Tyylikäs Lontoon huoneisto näyttää tilaa säästäviä suunnitteluratkaisuja

tyylikäs lontoolainen huoneisto parvisänky ja kapeat portaat

Tyylikäs Lontoon huoneisto, jossa on tilaa säästävä sisustus

Viime aikoina pienten huoneistojen suunnittelu on usein ollut yksi suunnittelijoiden suurimmista haasteista.Nykyaikaisista ullakkohuoneistoista ja studioista tyylikkäissä ja halutuissa kaupungeissa, kuten Lontoossa ja New Yorkissa, on tullut niiden kaupunkimaisen viehätyksen tunnusmerkkejä. Tilaa säästävien ratkaisujen käyttöönotto takaa enemmän neliöaluetta, jota voidaan käyttää tehokkaasti.

Tänään puhumme upeasta huoneistosta, joka sijaitsee Lontoon Camden Boroughissa. Täällä jokainen tuuma käytetään ergonomisen kodin luomiseen ainutlaatuisilla ja upeilla sisustusratkaisuilla.

Rento ilmapiiri ja optimaalinen toimivuus

tyylikäs Lontoon huoneisto ergonominen nahkainen nojatuoli

Kapeat portaat johtavat toisen kerroksen yli suoraan kattoterassille

tyylikäs Lontoon huoneisto kolmessa tasossa

Raikkaita aksentteja raidoissa

tyylikäs Lontoon huoneisto värikäs raidallinen päiväpeite

Pystyt käyttämään pystysuorien viivojen potentiaalia maksimaalisesti. Lisäksi tämä paikka on loistava esimerkki esteettisyyden ja epätavallisen suunnittelun yhdistelmästä.

Mielestäni asunnon huomattavin piirre on olohuoneen yläpuolella oleva ripustettu makuuhuone. Täysikokoinen makuuhuone olisi lähes mahdotonta tässä pienessä huoneistossa. Riippuvaan sänkyyn pääsee kapeita portaita pitkin. Tämä säästää paljon tilaa jaloille.

Sängyn yläpuolella olevat lasipaneelit muodostavat suorakulmaisen katon, joka johtaa terassille. Tämä tekee ajatuksesta lattian yläpuolelle nostetusta makuuhuoneesta entistäkin kiehtovamman.

Olohuoneessa on yksinkertainen sohva toisella puolella ja työpiste toisella puolella. Mukava sellainen Eames -lepotuoli istuu kuninkaallisesti koko laitteiston sydämessä. Ruokasalin ja keittiön yhdistelmä tarjoaa lisää yllätyksiä. Täältä löydät kauniisti luotuja hyllyjä ja soluja. Kenkäteline herättää kuitenkin heti huomion.

Mutta ensimmäinen yllätys tulee kylpyammeen ja suihkun muodossa, joka on yhdistetty ruokailutilaan

tyylikäs Lontoon huoneisto yksinkertainen ruokapöytä ja tuolit vaaleasta puusta

Koboltinsininen väliseinä katseenvangitsijana

tyylikäs Lontoon huoneisto koboltinsininen väliseinä tyylikäs Lontoon huoneisto kenkähylly ja valkoinen vaatekaappi

Tähän on lisätty myös verhoilla varustettu kylpyamme. Jotain sellaista on todella omituista ja omaperäistä. Mutta tämä lisäys ei vähennä ruokasalin keskeistä sanomaa.

Pieni kotelo sulkee kylpyhuoneen

tyylikäs lontoolainen huoneisto vintage kylpy kynsiä jalka

Retro -astiat tuovat lisää kodikkuutta

tyylikäs Lontoon asunnon työtaso massiivipuusta

Myös täällä ulkonäköä täydentävät tilaa säästävät hyllyt ja laatikot. Mieleen tulevat adjektiivit ovat luovia, nerokkaita ja erottamiskykyisiä. Ja miten luonnehtisit tällaista huonetta??

Kattoterassi toimii sekä puutarhana että rentoutumispaikkana

tyylikäs lontoolainen huoneisto kattoterassi puulattiat tyylikäs Lontoon huoneisto kattoikkunat ja raitista ilmaa