Mitä pitää ottaa huomioon tuodessasi urbaanin loft -sisustustyylin kotiisi

kaupunkien loft -sisustustyylinen talon sisustus

Mitä pitää ottaa huomioon tuodessasi urbaanin loft -sisustustyylin kotiisi

Asunnonomistajana, joka sopeutuu jatkuvasti muuttuvaan maailmaan, sinun on tiedettävä, että tarve hyödyntää olemassa olevia rakennuksia ja varastoja sekä kunnostaa kaupunkiasuntoja on nykyään ilmeisempi kuin koskaan ennen.

Eurooppalainen ullakkotyyli sai alkunsa, kun taiteilijat muuttivat vanhat hylätyt tehtaat ja varastot asuntoiksi esittelemään suuren taideteoksensa. Nykyään urbaanin loft -tyylinen asuminen tarkoittaa paljastettujen pintojen näyttämistä, laajoja avoimia pohjapiirroksia, joista on näkymät kaupungin suuriin valoihin, ja kylmän ja elottoman rakennuksen muuttamista lämpimäksi ja viihtyisäksi asunnoksi. Jos haluat lisätä kotiisi loft -tyyliä, tässä on muutamia ideoita alkuun pääsemiseksi.

Kaupunkiasuminen paljailla pinnoilla ja materiaaleilla:

Useimmissa varastoissa ja tuotantolaitoksissa viime vuosina kyky paljastaa suurten historiallisten rakennusten alle jäänyt betoni, tiilet ja puupalkit on ollut yleistä. Nykyään kaupunkiparvi on lähes kokonaan poistanut nämä vanhat rakennukset kaupungin kartalta. Suuret ikkunat, joita usein löytyy vain vähittäiskaupan myymäläikkunoista, ovat katkottua asunnonomistajille. Monet asunnonomistajat ottavat betonilattiat ja maalaavat tai sinetöivät ne antaakseen heille lopullisen ilmeen. Parketti luo myös lämpimän sisustuksen, joka antaa kaupunkilaisille vahvan kodikkuuden tunteen.

Käytä pehmeitä värejä, malleja ja viimeistelyjä ullakkosi kovilla materiaaleilla

kaupunkiparvi sisustustyylinen talo kulmasohva kodikas

 Sisältää maalaismaisen tunnelman kaupunkiasuntoissasi:

Kaupunkiparvella asuminen houkuttelee monia sen maalaismaisen tunteen vuoksi avoimista ja alttiista katoista sekä karkeista ja luonnollisista pinnoista. On tapa yhdistää maalaismainen viehätys moderniin muotoiluun huonekaluissa, koriste -esineissä ja värivalikoimassa. Sisällytä pehmeät tekstiilit istuin- ja ottomaanivalintoihisi ja tasapainota ne minimaalisesti vuorattujen huonekalujen kanssa houkuttelevan vetoomuksen aikaansaamiseksi. Värikkäitä taideteoksia, korostustyynyt, korostusseinät ja sisustus – nämä ovat helppoja tapoja yhdistää eri tyylit hienosti.

Ruostumaton teräs, kromi, pronssi ja muut teollisuuspinnat ovat suosittuja keittiöissä ja kylpyhuoneissa

kaupunkiparvi sisustus tyyli keittiö mosaiikki laatat

Teollisuuslaitteet ja aksentit ovat suosittuja keittiössä ja kylpyhuoneessa:

Ruostumaton teräs, kromi ja öljypohjainen pronssi ovat vain muutamia teollisuuden ja kaupunkien loft -tyylien pintoja. Käytä näitä metalleja keittiökalusteissasi: pesuallas, kattilan täyttölevy, liesi, palkki, ruiskut ja lisävarusteet ja yhdistä ne sitten kaappiin viimeistelemään ulkoasua. Keittiön liesituulettimien, riippuvalaisimien ja ruostumattomasta teräksestä valmistettujen laitteiden tulisi toimia samalla tavalla.

Käytä kylpyhuoneessasi samanlaisia ​​yksityiskohtia luodaksesi johdonmukaisen ja maalaismaisen teeman koko kotiisi. Etsi vanhoja kiiltäviä pintoja ja erittäin heijastavia pintoja. Tämä auttaa toteuttamaan ikääntynyttä ja maalaismaista estetiikkaa tyylikkäässä kaupunkiparvellasi.

Luo luovuutta monikerroksisella asumisella:

Monet ullakot ovat yksikerroksisia, mutta monikerroksinen asuminen antaa innovatiivisen tavan luoda huoneita ja osittain erotettuja alueita suurille suurille alueille. Portaikot, mezzanine -kortit, catwalks ja puoliseinät ovat luova tapa tehdä kaupunkikodeista koteja. Kipsilevyllä tai kipsilevyllä voit luoda viimeistellyn ulkonäön ullakolla oleville makuuhuoneille, kaappeille ja henkilökohtaisille alkoville, ja voit mukauttaa jopa avoimimmat kaupunkiparistot.

Luova monikerroksinen asuminen kaupunkiparvella

kaupunkiparvi sisustus tyyli ruokasali oranssi aksentti tiiliseinä

 Älykkäitä säilytysideoita kaupunkihuoneeseesi

Yksi teollisessa kodissa asumisen haasteista on mukavuusalueesi, jotka auttavat sinua aina tuntemaan olosi kotoisaksi. Murphy-vuoteet tai kokoontaitettavat vuoteet ovat yleisiä parvihuoneissa, joissa ei ole paljon avointa tilaa. Nämä vuoteet voidaan piilottaa seinään tai taittaa ylös tai muuntaa pöydäksi tai muuksi monikäyttöiseksi. Lasten jaetussa makuuhuoneessa voidaan käyttää parvisänkyjä, joissa lapset voivat nukkua, opiskella ja leikkiä yhdessä. Aikuiset ja opiskelijat voivat käyttää samanlaisia ​​kokoonpanoja sänky- ja oleskelutiloissaan.

makuuhuone voi käyttää sisäänrakennettuja yksiköitä ja luovia tallennusratkaisuja

Loft-sisustustyylinen valkoinen ulosvedettävä yhden hengen vuode

 Yhdistä sisä- ja ulkotilat kaupunkiasuntoosi:

Vaikka monilla kaupunkiparvilla on vain yksi tila sisätiloissa asumista varten, monet parvirakentajat tarjoavat ulkotiloja patiolle ja parvekkeelle, jotta ne voivat asua ulkona ja sisällä. Jos sinulla on onni saada paikka ulkona, voit nauttia kirkkaanvärisistä patiohuonekaluista, säänkestävistä matoista ja vihreistä, joita on helppo ylläpitää. Pieni kesäkeittiö: grilli, pesuallas, jääkaappi ja jopa takka voivat olla keidas kaukana maailmasta. Valaistus, vihreät kasvit ja ulkovalaistus voivat tehdä viihtyisiä ja rentouttavia tunteja ystävien kanssa viihdyttävällä korkealla kaupungin kaduilla.

Kaupunkiparistot voivat käyttää suuria avoimia tiloja!

kaupunkien ullakkokalusteiden tyyli kevyt ketju romanttinen ulkoalue

Kaupunkiasuminen on edennyt pitkälle vuosien varrella, ja kaupunkiasunnon teollinen esteettisyys voi tulla mihin tahansa kotiin. Käytä näitä vinkkejä tuodaksesi myös rustiikkisen viehätyksen ja modernin viimeistelyn kotiisi. Asutpa sitten suuressa kaupungissa tai maalaistalossa – mahdollisuus muuttaa kotisi kaupunkikeitaksi on täysin sinun.

Suuri oleskelutila ullakolla

kaupunkien ullakkokalusteet tyylikkäät tyylikkäät olohuoneen kalusteet

Harmaat värisävyt keittiössä – värikäs seinämaalaus

kaupunkiparvi sisustus tyyli ruokailutila keittiö valkoiset huonekalut

Tyypillinen korkea katto – tiiliseinät ja riippuva sisustus

kaupunkien ullakkokalusteiden tyyli ruokailutila keittiö tiiliseinä

Vaaleat ja tummanharmaat vivahteet ja maalaismaiset puukalusteet

kaupunkiparvi sisustus tyyli maalaismainen huonekalut puu makuuhuone toimisto

Viihtyisä, lämmin tunnelma olohuoneessa

kaupunkiparvi sisustus tyyli ruokailutila sohvat nojatuolit mukavat

Tyylikäs ja raikas olohuoneessa samaan aikaankaupunkiparvi sisustustyyli vihreä sohva samettityyny sininen ruokasali   Teollinen sisustus parvihuoneistossakaupunkien ullakkokalusteiden tyyli talo tiiliseinä nahkasohva

Huipputason keittiösaari, jossa on epäsuora valaistus-massiivinen maalaismainen puinen pöytä

kaupunkiparvi sisustus tyyli keittiö ruokailutila massiivipuu pöytä

     Parivuode huoneen keskelläullakkokalusteiden tyyli makuuhuoneen seinän valkoinen sänky

  Alakatto – valkoiset kalusteetParvi sisustustyylinen olohuoneen sohva puinen pöytälattia

Neutraali väripaletti – tiiliseinät ja suuret mukavat sohvat

kaupunkiparvi sisustus tyyli moderni olohuone suuret sohvat