentoutua, aika lomalle. Tämä on myös aika muuttaa ympäristöämme. Mitä tarkoittaa tuoda kotiin kauden henki? Yritämme näyttää sinulle.

Ole luova ja ota tiettyjä riskejä! Nauti tilasi – se on tavoite. Älä stressaa, kun tulet uuteen kauteen.

Vihreät värit kotona – luonnon innoittama idea

Luo kesäinen tunnelma

kesä deco -ideat valkoinen nahkainen kulmasohva vihreä

 Tuo luonto kotiisi

Keskity ensin sisustukseen. Valitse yleisilme, joka huutaa kesää. Valitse kesäteema – toimitus, hedelmät, kukat, kala – ja koristele teeman ympärillä. Sitten voit lähteä matkalle saadaksesi uusia vaikutelmia. Kevät ja kesä ovat vuodenaikoja, jolloin katkaiset ketjut ja isket päätäsi seinään. Tuo kuvat ja kasvien, tuoreiden hedelmien ja kukkien tuoksu taloon. Erotu maljakoista ja koristele jokainen huone kukkivilla kukilla.

Herkät vaaleat värit, pehmeät tekstuurit ja merikoristeet olohuoneessa

Kesäsuunnittelun ideat valkoinen nahkainen kulmasohva herkkä väri

Käy myös käsityöliikkeessä, tee tulosteita ja kehyksiä, kuvia merestä, kukista ja muista kasvitieteellisistä tulosteista, kun kehystettynä voit pitää kohteen näytöllä.

Onko sinulla värikkäitä astioita, joissa on kukkakuvio? Laita se ruokapöydälle. Älä unohda keltaisia ​​lautasliinoja!

Kirkas, upea olohuone – raikkaat vaaleanpunaiset värit

Kesäsuunnittelun ideoita valkoinen nahkainen kulmasohva tyylikäs

Huonekalut ja kankaat

Tummat värit peittävät tuolit eivät sovi vuoden lämpimiin kuukausiin. Helpoin tapa kirkastaa huonetta on saada uudet vaaleat kannet. Pöydille, tuoleille, huonekaluille sopivat värit ovat keltainen, valkoinen, oranssi, vaaleanvihreä tai sininen. Käytä niitä räjäyttämään huonekalusi, pöytäliinat, tyynyt päällysteiden kautta huhtikuusta elokuuhun.

Teollinen talosuunnittelu – valkoiset raikkaat värit ja tekstuurit

kesän sisustusideoita valkoinen nahkainen kulmasohva puulattia

Heitä pieniä mattoja tai mattoja lattialle värillisinä missä tahansa huoneessa. Ei ehkä ole järkevää käyttää valkoisia mattoja, mutta on järkevää käyttää ympäristöystävällisiä materiaaleja, kuten hamppua, juuttia ja bambua. Matot välittävät luonnollisen kesän tunteen huoneessa.

Mukava olohuone – päiväpeite, jossa kukkakuvioita – valkoinen ja sininen

Kesäsuunnittelun ideoita valkoinen nahkainen kulmasohvahuopa

Verhot lisäävät välittömästi tasapainoa tilaasi. Kun sinulla on raskaista kankaista valmistetut verhot, on aika korvata ne ilmavilla kevyillä verhoilla. Tarvitset enemmän valoa ja keveyttä huoneeseesi. Lisäksi valoverhojen avulla voit katsoa ulos – sisäpihalle tai merelle. Kesän tekstuurit ja värilliset flounces täydentävät ikkunan ulkoasua.

Iloinen ja mielenkiintoisesti sisustettu lastenhuone – pastellivärit ja kodikas muotoilu

kesän sisustusideoita valkoinen nahkainen lastenhuone

Lapsiystävällinen

Lämpimät päivät ovat kesälomapäiviä. Etkö halua viettää aikaa lasten kanssa kotona koko päivän? Ovatko kaikki kankaat konepestäviä? Tällä tavalla, jos jotain roiskuu, voit puhdistaa sen heti ja jatkaa leikkimistä lasten kanssa.

Kaksi yhden hengen vuodetta makuuhuoneessa – lastenhuoneen suunnittelu

Kesäsuunnittelun ideoita valkoinen nahkainen kulmasohva lastentarha

Kutsu lapsesi pelaamaan erilaisia ​​pelejä tai käsitöitä ympäri taloa. Vapaana iltapäivänä mene yhdessä rannalle tai metsään. Ota myös korit mukaasi. Kerro lapsille, että heidän tehtävänsä on kerätä männynkäpyjä, simpukoita ja muita luonnonmateriaaleja. Luovuus voi olla rajattomasti täällä.

Urbaani, teollinen olohuone – valkoiset värit ja kirkkaat raidat

Kesäsuunnittelun ideoita valkoinen nahkainen kulmasohva pop -art moderni

Viimeiset vinkit

  • Kuinka muuttaa asuintilasi kesäkenttäksi – tässä on muutamia tärkeitä vinkkejä, jotka kannattaa pitää mielessä:
  • Muista, mihin toimintoon haluat valmistaa tilan tällä kaudella. Liikennevirta, tilankäyttö ja tila tulee ottaa huomioon.
  • Kun olet selvittänyt, miten huonekaluja käsitellään, tuo mukaan sopivia lisävarusteita. Laita pieniin asioihin yhtä paljon rakkautta kuin suuriin asioihin.

Meren innoittama kesäkoriste – raikas tunnelma

kesä deco -ideoita valkoinen nahkainen kulmasohvan koristelu

  •  Jokainen muotoilu perustuu makuun. Jousta. Jos et pidä yksittäisen kappaleen ulkoasusta, kokeile. Mutta älä koskaan tee tällaisia ​​muutoksia, joita ei ole hyvin harkittu; sillä mielessä voit nauttia muutoksista paljon.
  • Ole luova ja ota tiettyjä riskejä. Nauti tilasi – se on tavoite. Joten älä mene uuteen kauteen stressaantuneena.

 Virkistä ulkoalueesi – kattoterassi, kuisti, kansi, parveke tai pihaKesäsuunnittelun ideoita valkoinen nahkainen puutarhan takapiha   Valkoinen portaikko – upea merikoristeKesäsuunnittelun ideoita valkoiset nahkasohvaportaat   Kirkkaat värit – rottinkipuusta valmistetut puutarhakalusteetKesäsuunnittelun ideoita valkoinen nahkainen kulmasohva rottinki

Itämainen tunnelma olohuoneessa – vaaleanpunaiset värit ja tekstuurit silkkikangasta

Kesäsuunnittelun ideoita valkoinen nahkainen kulmasohva vaaleanpunainen

Minimalistinen muotoilu makuuhuoneessa – Feng Shui -suunnittelu – Kesäsuunnittelun ideoita

Kesäsuunnittelun ideoita valkoinen nahkainen kulmasohva makuuhuoneValkoinen nahkainen kulmasohva ja neliömäinen pöytä lasipinnalla      Kesäsuunnittelun ideat valkoinen nahkainen kulmasohva tuoreena