Mielenkiintoisia sisustusideoita – ideoita portaiden suunnitteluun

 Portaikkojen suunnittelu arkkitehtonisena elementtinä

Arkkitehtoninen elementti - ideoita portaiden suunnitteluun

 Portaikko on merkittävä elementti kodissa. Mielenkiintoinen sellainen Portaiden suunnittelu tuo hyvän arvosanan talon laitteisiin ja voi ratkaista joitain talon suunnittelun ongelmia. Tuskin mikään muu talohuone muodostaa kokonaisvaikutelman rakennuksen sisätiloista yhtä paljon kuin portaiden tyyli ja muotoilu. Siksi tarjoamme sinulle täydellisen yhdistelmän estetiikkaa ja toiminnallisuutta.

Esittelemme muutamia esimerkkejä portaiden suunnittelusta, jotka selkeän muodonsa ja nykyaikaisten materiaaliensa ansiosta sopivat ihanteellisesti nykyisiin rakennus- ja modernisointiprojekteihin. tykkää parhaiten ja sopii makuusi.

 Valkoiset portaat pienessä huoneessa

Arkkitehtoninen elementti - ideoita portaiden suunnitteluun -2

Portaiden rakenne tai muoto on erittäin tärkeä osa suunnittelua. On olemassa erilaisia ​​portaikkorakenteita, joissa on jyrkät portaat ja korkeat kaiteet. Riippuen siitä, mitä haluat tai mitä suunnitteluongelmia haluat ratkaista, portaikko voidaan suunnitella eri tavoilla.

 Moderni olohuone, jossa portaat

Arkkitehtoninen elementti - ideoita portaiden suunnitteluun -3

Toinen tärkeä ja merkittävä kohta suunnittelussa on portaiden tyyli. On olemassa perinteisiä kiskoilla varustettuja portaita ja puusta valmistettuja lentoja sekä monia moderneja kapeita portaita ilman kiskoja.

Ja viimeinen asia, jonka ei pitäisi koskaan jäädä viimeiseksi – väri! Portaiden väri voi muuttaa koko ulkoasua. Kaikki tietävät, että värit vaikuttavat tunteisiimme ja havaintoihimme. Että Portaiden suunnittelu tarttuu katseeseen tärkeänä arkkitehtonisena elementtinä käytävällä. Portaikkorakenne antaa talon sisustukselle erikoisen ja alkuperäisen ilmeen

 Minimalistinen portaikkoidea talolle

Arkkitehtoninen elementti - ideoita portaiden suunnitteluun -4

Valkoiset puiset portaat

Arkkitehtoninen elementti - ideoita portaiden suunnitteluun -5

Klassiset sisäportaat tummasta puusta

Arkkitehtoninen elementti - Ideoita portaiden suunnitteluun -6

www.interiorholic.com