Minimalistinen kesäasunto lumoaa sisustuksen yksinkertaisuudella

Minimalistisesti suunniteltu kesäasunto valkoinen riippuvalaisin

 Minimalistinen kesäasunto lumoaa sisustuksen yksinkertaisuudella

Tanskalainen kesäasunto lumoaa sisustuksen yksinkertaisuudella

Ensimmäinen asia, joka tulee mieleen, kun puhumme sisustussuunnittelusta, on se, mistä on kyse. Etsit intuitiivisesti johdonmukaista muodollista kieltä, jolla on universaali vaikutus ja joka auttaa luomaan jatkuvuuden.

Tämä on yleensä tie, jota kulkee, kun suunnitellaan nykyaikaisia ​​sisätiloja. Mutta näyttää siltä, ​​että arkkitehdit Mette ja Martin Wienberg eivät ottaneet tätä sääntöä huomioon työskennellessään kesäasuntonsa suunnittelussa.

Sisäänkäynti keittiöalueelle

minimalistinen kesäasunto yksinkertaisella puupinnoitteella

Tyylikäs valkoinen keittiö

minimalistisesti suunniteltu kesäasunto pöytä puinen tuoli riippuvalaisin

Sen sijaan, että käyttäisivät yhtenäistä tyyliä, joka toimisi hyvin missä tahansa kesän retriitin huoneessa, arkkitehdit valitsivat eri reitin. Jokainen huone on suunniteltu hyvin yksilölliseen tyyliin.

Heidän mukaansa tällä prosessilla on hyvin käytännöllinen perustelu. Jokainen perheenjäsen voi vetäytyä eri huoneeseen mielialansa ja tarpeidensa mukaan.

Puuseinäsuunnittelu – portaikko

minimalistisesti suunniteltu kesäasunto portaat puukalusteet

Kirjahyllyt asennettu portaiden alle

minimalistisesti suunniteltu kesäasunto kirjahyllyt portaat

Heidän luovan työnsä tuloksena oli voimakas kontrasti keittiön ja muiden huoneiden välillä. Vaikka huone, jossa ruoka valmistetaan, oli ergonomisesti suunniteltu ja verhottu ruostumattomalla teräksellä ja metallilla, puumallia käytettiin olohuoneessa, lukusalissa ja makuuhuoneessa.

Nämä vastakkaiset tyylit yhdistyvät myös saumattomasti keskenään. Tämä saavutettiin käyttämällä näiden elementtejä vastineiksi suunnitelluissa huoneissa. Koko asia tehdään hienolla ja herkällä tavalla.

Molemmat arkkitehdit näyttävät suosivan Arperin huonekaluja, koska Catifastuhl esiintyy useilla talon alueilla. Eri suunnittelutyylien käyttö vaihtelee klassisesta nykyaikaiseen tyyliin. Tämä varmistaa, että sisätilat näyttävät sekä kutsuvilta että tyylikkäiltä. Kauniit kattovalaisimet, upea kotitoimisto ja nahkaverhoillut huonekalut antavat kesälomalle ainutlaatuisen viehätyksen!

Puukalusteet – lämmin huomautus ja kodikas tunnelmaminimalistisesti suunniteltu kesäasunto sohvapöytä puutoimisto

Kompakti mutta ergonomisesti ja mukavasti sisustettu olohuone

minimalistisesti suunniteltu kesäasunto nahkaistuimen ikkuna puu

Valkoiset kiiltävät pinnat ja mustat aksentit

minimalistinen kesäasunto -käytävä valkoinen

Kotitoimisto on suunniteltu tyylikkäästi ja tyylikkäästi

minimalistinen kesäasunnon kotitoimiston suunnittelu  Täysin valkoiset seinät käytävällä minimalistinen kesäasuntokasvien matto   Suuret liukuikkunat – minimalistinen varustus minimalistinen valkoinen kesäasunto