On ehdottoman tärkeää pitää veden laatua erittäin tärkeänä

Vältä joka tapauksessa kotona vettä, joka sisältää runsaasti kalsiumia!

Hyvää vettä voidaan pitää osana korkeaa elämänlaatua. Sen täytyy maistua hyvältä ja soveltua henkilökohtaiseen hygieniaan ja erilaisten päivittäisten toimintojen suorittamiseen. Se, että joissakin maailman maissa puhtaan veden saanti on valitettavasti ylellisyyttä, puhuu puolestaan: vettä on pidettävä todellisena luonnon aarteena, elämän eliksiirinä. Siksi veden laatu on nykyään erittäin tärkeä sekä kotona että teollisuudessa: vedenkäsittely on suosittu kotitalouksissa, uima -altaissa ja monilla teollisuudenaloilla; Yritetään saada puhdasta vettä eri tekniikoilla.

veden laatu on meille erittäin tärkeää

Yksityiskohtaisesti laadukas juomavesi tarjoaa perustan korkealle elintasolle. Valitettavasti on myös kalkkipitoista vettä. On julkinen salaisuus, että vanhat putket saastuttavat juomavettä kotona. Jos juomavedessä on ongelmia kotona tai teollisuusvedessä, useimmissa tapauksissa vesi itse ei ole ongelma. Ongelma on usein siinä, että tiettyjä aineita kerääntyy putkiin ja koneisiin, jotka on poistettava. Lika, kalkki ja ruoste eivät ole toivottuja vedessä! Siksi kannattaa vaivata veden suodattamista, suolanpoistoa ja jäähdytyksen poistamista: Aina tekniikat, jotka parantavat veden laatua.

Mitä oikeasti on vedessä?

Et voi tehdä ilman puhdasta vettä! Ei vain ravitsemus ja hygienia ole riippuvaisia ​​siitä, vaan myös eri teollisuudenalat. Tämä tekee vedenkäsittelystä toivottavaa monissa tapauksissa. Se on kuitenkin erityisen tarpeellista vanhojen putkijärjestelmien kanssa! Vedenkäsittely ei ainoastaan ​​takaa hyvää vedenlaatua vaan takaa myös pitkän käyttöiän putkille ja laitteille: korkealaatuinen vesi suojaa niitä pidempään.

veden laatu kotona vedenkäsittelymenetelmät

Vesi sisältää usein hiukkasia, jotka eivät mieluummin olisi siinä! Kalkki, ruoste ja lika sameuttavat veden ja heikentävät sen laatua.

Kalkkikerrostumat

Kalkki liukenee tiettyihin määriin veteen. Mutta jos tästä tulee kiinteä vesiputkissa, syntyy ongelma. Se voi kallistaa veden lämmitystä ja vahingoittaa vesijohdon putkijärjestelmää.

Korroosiota ja ruostetta

Ruoste muuttaa veden ruskehtavan punaiseksi. Ruosteesta on hyvä päästä eroon, koska se ei vain pahenna veden makua, vaan se voi myös kerääntyä ja jopa muodostaa reikiä vanhoihin metalliputkiin.

Mikrobiologiset kuormat, kuten levät ja mikro -organismit

EU: n laillisesti sallimat mikrobiologisen saastumisen raja -arvot takaavat puhtaan veden kaikista julkisista laitoksista Euroopassa. Ja kuten sanomattakin selvää, puhdas vesi ei sisällä viruksia ja bakteereja. Joten sinun on ehdottomasti poistettava lika vedestä.

veden laatu vastaa elämänlaatua

Merus Ring ja sen edut

Haluttujen aineiden lisäksi veden läpi kuljetetaan myös vieraita aineita. Nämä poistetaan eri tavoilla. Tänään haluamme perehtyä tiettyyn luotettavaan menetelmään veden laadun parantamiseksi: Merus Ring tarjoaa hyvän ongelmanratkaisun paremman veden saamiseksi kotona.

Merus -rengas lisää aineiden liukoisuutta veteen. Kemiaa ja muita energialähteitä ei käytetä, vaan jokaisen aineen luonnollinen värähtely. Jotta Merus Ringin vaikutus olisi näkyvissä, yritys näyttää erilaisia ​​vertailuja ennen ja jälkeen.

vedenkäsittelyssä käytä merus -rengasta

vedenkäsittely puhdasta vettä juomiseen ja jokapäiväiseen toimintaan

Merus -renkaan toiminta

Kyse on optimaalisesta vedenkäsittelystä, koska kemikaaleja ei käytetä. Merus -renkaan vaikutus perustuu fyysisiin prosesseihin. Vedessä olevien aineiden määrä ylittyy usein. Tämä johtuu osittain siitä, miten veden ja aineen yksittäiset atomit liikkuvat. Jos tätä liikettä muutetaan, myös aineiden liukoisuus paranee. Kaikki perustuu häiriöihin: kahdesta eri värähtelystä syntyy uusi. Aineiden yksittäisten atomien värähtely vastustaa toista värähtelyä. Siksi rengas on sijoitettu viivan ympärille.

veden laatu kotona merus -rengas

Vesiputken ympärysmitasta tai halkaisijasta riippuen Merus -rengas voidaan valita erikokoisina. Asennus on erittäin helppoa.

Tehokas vesihuolto on siis päivän tilaus! Koska veden laatu vastaa elämänlaatua! Siksi harkitse huolellisesti, millainen vedenkäsittely sopii sinulle parhaiten. Laadukkaan veden nauttiminen kotona on välttämätöntä!

vedenkäsittely takaa puhtaan veden