Työskentele kotoa – asunto työpaikkana

 Mielenkiintoisia sisustusideoita – työskentele kotona

töitä kodin sisustuksesta

Salaa monet meistä haluaisivat kotoa Työskentely pyjamassa kuppi kädessä ilman päivittäistä kohtaamista ulkomaailman kanssa. Mikä tekee ideasta vielä houkuttelevamman-ovatko nämä “huippuluokan” ilmiömäiset kotitoimistot ja työtilat, jotka suunnittelijat ja asunnonomistajat luovat tänään?

Monet näyttämistämme inspiroivista huoneista ovat tuoreita ja moderneja, ja niissä on paljon työtasoja, suuri säilytystila, modernit pienet huonekalut ja ihana luonnonvalo.

Nykyinen kotitoimisto – korkeat dramaattiset kirjahyllyt

Ideoita kodin sisustamiseen

Tämä dynaaminen parvi -työtila vie pienen alueen, vain muutaman neliömetrin. Huone on täynnä nousevia, dramaattisesti korkeita kirjahyllyjä ja suuria ikkunoita.

Teollisuustila muutettu työalueeksi

Työskentele kodin sisustuksesta

Eklektinen teollisuushuone, joka on muutettu työalueeksi, tekee vaikutuksen chevron -puulattiallaan vilkkaassa harmaassa muunnelmassa. Tuolien punainen on heti havaittavissa, huoneessa on myös muita värejä.

Suuri moderni kotitoimisto

Työskentele kodin sisustuksesta

Ruokasali toimii myös työpaikkana, ja se johtaa ilmeisesti upeisiin tuloksiin. Huoneen valo ja kodikas ilmapiiri kannustavat varmasti luovuuteen kaikissa mahdollisissa muodoissa.

Kirkas valkoinen toimisto – työpaikka asunnossa

Työskentele kodin sisustuspöydällä

Valkoinen väri on aina hyvä valinta kotitoimistoon, koska se päästää huoneeseen tarpeeksi valoa ja lisää tunnelmaa luovalle toiminnalle. Tämä tila korostaa valkoista väriä kaikilla pinnoilla ja elementeillä.

Talon sisustus ja tuoreet kukkaruukut

Työskentele kotona sisustuksen tuoreita kukkia

 Harmaat puuseinät – dramaattinen sisustusidea

Työskentele kotona sisustus puuseinät

 Puupaneelit – moderni toimisto huoneistossa

Työskentele kotona sisustus puuseinät

Asunnossa pop -taidetta

Työskentele kotona sisustussuunnittelusta

 Työpaikka kotona – miesten toimisto

Työskentele kotona sisustuksen harmaa toimisto

 Tyylikäs idea kotitoimistolle

Työskentele kodin sisustuksesta


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80