Remontoitu duplex -huoneisto Pariisin sydämessä – alkuperäinen asuinpaikka

Remontoitu duplex -huoneisto sydän Pariisin ikkunan kiviseinät

Remontoitu duplex -huoneisto Pariisin sydämessä – alkuperäinen asuinpaikka

Kauniin ja modernin asunnon löytäminen Pariisista ei ole helppo tehtävä. “Valojen kaupunki” tarjoaa joitakin maailman parhaista kiinteistöistä ja on maailman muotipääkaupunki ilmeisesti takaa, että aina on ihmisiä, jotka ovat valmiita maksamaan enimmäishinnan.

Silti tämän jatkuvasti muuttuvan kaupungin sydämessä tämän uskomattoman ja innovatiivisen duplex-asunnon on oltava todella ainutlaatuinen. Michael Herrman alkaen Michael Herrmanin studiot muutti 12 piikahuoneesta 1700 -luvun rakennuksessa perheensä poikkeukselliseksi kodiksi!

 Kun kaksitoista eri tason huonetta yhdistettiin, luotiin noin 140 m²: n kolmen makuuhuoneen pienhuoneisto, ja kalusteet ovat sekä ainutlaatuisia että kiehtovia. Rakennuksen alkuperäinen kalkkikivi ja tammipalkiset seinät on säilytetty ja esillä ylpeänä esittelemään tilan perintöä.

Hiljattain remontoidut ja uusitut huoneistot sijaitsevat Pariisin Madeleine -aukion rakennuksen kahdessa ylimmässä kerroksessa.

Remontoitu duplex -huoneisto sydän Pariisin suunnittelija -arkkitehtuuri

Maalaismainen sisustus – puiset pylväät

Remontoitu duplex -huoneisto Hearts Paris -puupylväät

Taustalla näkyy pystysuora puutarha – todella houkutteleva

Remontoitu duplex -huoneisto sydän Pariisin ruokasali tiiliseinä

Olohuone – pehmeä kulmasohva ja lasinen pöytälevy

Remontoitu duplex -huoneisto sydän Pariisin olohuone

Pienhuoneisto on erotettu lasikatolla

Remontoitu duplex -huoneisto Pariisin sydämessä ruokasalin viehättävä

Vaikka huoneistossa on rustiikkista ja ikivanhaa viehätystä, koko huoneistossa on erilaisia ​​moderneja kalusteita. Laaja lasin käyttö kiinnittää huomionne siitä hetkestä lähtien, kun asetatte katseenne tämän asunnon suunnitteluun. Yläkerran lasilattia on luultavasti huoneiston silmiinpistävin piirre. Se mahdollistaa riittävän luonnollisen ilmanvaihdon, joka valaisee huoneiston kaksi tasoa. Lattiasta kattoon ulottuvat lasi-ikkunat auttavat sisällä olevia pysymään yhteydessä ulkopuolisiin.

Ruokasali – kiiltävät huonekalut

Remontoitu duplex -huoneisto Pariisin sydämessä erityisen viehättävä

Klassiset koriste -elementit – kultaiset pinnat

Remontoitu duplex -huoneisto sydän Pariisin keinotekoinen ruoho

Ruokailutila olohuoneen vieressä

Remontoitu duplex-huoneisto sydän Pariisin sisäänrakennettu kivitakka

Karkeat kiviseinät ja lasipinnat

Remontoitu duplex -huoneisto sydän Pariisin valkoiset seinät

Moderni sisustus

Remontoitu duplex -huoneisto sydän Pariisin erikoinen huoneisto

Sisäänrakennettu takka suuressa huoneessa

Remontoitu duplex -huoneisto Hearts Paris -puupylväät

Lasikaapit, lasilaatat ja pöydät antavat vaikutelman, että huoneessa jatketaan “läpinäkyvyyden ja loiston” teemaa. Sisustus on erittäin moderni, koska se on pääasiassa neutraaleja sävyjä ja valkoista taustaa. Pystysuora puutarha on asunnon erityispiirre, ja tyylikkäät kalusteet täydentävät lähes surrealistista rakennetta. Luova, hienostunut ja ilo väsyneille silmille!

Talon kirjasto – ylisuuret seinähyllyt ja hiljainen lukunurkkaus Remontoitu duplex -huoneisto sydän Pariisin kirjahyllyt       Lisää kuvia Pariisin kunnostetusta huoneistostaRemontoitu duplex -huoneisto sydän Pariisin lasipinnatRemontoitu duplex -huoneisto sydän Pariisin pystysuora puutarha   Remontoitu duplex -huoneisto sydän Pariisin keinutuoli  Remontoitu duplex -huoneisto sydän Pariisin kiviseinät portaat