Viileä ilmapiiri ja alkuperäiset suunnittelija -aksentit portugalilaisessa baarissa

alkuperäisiä suunnittelija -aksentteja portugalilaisessa baaritunnelmassa

Viileä ilmapiiri ja alkuperäiset suunnittelija -aksentit portugalilaisessa baarissa

Kun puhutaan itämaisista inspiraatioista länsimaisten suunnitteluluonnosten yhteydessä, tulee usein mieleen yksi asia: ne kiellettiin lähes yksinomaan upeiden japanilaisten keittiöiden kalusteissa tai kylpylämaisten aasialaisten kylpyhuoneiden rentoutumisympäristössä.

Portugalilaisen Bragan kaupungin yökerhon Bô Zen Barin sisustamisessa Central Arquitectosin sisustussuunnittelijat käyttivät kiehtovia motiiveja ja erikoisia materiaaliseoksia, joissa oli pääasiassa aasialaisia ​​vaikutteita. Joten tämä ihana sosiaalinen kohtaamispaikka on saanut aitoa ja houkuttelevaa sisustusta, joka sisältää marmoria ja kullattua metallia, jotka luovat lämpimän ja kutsuvan ilmapiirin.

Vaikuttava kattovalaistus

alkuperäinen-suunnittelija-aksentti-in-portugali-bar-pöytä-tuolit

Pimeä, dramaattinen tunnelma

alkuperäinen-suunnittelija-aksentti-portugali-baari-tumma lattia

Vaikka koko huone on silmiinpistävä, katon hienosilmäinen muotoilu erottuu upealla läsnäolollaan. Riittävät istuimet ja upea peilien käyttö korostavat sisätilojen kauneutta. Puiset yksityiskohdat koristavat tasapainon tekstuureissa, ja huomaamaton sisäänrakennettu valaistus on ratkaiseva tekijä rauhallisen tunnelman luomisessa. Tyylikkään näköisen baarin kalustus jättää ajatuksen modernien koriste-elementtien ja perinteisten sisustuselementtien saumattomasta yhdistämisestä, jotka ovat täydellisen muodonsa ansiosta selkeitä ja tyylikkäästi määriteltyjä linjoja.

Hienovaraisella ja huomaamattomalla tavalla kävijän huomio kiinnittyy välittömästi esteettisesti kehystettyihin taideteoksiin, jotka koristavat kaikkia seiniä. Yksinkertaisesti ja tyylikkäästi sisustettu eteinen, joka merkitsee sisäänkäyntiä, houkutteleva baarialue ja yksityinen olohuone takana, joka on salaperäisesti piilossa näkymästä, Bô Zen Bar yhdistää useita kiehtovia komponentteja yhteen. Hienostunut ja ihana, tämä baari näyttää viehättävän muotoilulla, joka on vähintään yhtä huumaava kuin ottamasi kuvat!

Suuri huone – Bô Zen Bar

alkuperäiset suunnittelija -aksentit portugalilaisissa ruskean sävyissä

Moderni, ergonominen istuin

alkuperäisiä suunnittelija -aksentteja portugalilaisessa baarivalaistuksessa

Pehmeä epäsuora valaistus

alkuperäiset suunnittelija -aksentit portugalilaisissa baarikalusteissa mukavasti

Erilaisten istuinkalusteiden yhdistelmä

alkuperäiset suunnittelija -aksentit portugalilaisessa baarissa modernissa tyylissä

Matalat pyöreät pöydät

alkuperäiset suunnittelija -aksentit portugalilaisessa baarissa luottamuksellisia

Juomapalkki – nahkapinta

alkuperäisiä suunnittelija -aksentteja portugalilaisissa baarirullaverhoissa

Suunnittelijabaari Portugalissa

alkuperäisiä suunnittelija -aksentteja portugalilaisessa baarissa juotavaa

Monimutkaisia ​​suunnitteluelementtejä ja viileä sisustus

alkuperäisiä suunnittelija -aksentteja portugalilaisissa baaripöydissä

Lisää kuvia baarista

alkuperäisiä suunnittelija -aksentteja portugalilaisissa lattiavalaisimissa  alkuperäisiä suunnittelija -aksentteja portugalilaisessa baarilattiassa alkuperäisiä suunnittelija -aksentteja lumoavassa portugalilaisessa baarissa alkuperäisiä suunnittelija -aksentteja portugalilaisissa baaripöydän tuoleissa alkuperäisiä suunnittelija -aksentteja portugalilaisissa baarikylpyhuoneissa alkuperäiset suunnittelija -aksentit portugalilaisessa baarissa huono