Moderni bungalow rannalla – eklektinen modernismi ja ripaus perinteitä

moderni bungalow rannalla värikäs maalaus riippuva istuin

Moderni bungalow rannalla, jossa on vintage -tunnelmaa

Kun Asher ja Jessica Richter näkivät tämän hylätyn bungalowin Kaliforniassa, he toivoivat voivansa maagisesti poistaa ilmeiset viat. Piha oli ylisuuri, pohjaratkaisu oli kompakti ja yleensä koko asia kaipasi suurta kunnostusta.

Onneksi tärkeimmät elementit olivat edelleen hyvässä kunnossa. Tämä koskee ensisijaisesti pohjaa, putkea, sähköasennusta ja kattoa.

Richtereillä on omat suunnittelukalusteet ja sisustussuunnittelu. Tätä toimintaa harjoittava yritys on nimeltään Weego Home. He perustivat tämän, koska he uskoivat, että heidän lahjakkuutensa näkyy parhaiten kodin suunnittelussa. Omana asiakkaana heillä oli vapaus täyttää sisustus väreillä, kuvioilla ja erilaisilla kankailla. Heillä oli edelleen mahdollisuus käyttää modernismia ja monia perinteisiä elementtejä samanaikaisesti.

 Suunnitellessaan värikkäitä ja moderneja rantabungaloweja Richters laajensi maksimi neliön aluetta.

 Talo yhdellä silmäyksellä

 Kuka asuu täällä: Asher ja Jessica Richter yhdessä kolmen adoptoidun koiransa kanssa (Benny, Rosie ja Coco-Bean)

Sijainti: Santa Monica, Kalifornia

Koko: 290 neliömetriä, 2 makuuhuonetta ja 2 kylpyhuonetta

Noin 140 neliömetrin olohuone on koko huoneiston suurin huone. Suunnittelijat selittävät: ”Olemme valinneet huonekalut, joissa on joko selkeät linjat, ylimääräinen säilytystila tai avoin pohja. Näet Kartellin Louis Ghost -tuolit sekä ulosteet ja sohvapöydän avoimet pohjat.

Kipsin lisävaihetta lukuun ottamatta keittiön muutokset ovat puhtaasti kosmeettisia. Löydät perinteisiä elementtejä, kuten rantatapetti, Sputnik -kattokruunu ja keinutuoli. Nämä kaikki tarjoavat “groovy” retro -tyylin.

Tuomarin mediakaappi voidaan mukauttaa eri vaihtoehtoihin

moderni rantabungalow tyylikäs muotoilu tumma puu lipasto

Sinulla on täällä vaihdettavat paneelit, jotka voivat toimia joko kolmina liukuvina laatikoina tai 2 kelluvana hyllynä. Visuaalista tilaa on laajennettu siirtämällä televisiota seinälle. Joten kaapin pinnalla oli tarpeeksi tilaa joidenkin lisävarusteiden asentamiseen.

Pöydässä on peilipinta ja Benny näkyy nyt tässä

moderni bungalow rannalla geometriset kuviotyynyt

Hän näyttää rakastavan leikkisiä elementtejä huoneessa. Peilejä käytettiin pöydän sivussa ja myös lampuissa. Siten huoneen visuaalinen laajentaminen on varmistettu.

Usein ihmiset välttelevät sekoittamasta monia kuvioita ja värejä.

Esimerkki osoittaa, että suuret, neutraalit värit antavat sinulle todella paljon liikkumavaraa

moderni bungalow rannalla raidallinen villapeitto neliöjakkara

Keittiö oli ensimmäinen ja kallein osa remonttia. Kaikki on vaihdettu tänne ja uusia asioita, kuten puulattia, on asennettu. Lisäksi on asennettu valkoiset kiiltävät kaapit. He ovat myös saavuttaneet värillisiä aksentteja oranssilla tuoleilla ja vihreällä takaseinällä.

Pariskunta loi toisen suuren vaikutuksen tässä suhteessa katossa olevan lampun kanssa

moderni bungalow rannalla filigraanikuvioiset seinälevyt mustavalkoisina

ChalkBoard piti keittiön suunnittelua kevyenä. Tässä näkyy acapulo -kori, jossa on hedelmiä. Keittiön valmistuttuaan pari siirtyi työskentelemään kylpyhuoneessa. Tämä oli toiminnallisesti täysin varusteltu, mutta se tuntui vanhalta ja likaiselta.

Vaalea väri, peilipintaiset laatat ja anemonin muotoiset valot valaisevat nyt huoneen

moderni bungalow rannalla jade vihreä seinälaatat valkoinen keraaminen

Kelluva pukeutumispöytä ja lasinen suihkukaappi tekevät siitä suuremman.

1920 -luvun klassikoiden innoittamana omistajilla on lattialle pienet kuusikulmaiset laatat. Ne lisäsivät myös nykyaikaista kosketusta seinän suorakulmaisten lasilaattojen kanssa.

Laajentaakseen avointa konseptia Richters valitsi liukuvan lasiseinän suihkualtaan eteen

moderni bungalow rannalla lasiseinällä

Pariskunta käyttää samanlaista lähestymistapaa vierashuoneessaan

moderni rannalla sijaitseva bungalow suorakulmainen tumman puun pohjakaappi

Useimmat elementit ovat samat kuin pääkylpyhuoneessa, tämä värillinen riikinkukko loi värikkään loiston

moderni bungalow rannalla tummanharmaa riikinkukko piirustus

Se auttoi lisäämään värillisiä aksentteja.

Lattia on tarkoituksellisesti tehty yhtenäisellä, puhtaalla värillä. Joten heillä oli suvereniteetti varmistaa värikkäämpi sisustus kylpypyyhkeillä ja muilla elementeillä.

Suunnittelijan mukaan vilkkaiden elementtien lisääminen rauhalliseen muotoiluun luo paljon vaihtelua ja upean tunnelman.

Heidän mielestään myös makuuhuone on kodin kaikkien henkilökohtaisin tila. Tämän pitäisi näyttää virkistävältä, romanttiselta ja puhtaalta. Jälkimmäisen näkökohdan täyttämiseksi päätettiin harmaista katoista ja metallista hopeasta tapetista seinälle..

Turkoosin ja sitruunankeltaisen raikkaat aksentit lisäävät dynaamisuutta

moderni bungalow rannalla pöytävalaisimet puhalletusta lasista ja pellavakankaasta

Kiinteät pellavaverhot on yhdistetty West Elmin läpikuultaviin kuviopaneeleihin ikkunoissa

moderni bungalow rannalla seinätarra, jossa kukkia ja lintuja

Keltaiset tyynyt, kultaiset pinnat ja kanarian kantaiset aksentit ovat lisänneet värillisiä yksityiskohtia. Koko asiaa täydensivät pöydissä turkoosit lasivalaisimet.

Klassinen Firenzen Broadhurst -seinämaalaus tuo dynaamisen kosketuksen tähän. Molemmat olivat myös luoneet taustan tälle mittaukselle. He olivat luoneet paneelin venyttämällä haikarahöyhen kankaita. Tämä on Weego Home -studion oma design. Tällaisia ​​paneeleja voidaan siirtää eri paikkoihin ja koska ne levittävät kodikkaan ilmapiirin rajoittamatta paljon tilaa.

Näet bungalow -suunnittelussa suunnittelijoiden itsensä suosiman eri muotoja, värejä ja kuvioyhdistelmiä. Tavoitteena oli saavuttaa symmetria eri tyynyjen välillä, koska ne uskovat vakaasti, että silmä suosii muotoilua pareittain.

Huomasitko tämän suunnittelun avulla, kuinka voit luoda jotain ihanaa ja kodikasta hylätystä huoneesta? Olet nyt motivoituneempi tekemään korjauksia kotiisi?

Toivotamme sinulle hauskaa!

moderni bungalow rannalla tuoretta laventelia ja ruoho vihreää tyynyillä