Az eljegyzési száriak a menyasszony számára kellemesnek és kívánatosnak tűnnek

A Sarees tökéletes módja annak, hogy bármilyen különleges alkalomra felöltözzön. Ez az indiai öltözék nagyon értékes és elbűvölőnek tűnik. Viselheti hivatalos alkalmakra, valamint ünnepi alkalmakra. A szárit viselő nők nagyon szexinek érzik magukat. A legfontosabb kategória a menyasszonyé. A menyasszony számára az egyszerű eljegyzési szári az első lépés, és itt szereti a legjobbat vásárolni.

Választhat eljegyzési saree modelleket tervezői, félig szári, divatos sarees vagy akár nehéz sarees közül. Minden vallásnak megvan a maga különleges típusú elkötelezettsége is. Tehát a keresztény, hindu, muszlim menyasszonyoknak különféle stílusú lesz az eljegyzési szári. Az eljegyzési szári eredete India korábbi napjaiban kereshető, amikor az indiai szövők csodálatos ruhákat készítettek királynőknek és hercegnőknek.

Sarees fontossága az elkötelezettségben:

India nagy részében a saree az egyetlen fontos ruhadarab, amelyet bármilyen alkalomra viselnek. Így csak természetes, hogy a menyasszonyok saree -t viselnek különleges napjukra. Az eljegyzési megjelenés saree lenyűgöző és nehéz, hogy megkülönböztesse a menyasszonyt más emberektől. Tehát többnyire arany munkát végeznek. Az eljegyzési szári fontos, mivel ez az az idő, amikor a vőlegény és családtagjai látni fogják a menyasszonyt, hogy minden fel van díszítve, és jóváhagyják őt.

Az Engagement Saree jellemzői:

A legjobb saree az eljegyzéshez néhány fontos tulajdonsággal rendelkezik.

  • A szárinak általában zari szegéllyel és palla -val kell rendelkeznie. Ezzel szeretnénk megmutatni a nap fontosságát. A saree aranymunkáját finom szállal vagy rétegekkel lehet elvégezni.
  • Hímzési munkákat is végeznek ezeken a szárikon.
  • Az eljegyzési szári palla is nagyon bonyolult dolog. Ez általában nagyon nehéz munka, és ennek több aranymunkája is lehet.
  • Tehát az aranymunka, a hímzés és egyéb dolgok az, ami megkülönbözteti az eljegyzési szárit másoktól.

Milyen szöveteket használnak eljegyzéshez:

Mivel az eljegyzési szári az egyik legfontosabb ruhadarab, amelyet a menyasszony visel, a legjobb szövetekből kell készülnie. A legjobbak közül a legjobb természetesen a selyem. A tiszta selyem szárikat az eljegyzési szárikhoz használják. Ezek puha és selymesek, és csodálatos ragyogásuk van. Az arany és a hímzés ezeken a szárikon nagyon elegánsnak és királyi megjelenést kölcsönöz nekik. Ez az oka annak, hogy a selymet leginkább az eljegyzési sarees -hez használják.

Melyik testalkatú nők előnyben részesülnek:

A szerelem nem lát határokat, így minden nő szívesen férjhez menne egyszer. A szári is nagyon megbocsátó, és így bárki, aki alakja nő, könnyedén hordozhat egy szárit. A selyem szári jól kendőzi a nő testét, így bárki könnyen viselheti. Az eljegyzési szári nehéz lehet, de tökéletes a különleges napra. Tehát ne aggódjon, ha alacsony, magas, nehéz testalkatú vagy vékony, mivel a szári jól kiegészíti a testformáját.

Az eljegyzési Sarees új kollekciója képekkel:

Saree -t keresel az eljegyzésedre! itt vannak a legújabb saree tervek az eljegyzéshez, próbáljuk ki.

1. Lehenga Saree az eljegyzéshez:

Lehenga Saree az eljegyzésért

Gyönyörű szárit keres az eljegyzéséhez, akkor ne keressen tovább, mint ez a lenyűgöző lehenga saree az eljegyzéshez. Az őszibarack gyönyörű szín, amely látványos és elegáns megjelenést kölcsönöz. Ez a csodálatos kontraszt a kék és zöld színek között az őszibarack miatt szintén nagyon álmodozóvá teszi ezt a szárit.

Tervezés és szövet: A lehenga saree hálóanyagból készül. A bonyolult hímzőmunka éppen arról álmodik egy menyasszony. A lehenga szélén fodros, szexi és királyi megjelenést kölcsönöz. A sok bonyolult munkát végző blúz rövid ujjú és jól illeszkedik a testhez.

Egyéb alkalmak a viseletre: Az eljegyzési napon kívül ez a lehenga szári különleges alkalmakra is viselhető, például fesztiválokra stb.

2. Eljegyzés Silk Saree:

Eljegyzési selyem Saree

Mivel a selyem a legjobb szövet különleges alkalmakra, ez a legjobb választás az elkötelezett selyem szári számára. A szári gazdagsága éppen megfelelő a különleges naphoz. Válassza ki azt a színt, amely jól fog kinézni a bőrszínén. Válasszon valamit, ami teljesen más az esküvő napjának szári színéhez.

Tervezés és szövet: Az eljegyzési selyem szári finom tiszta selyemből készül. A rózsaszín nagyszerű új trend, amelyet a fiatalabb nők választanak. Az arany zarimunka a határon és a palla lenyűgöző és gazdag. A szári végén bojt is van, amelyek növelik a gazdagságot.

Egyéb alkalmak a viseletre: Az eljegyzési nap a tökéletes alkalom ennek a szárinak a viselésére. Ezt követően fontos fesztiválokon és szertartásokon is viselheti.

3. Tervező Saree az eljegyzési szertartáshoz:

Saree tervező az eljegyzési szertartáshoz

A tervező sarees az újkori szári, amely népszerű a fiatalabb nők körében. Mást akarnak, mint a hagyományos szárik. Tehát a tervezők új stílusokat és mintákat készítenek a sarees -en, hogy kielégítsék a menyasszonyokat. Ezeknek a száriknak különböző színsémái és különböző kézi munkái is vannak.

Tervezés és szövet: A szövet, amelyet ebben a tervezői száriban használnak az eljegyzési szertartáshoz, georgette. Ez egy nagyon vékony szári, nagyon kényelmes viselet. A szári hímzéssel rendelkezik a testén, és arany zári a határon.

Egyéb alkalmak a viseletre: Ez egy tökéletes eljegyzési szári az új nő számára. Rendszeresen viselheti ezt a különleges napot követően is.

4. Half Saree az eljegyzéshez:

Fél Saree az eljegyzéshez

Ha valami olyat szeretne, ami kényelmes az eljegyzési napjára, akkor válassza a fél szárit. Ez valójában egy szoknya és blúz dupatával. Az elköteleződéshez szükséges fél szári meglehetősen nehéz lehet a tervezésben és a munkában.

Tervezés és szövet: Itt ez a gyönyörű rózsaszín és arany fél szári tele van arany csillogó munkával. A szoknya és a blúz teljesen arany, csak az őszibarack háttérrel. A dupatta őszibarack színű, arany zari szegéllyel, vékony szélességű.

Egyéb alkalmak a viseletre: Ez egy lenyűgöző eljegyzési szári, de viselheti hivatalos és ünnepi alkalmakkor is.

5. Elkötelezettség Pattu Saree:

Eljegyzési Pattu Saree

A Pattu saree valójában egy selyem szári, mivel ez egy dél -indiai szó, amelyet selyemre használnak. Az eljegyzési pattu sarees gazdag szári, tiszta selyemből és nehéz aranyból. Ez a tökéletes szári a dél -indiai menyasszony számára.

Tervezés és szövet: A szári tiszta selyem anyagból készül, amely általában vastag selyem. A nehéz szárinak gazdag arany szegélye és palla van. Lehet egyszínű arany vagy többszínű aranymunkával. Mindkét stílus teszi a szárit nagyon gazdagnak és nehéznek.

Egyéb alkalmak a viseletre: A pattu saree tökéletes különleges alkalmakra, csak esküvőkre, fesztiválokra és egyéb templomi funkciókra.

6. Fancy Saree az eljegyzéshez:

Fancy Saree az eljegyzéshez

Ha Ön egy modern nő, aki szereti a divatot, és szeret egy kis változást a hagyományoshoz képest, akkor egy díszes szárit kell választania. Ezeknek a száriknak nincs fix kialakításuk, és bármilyen színben és változatban lehetnek.

Tervezés és szövet: A díszes szári az eljegyzéshez különféle szövetekből készül, mint például szatén, georgette, háló, krepp stb. Ez különbözteti meg a hagyományos selyem száritól. Itt egy csodálatos példa a kék és sárga szári, mindkettő mély színű. Ez gazdag megjelenést kölcsönöz. A piros hímző szegély tökéletes kontraszt.

Egyéb alkalmak a viseletre: Viselje ezt a szárit minden különleges napon, és álljon ki a tömegből. A Diwali és más fesztiválok pont megfelelőek ehhez az öltözékhez.

7. Heavy Saree az eljegyzéshez:

Heavy Saree az eljegyzéshez:

Szeretne látványosnak tűnni eljegyzési napján? Ki nem !! Nos, itt a legjobb, amit viselhet különleges napjára. Az elkötelezettséghez szükséges nehéz szárik tézisei olyanok lesznek, mint egy modell. Finoman és bonyolultan szőtt ruhák, amelyek szemet gyönyörködtetőek.

Tervezés és szövet: A nehéz szárinak nehéz kőfalai vannak az egész száriban. Annak ellenére, hogy a saree tele van bonyolult kőfalakkal, valójában nem teszi a saree -t túl nehézkesnek. A használt háló vagy georgette szövet nagyon könnyen hordozható.

Egyéb alkalmak a viseletre: Mivel a felhasznált anyag nettó, a saree a legtöbb esetben viselhető. Válassza ezt fogadásokra, fesztiválokra stb.

8. Christian Saree az eljegyzésért:

Christian Saree az eljegyzésért

Bár a leendő keresztény menyasszony modern és hagyományos öltözéket fog viselni az eljegyzéséhez, a saree egy ruhadarab, amely része a viseletének. A keresztény szári az eljegyzéshez egyszerű, de elegáns.

Tervezés és szövet: Az eljegyzési szári szövete selyem vagy akár háló is lehet. Ez a választás a menyasszonyon múlik. Mindegyik szári újra viselhető élete későbbi szakaszában. Ha félig szári, akkor nagyon kényelmes is lesz.

Egyéb alkalmak a viseletre: Választhatja, hogy ezt a szárit minden alkalomra viselje, például karácsonyra, gyermeke keresztelésére stb.

9. Green Saree az eljegyzéshez:

Zöld Szári az eljegyzéshez

A zöld az irigység színe, de az indiai menyasszony számára ez az egyik legjobb szín az eljegyzéshez. Az eljegyzéshez szükséges zöld szári a zöld különböző árnyalataiban lehet. A legnépszerűbb természetesen a sötétzöld, majd jön a papagájzöld árnyalat.

Tervezés és szövet: A zöld szári gyakran megtalálható a selyem száriban, mivel a szín gazdag tónusa tökéletesen jön ki selyemből. Az eljegyzési szári gazdagsága a sötétzöld színben látható. Az arany zari szegély a száriban szintén tökéletes egy különleges funkcióhoz, például az eljegyzéshez.

Egyéb alkalmak a viseletre: A szári zöld színe viselhető minden különleges alkalomra, például fesztiválokra, házmelegedésre stb.

10. Kerala hindu eljegyzési Szári:

Kerala hindu eljegyzési Szári

A Kerala eljegyzési száriak általában egyszerűbbek kialakításukban és stílusukban. Az esküvői szárikhoz képest nem túl gazdagok. A színek lehetnek semlegesek, de merészek.

Tervezés és szövet: A Kerala hindu eljegyzési szári az egyik legjobb saree, amelyet a nők viselhetnek. Egy egyszerű szegély, mint például a zari vagy a szálmunka, megkülönbözteti ezeket a szárikat. Színek széles választéka közül választhat a selyemből, amely az előnyben részesített szövet.

Egyéb alkalmak a viseletre: Az eljegyzési szári olyan dolog, amelyet a menyasszony rendszeresen viselhet más alkalmakkor, például Onam, Vishu stb..

Melyik blúz alkalmas eljegyzési Sarees -hez:

Az eljegyzési szári esetében jobb, ha van egy selyem szári, amely ugyanolyan gazdagnak tűnik, mint maga a szári. Viselhet rövid ujjú blúzt vagy hosszú ujjú. Néhány saree -nek nehéz szálmunkája van a blúzon. A kontrasztos szín egy másik fő stílusjellemző, amelyet az eljegyzési saree blúzon talál. A legújabb saree tervek az eljegyzéshez lehetőséget adnak a blúz mintáival való játékra is. Tehát folytassa, és próbálja ki a különböző vágásokat és stílusokat erre a különleges napra.

Az eljegyzési Sarees stílusának kialakítása:

Az eljegyzési szári stílusát nagyon komolyan kell venni. Íme néhány tipp:

  • Választhatja, hogy lazán hagyja a pallát, hogy észrevegye a gazdag palla munkát.
  • Rögzítheti a pallát, és kényelmesen érezheti magát a rituálék végrehajtása közben.
  • A derékpánt a szári felett egy kis drámát ad.
  • Ha félig szári, akkor választhatja a dupatta rögzítését, miközben megmutatja a lehenga részt.

Az eljegyzés a menyasszony életének legfontosabb része. Ez egy teljesen új világ bejárata. Ezért az eljegyzési nap saree fontos számára, hogy jól nézzen ki és jól érezze magát. Ez lehet selyemcsoda, vagy a legújabb tervező háló vagy georgette saree. Akárhogy is van, ha tökéletesen drapériázott, akkor gyönyörűen mutatja a menyasszonyt. Az eljegyzési szári és tervei mindig változnak, és a legjobb kiválasztása nagyszerű feladat. Tehát győződjön meg arról, hogy a megfelelő színt és szövetet választotta különleges napjára. Mindig jó olyan szárit választani, amelyet más alkalmakkor is könnyen viselhet, hogy ne csak a szekrényben üljön!!