Sisustustyylien yhdistelmä – sisustustyylien ristiriita

Yhdistelmä viihtyisän olohuoneen sisustustyyleistä

Sisustustyylien yhdistelmä

Kahden erilaisen ulkonäön, kuten nykyaikaisen ja perinteisen, yhdistäminen voi aiheuttaa konflikteja monille pariskunnille. Suunnittelukompromissi, joka tyydyttää molemmat tyylit, on taitava ja vastakkaisilla voimilla on joitain mielenkiintoisimpia ja enimmäkseen tyydyttäviä tuloksia.

Alla on muutamia vinkkejä siihen, miten voit saavuttaa tämän.

Yksinkertaista ja yhdistä

Sisustustyylien yhdistelmä ruokasalin sohva valkoinen klassikko

Nykyaikaiset ja perinteiset elementit ovat sopusoinnussa tässä eklektisessä huoneessa (toivottavasti yhtä hyvä kuin pari). Moderni taide ja vanhan maailman tyylinen antiikki voivat olla harmonisesti rinnakkain pienen editoinnin ja kurinalaisuuden kanssa.

Menestys tässä huoneessa tulee Silhouetten käytöstä. Jos sinulla on kaareva huonekalu, kuten oikealla oleva sohva, yksinkertaista sitä peittämällä se yksivärisellä materiaalilla ilman kuviota. Tässä tapauksessa maalauksen väri tulee esiin. Sohvan muoto sopii ihanteellisesti taideteoksen muotoihin ja antaa sävyn muille perinteisille muodoille – kuten ruokapöydän tuoleille.

Valitse yhteisiä elementtejä, kuten huonekalujen kaarevat linjat, harmonian luomiseksi.

Yhtenäistää

Sisustustyylien yhdistelmä kirjahyllyjen kotikirjasto

Arkkitehtuuri, mukaan lukien muotinvalmistus ja takka, edustaa talon kasvukautta.Uudistamalla tämä arkkitehtuuritikku yksinkertaisilla huonekaluilla, joissa on puhtaat linjat. Tällä tavalla saavutat modernin ilmapiirin ja harmonian.

Yksinkertaistetut lomakkeet ovat tässä yhtenäisessä värissä. Kalusteiden veistokselliset muodot ovat tervetulleita niille, jotka pitävät vahvoista, puhtaista linjoista, ja perinteet pitävät yleisestä perinteisestä rakenteesta.

Muokata

Yhdistelmä sisustustyyleistä seinäpeili pyöreä valkoinen seinäkukka

Kyllä, perinteinen, mutta ei hämmentävä. Joskus paras ratkaisu on vastata molempien osapuolten tarpeisiin ja pitää vain muutama kappale yksinkertaisemmassa tilassa. Puhtaasti perinteisessä huoneessa on kuvioita ja koristeita, tiukka käsittely voi saavuttaa erittäin miellyttävät tulokset.

Siirrä syrjään palaset, joita et voi elää ilman, ja työskentele loput. Ota kaksi-kolme kappaletta ja pysähdy siihen. Joten sinulla on suosikkiasiasi ja moderni minimalistinen tyyli.

Mene äärimmäisyyteen

Yhdistelmä sisustustyyleistä kodikas sisäänrakennettu takka olohuone polttopuut

Tämä loistava esimerkki osoittaa enemmän kuin eklektinen sekoitus, mutta huonekalut ovat hyvin moderneja, modernilla matolla perinteisessä ympäristössä. Tätä varten sinun on noudatettava muutamia periaatteita.

Aloita kiinnitetyistä kappaleista – tässä tapauksessa kattokruunu ja peili takan päällä – osana rakennetta ja säilytä ne perinteisesti. Kun valitset tällaisia ​​kappaleita, valitset erittäin erilaisia ​​elementtejä, tai muuten tuloksena on ideasotku. Tulos olisi mielenkiintoinen vain jännityksen alla.

Esimerkiksi, se ei ole vain perinteinen kultakehyksinen peili, vaan pala, jossa on barokkityylisiä yksityiskohtia. Kattokruunu on myös erittäin dramaattinen. Tuolit ovat epäilemättä moderneja. Voit toteuttaa tämän yhdistelmän onnistuneesti ottamalla huomioon säännön, jonka mukaan jokainen moderni huonekalu, jolla on perinteinen rakenne, asetetaan vierekkäin. Tämä on loistava tilaisuus vierailla seuraavalla kirpputorilla ja löytää sieltä uusia aarteita.

 Nauti jännityksestä

Sisustustyylien yhdistelmä matto sininen nojatuoli valkoinen

Sen sijaan, että pidät jännitystä parissasi, suuntaa jännitys projektillesi. Tässä meillä on vastakohta edellisille esimerkeille: erittäin moderni rakenne perinteisillä huonekaluilla. Voit tehdä tämän tavallisilla kankailla, joissa on ulkoneva painatus tai kaksi. Valitse rohkea väri, kuten maton loistava sininen sävy, ja siinä on hyvä sekoitus. Lihavoitu ja yksinkertaistettu perinteisellä vihjeellä.

Kerro meille, onko parissasi vielä tyyliväitteitä? Mitkä ovat esteet?

Yhdistelmä sisustustyyleistä kodikas ruokasali maalaismainenSekoitus itämaisia, perinteisiä ja vintage -aksentteja kompaktissa makuuhuoneessa

Yhdistelmä kodikkaiden makuuhuoneiden sisustustyyleistä