Eljegyzési ruhák – Próbálja ki ezt a 45 divatos formatervezést a lenyűgöző megjelenésért

Az eljegyzés az egyik legfontosabb nap egy lány életében. Ez a nap a boldog házasélet kilátásait jelzi. Ezt a napot általában szertartással és gyűrűcserével jelzik. A lány a lehető legjobban lesz öltözve, és itt fontos az eljegyzési ruha. Az eljegyzési ruhák általában merészek, mivel ezen a napon mutathatja meg szépségét és kegyelmét. A legtöbb ruha padlóig ér, gyöngyökkel, flitterekkel stb. Díszítve. Ahhoz, hogy az eljegyzési ruha lenyűgözően nézzen ki, olyan színekben kell megjelennie, amelyeket a lány szeret. Többnyire pasztell árnyalatok, de némelyik sötétebb árnyalatú, különösen olyan anyagoknál, mint a szatén és a bársony. Válassza ki a kívánt anyagot, valamint a szatén, selyem, csipke, sifon, bársony stb. Választékát. A nyakkivágások és az ujjak hossza a többi tényező, amelyek közül választhat. Íme néhány eljegyzési ruha, amelyeket érdekesnek találhat a nagy napra.

A divatközpont manapság rengeteg modellel és dizájnnal van tele. A hagyományos salwar most össze van varrva, hogy tökéletesen nézzen ki a nagy eljegyzési napon. Az etnikai szári élénk és merész színek árnyalataival rendelkezik, nemcsak a hagyományos módon, hanem gyakorlatilag minden lehetséges módon. A lehengákat erőfeszítéssel és idővel varrják, hogy megkapják a szükséges nagyszerű megjelenést. A tervezők kreativitásának köszönhetően az eljegyzési nap az erőfeszítéseik és a stílus bemutatásának színtere. Most mozoghat, és stílusosan lehúzhatja a ruhákat, miközben biztosítja, hogy valószínűleg a legjobban illeszkedjenek az eseményhez. Ezekkel a divatszakértőkkel a lehetőségek szó szerint végtelenek. A gyönyörű ünnepélyes eljegyzés napja örökre emlékezetes nap lesz. Miközben beleegyezést adnak egymásnak, a napot néhány találó divattörténet teszi teljessé.

eljegyzési ruhák

Vannak azonban bizonyos rituálék és szabályok, amelyeket kezdőként ismernie kell. Íme egy gyors elfoglaltság a legjobb eljegyzési ruha kiválasztásához.

  1. Válaszd ki magad: Mindenekelőtt válassza ki saját ruháját, amely kényelmes, könnyen hordozható és megfelel a bőrszínének. Míg mások lehetnek bírák, senki sem ítélheti meg a kényelmét, és te vagy a legjobb bíró. Tehát válassza ki saját száriját, lehengáját vagy salwarját.
  2. Az Ön típusa: Milyen a típusod? Saree vagy a lehenga? Először ezt tudd meg. Miután ezt rendezte, mindenképpen menjen a város legjobb tervezőjéhez, és mondja el nekik a választott formatervezést, vagy engedje meg, hogy szabad kezet foglaljanak el az Ön számára. Abban az esetben, ha van témája, válassza ki a ruháját ennek megfelelően.
  3. Szín és szövet: Nagy jelentőséget tulajdonítson a színnek, ügyelve arra, hogy a bőrtónusának megfelelőt válasszon. A trendi pasztell színek közül választhat, a hagyományos barna vagy vörös szín mellett. Tervezze meg ruháját egyedi színekkel az Ön által választott színekkel. Azoknak, akik szeretik a merész színeket, hajrá, lány! Ezután sorban fontosságot kell tulajdonítani az anyagnak. Ha az eljegyzést nyárra tervezik, tartózkodjon a bársonytól vagy bármi túl vastag vagy nehéz tárgytól. Válassz bölcsen.

Nos, ez a három fontos szabály, amelyet komolyan kell vennie. Gondolkodjon el a terveken és az áron, és ügyeljen arra is, hogy a megfelelő helyről vásárolja meg őket. Ennek ellenére íme néhány javasolt elkötelezettségi öltözékünk, amelyek mellett dönthet.

Minden idők legszebb és különböző típusú eljegyzési ruhái az indiai menyasszonynak:

Eldöntötted, hogy mit vegyél fel a nagy napodon? Nos, ha még nem is vagy túl közel hozzá, íme néhány ötlet, amellyel elkezdhet gondolkodni. A hírességek stílusától inspirált ruhák biztosan inspirálni fognak.

1. A klasszikus Szári:

Klasszikus Saree az eljegyzéshez

VÁSÁROLJ MOST

A Sarees klasszikus viselet, amely valószínűleg soha nem megy ki a divatból. Klasszikus megjelenést kölcsönözhet a mindenkori kedvenc selyem szárinak, ha hozzáillik hozzá megfelelő ékszer is. Próbáljon ki néhány frizurát, amely a legjobban illik a szárihoz, és virágokkal díszíti, a dél -indiai stílusban. Itt van egy gyönyörű indiai menyasszony, aki mosolyogva örökíti meg a nézőket egy blúzzal, amely az Ön igényei szerint van kialakítva.

2. Ruha:

Eljegyzési ruha

VÁSÁROLJ MOST

Egy másik szép és szép ruha a ruha. Ez a legújabb eljegyzési ruha a menyasszony számára minden bizonnyal élvezetes nézni! A ruha a keresztények legkedveltebb választása. A ruhát azonban más kultúrákhoz is igazították. Itt egy őszibarack eljegyzési ruha, amely alul apró sallangokkal és minimális mintákkal van kiegészítve. A törzsrész hálózott szövet, és egy kis ujjú ruha. Fehér kőből készült nyakékkel és gyönyörű tiarával egészíti ki. Próbáljon ki egy szép hajfestést, hogy a megjelenés megfelelő legyen.

3. Lehenga:

Lehenga az eljegyzésért

VÁSÁROLJ MOST

Lehengák a ruha másik oldalán vannak. Ez a második kategória, a modern fajta. A Lehengas különféle árnyalatokban és színekben kapható. Néha a teteje és az alábbi lehenga kontrasztos színű, hogy élénkebb és merészebb legyen. Általában nehéz munkát végeznek rajtuk virágos hímzőmunkák formájában. De ez csak rajtad múlik! Kidolgozhat egy tökéletes lehengát, ahogy akarja.

4. Öltöny:

Öltönykészlet az eljegyzéshez

VÁSÁROLJ MOST

A női öltönyök nehéz formatervezéssel és élénk színekkel érkeznek. Leggyakrabban nehézek, és sok munkával járnak rajtuk. Szépek és egyszerűen lenyűgözhetnek a dizájnjukkal. Az öltönyöket előnyben részesítik a kényelem kedvéért, és testre szabhatók az Ön által kívánt módon. A lógó fülbevalókhoz való illesztés a legjobban illik hozzájuk, néhány karkötővel együtt.

5. Ghagra Choli:

Ghagra Choli

A Gagra Cholis inkább Lehengas. A lehengákat azonban azért viselik, hogy a derék körül illeszkedjenek, ezáltal javítva a nők alakját. A cholis viszont lazán viselt, és kényelmes viselet is. A cholist varrni lehet, hogy nagyszerűnek és gyönyörűnek tűnjön, így alkalmasabbá válik az eljegyzésre. Minimális ékszerekkel és hosszú lógó fülbevalókkal párosíthatók. A merész színek választéka vonzóbbá teszi.

6. Tervezői viselet:

Designer Wear

A tervezői viseletek a tétel következő legjobbjai. Úgy tervezték, hogy szem előtt tartsák a bőrszínedet és a magasságodat, ügyelve arra, hogy a tervező minden részlete jól illeszkedjen a testedhez. Szép pasztell színekben és más merész árnyalatokban kaphatók, hogy természetes pozitivitást és ragyogást kölcsönözjenek Önnek. Bár kissé megégethetik a zsebeit, minden pénzt megérnek.

7. Felvonulási báli ruha az eljegyzéshez:

Pageant báli ruha az eljegyzéshez

Ez egy gyönyörű hosszú ruha, amely legjobban illik az esti eljegyzéshez. A világos színek egyszerűvé teszik a megjelenést, miközben leginkább a bőr tónusát és szépségét emelik. Az ujjatlan kezek további kényelmet nyújtanak, míg a vékony csík a derékban felemeli a test formáját. Válassza a minimalista sminket és ékszert, hogy csak a ruhát és a természetes szépséget emelje ki.

8. A Half Saree:

A Fél -Szári

Ha szeretne visszamenni az időben, és elhozni a hagyományos és előkelő félszári -t, itt a felhívásunk, hogy tegye meg! Tegye félszárját elegánsabbá néhány nehéz tervezői munkával és élénk színekkel. Próbáljon ki egy teljes kézi blúzt, hogy tökéletesen illeszkedjen és kényelmesen üljön. Díszítse magát klasszikus ékszerekkel, és álljon stílusosan. A menyasszonyi fél -szári most divatbeállító, és a legjobb eljegyzési ruhának nevezik.

9. Tervező Sarees:

Sarees tervező

Egy másik tendencia a tervező sarees. A legújabb eljegyzési ruhák nőknek mostantól tartalmazzák a tervezőkészletet. Nagy a keresletük, mert egyszerűek, enyheek és nagyon minimálisak. Ennek ellenére nem mulasztanak el minket. Válassza ki a bőrszínének megfelelőt, és dolgozzon ki néhány gyönyörű blúzmintát hozzá. Próbálja ki a klasszikus frizurákat, a bejárható stílust és a büszkeséget!

Eljegyzési ruhák – modern és vonzó formatervezés nőknek:

1. Hímzett eljegyzési ruha:

Hímzett eljegyzési ruha

Íme egy klassz indiai stílusú eljegyzési ruha, amelyet a különleges napon viselhet. Ez a ruha gyönyörű anyagból készült, amely gyönyörűen áramlik. A ruha finom hímzéssel van ellátva a mellényen és a szoknyán. Ehhez kendőt is lehet adni, hogy tökéletes legyen. Az indiai menyasszony lenyűgözően fog kinézni ebben az öltözékben.

2. Hosszú ujjú báli ruha:

Hosszú ujjú báli ruha

Próbálja ki ezt az arab stílusú eljegyzési ruhát menyasszonynak, hosszú ujjú, báli ruha alakú. A ruha tele van csipke munkával, amely lenyűgöző és elegáns. Az estélyi ruha tökéletes az eljegyzési szertartáshoz, és szexi és ragyogóvá teszi a lányt.

3. Csipke eljegyzési ruha:

Csipke eljegyzési ruha

Itt egy csipke eljegyzési ruha egy igazán lélegzetelállító lánynak. A báli ruha stílusú ruha gyönyörű csipke anyagból készült, hercegnő szabású mellénnyel. A rövid ujjú aranyos, és a lobogó ruha hercegnőnek tűnik. Kiválaszthatja azokat a színeket, amelyeket ezen a különleges napon szeretne viselni.

4. Szatén eljegyzési ruha:

Szatén eljegyzési ruha

A szatén nagyszerű lehetőség a különleges ruhákhoz, és ez a gyönyörű smaragdzöld eljegyzési ruha egy indiai menyasszony számára egyszerűen lenyűgöző. A ruha vállon kívüli kialakítással és csipke betétekkel készült. A szatén szoknya csodálatos fáklyával rendelkezik, amely a hercegnő megjelenését kölcsönzi. Válasszon felfelé irányuló frizurát, és lenyűgözően fog kinézni.

5. Tervezői eljegyzési ruha:

Tervezői eljegyzési ruha

Ez a lélegzetelállító ezüst és smaragdzöld indiai eljegyzési ruha is választható. A ruha ezüst flitteres munkamellényből és smaragd szatén szoknyából készült. A mellény vállon kívül, egyszerű flitterekkel. A szoknya gyönyörű virágokkal hímzett, amelyek káprázatosak.

6. Trail eljegyzési ruha:

Trail eljegyzési ruha

Itt van valami egyedi, amit kipróbálhat az elkötelezettségéért. Ez a legújabb eljegyzési ruha a menyasszony számára vörös döbbenet. A ruha ujjatlan, és a ruha hátulján nyomvonal található. Ez megkülönbözteti a ruhát a többitől. A ruha eleje bonyolultan hímzett.

7. Chiffon eljegyzési ruha:

Chiffon eljegyzési ruha

Egy másik indiai eljegyzési ruha egy nő számára ez a csábító sifonruha. A ruha kétszínű, őszibarack és rózsaszín színekkel. A szoknya egyszerű sifon, amely teljes fáklyával rendelkezik. A tetejét finom ezüst vagy arany cérna hímezi. Ezt a ruhát választhatja az általa kínált egyszerű kifinomultság miatt.

8. Tüll eljegyzési ruha:

Tüll eljegyzési ruha

A tüll egy másik klassz anyag, amelyet széles körben használnak a ruhákhoz. Ez az eljegyzési parti ruha tüll anyagból készült, amely jól szétnyílik a szoknyánál. A kedves nyakkivágása jól kiemeli a testet. A mellényt és a szoknya felső részét virágok borítják, amelyek királyi megjelenést kölcsönöznek.

9. Mélynyakú eljegyzési ruha:

Mélynyakú eljegyzési ruha

Próbálja ki ezt a káprázatos, mély nyakú eljegyzési partiruhát a menyasszonynak. A ruha felül hímzett, és a végén is van. Ez lenyűgöző ruhát készít, amelyben szívesen lennél. A ruha színei pasztell árnyalatok vagy akár sötétebbek lehetnek.

10. Vödör nyakú ruha:

Vödör nyakú ruha

Íme egy kedves eljegyzési ruha egy nő számára, amelyet különleges ruhájaként választhat. A ruha mély vödör nyakú kialakítással rendelkezik, amely a mellkasodra összpontosít. A vékony derékvonalat teljes kihajló szoknya hangsúlyozza. A csinos virágok és díszek a ruhában lenyűgöző szemet gyönyörködtetővé teszik.

11. V -nyakú ruha az eljegyzéshez:

V Nyakruha az eljegyzéshez

Próbálja ki ezt a divatos és legjobb eljegyzési ruhát V -nyakú kivitelben. A ruha mély V -nyakú és ujjatlan kialakítású. A szoknya szárnyas és a padló hossza. Az egész ruhadarab brokát vagy jacquard anyagból készül. Ez királyi és királyi érzést kölcsönöz neki.

12. Gyöngyfűző munkaruha:

Gyöngyfűző munkaruha

Íme egy gyönyörű gyöngyfűző munkaruha, amelyet viselhet az eljegyzési napon. Ez az eljegyzési ruha nők számára tökéletes, mert keskeny derékvonalú kialakítású. A nyak egy kedves nyakkivágás, vékony vállpántokkal. A ruha gyönyörű övvel is kiegészíthető.

13. Virág eljegyzési ruha:

Virág eljegyzési ruha

Ez egy káprázatos legújabb eljegyzési ruha, amely megdöbbentő lehet a nagy napodon. A ruha egyszerű, sifonrétegekkel. A díszítő rész az egészre varrt virágok, különösen hátul és alul. A nyakkivágást is ugyanazok a virágok díszítik.

14. Egy vállruha:

Egy vállruha

Légy lenyűgöző ebben az egyvállú egyszerű eljegyzési ruhában, amely mindenkit elkápráztat. A ruhát virágok borítják térdig. A szoknya alja sima marad, fáklyákkal. Ezzel a ruhával hozzáadhat egy vékony övet, amely karaktert ad hozzá. Az egy vállas hatás csodálatos és szórakoztató.

15. Nyaklánc ruha:

Nyaklánc ruha

A kötőfék -nyak stílusa szintén jó lehetőség egy lány ruha számára. Ez a ruha fehér csipkéből, kötőfék nyakú kialakítással a tetején. Az alja is csodálatos a magas alacsony szegéllyel. Próbálja ki ezt a dizájnt, ha szeretné, hogy a dolgok egyszerűek és tökéletesek legyenek.

16. Bársony eljegyzési ruha:

Bársony eljegyzési ruha

A bársony egyike azoknak a királyi anyagoknak, amelyeket fantasztikus ruhákká varázsolnak különleges alkalmakra. Ez a bársonyos indiai tervezői ruha az eljegyzéshez tökéletes a csipke mellényével. A színek általában sötétek, és a smaragd a legkeresettebb. Próbáld ki ezt a nagy napodra.

17. Hableány stílusú ruha:

Hableány stílusú ruha

Ez a hátsó sifon ruha, amelyet viselni kell az eljegyzésben, megdöbbentő. A ruha gyöngyös kristályokkal van díszítve a mellényen. A sifonszoknya derékban alkatot ölel, majd csak a térd alatt lobban. Ez a ruha fokozza az íveit, és úgy néz ki, mint egy modell.

18. Puszta eljegyzési ruha:

Puszta eljegyzési ruha

Kipróbálhat puszta anyagú ruhákat is. Ez a puszta anyag általában a ruha tetejére kerül. Ezt flitterekkel, gyöngyökkel vagy kristályokkal díszítik. Ez a ruha lenyűgöző, és olyan szexi és gyönyörű megjelenést kölcsönöz. A fél ujjú ruha tökéletes ahhoz, hogy a legemlékezetesebb legyen a nagy napod.

19. Ezüst csipke ruha:

Ezüst csipke ruha

Az eljegyzéshez az egyik legjobb szín az ezüst, és ez az ezüst csipke ruha a megfelelő. A ruha le van téve a válláról és hátsó nyomvonalú. A ruha oldalsó hasítása káprázatos megjelenést kölcsönöz. Ebben a számban szexinek fog tűnni, és biztos, hogy a vőlegénye nyáladzik felettetek.

20. Csipkeujjú ruha:

Csipke ujjú ruha

Ha a csipke nem a tiéd, akkor mehet bele ebbe az elegáns sellő stílusú ruhába, szatén anyagból. A ruha csak másképp készült, csipkeujjú sima ruhával szemben. Ez a részlet teszi a különbséget ebben a ruhában. Valóban látványos.

21. Rövid egyenes ruha:

Rövid egyenes ruha

Itt egy teljes csipke ruha, amely rövid és egyszerű. A hosszú ujjú ruha egyenes szabású, és ez gyönyörű megjelenést kölcsönöz. A ruha szegélyén áttört csipke díszítés található. Egy lófarok frizura és hosszú lógó fülbevaló tökéletesen kiegészíti ezt a megjelenést.

22. Zsebruha:

Zseb ruha

Próbáljon ki egy divatos, A-vonalú eljegyzési ruhát. Ez a ruha csipke mellényt és szatén szoknyát tartalmaz. A szoknya mindkét végén zseb található, és ez a ruha divatos részlete. A hosszú ujjú ruha bármilyen színben lenyűgözővé tehető.

23. Nyakkendő ujjú eljegyzési ruha:

Nyakkendő ujjú eljegyzési ruha

Itt van egy teahosszúságú ruha az eljegyzéshez, amiben pompázhat. A hüvely itt más, és mindkét végén nyakkendő van. Ez karaktert ad a ruhának. A ruha gyöngyös munkája egyszerűen látványossá teszi.

24. Eljegyzési pakolás ruha:

Eljegyzési Wrap ruha

Nézze meg ezt az elegáns szaténpapírruhát, amely tökéletes eljegyzési ruha lehet az Ön számára. A pakolás stílusú ruha minden előnyét megadja íveinek. A ruha V -nyakát kihajló gallér hangsúlyozza. Az íjba kötött szatén szárny lenyűgöző hatást kelt.

25. Hüvelyes tartályruha:

Hüvelyes Tank eljegyzési ruha

Íme egy csábító hosszú, fehér köpenyes tartályruha, amely tökéletes eljegyzési ruha lehet az Ön számára. A ruha hossza magasabbnak és karcsúbbnak tűnik. A ruha mély V -nyaka további vonzerőt jelent. Tegyen hozzá egy egyszerű nyakláncot, és készen áll a napra.

26. Állandó fellángoló ruha:

Állandó lángoló ruha

A ruhakészítés egyik legújabb trendje az álló fáklyák. Ezek a fáklyák a deréktól kezdődnek, és így több fáklyaréteg is lehet a ruhádhoz. Ez az eljegyzési ruha hercegnőszerű, több száz fáklyás réteggel a derekán. A felső egyszerű, finom flitteres munkákkal.

27. Tie Back Chiffon ruha:

Tie Back Chiffon ruha

Próbálja ki ezt a piros lenyűgöző kötszer ruhát, amely többirányú ruha. A ruha tetszés szerint alakítható. A hátoldalához kötheti, vagy tetszés szerint elforgathatja. Ez a ruha sok lehetőséget kínál, és így tele van potenciállal.

28. Pánt nélküli ruha:

Pánt nélküli eljegyzési ruha

Fancy valami dizájner megy bele ehhez a színblokkolt pánt nélküli ruhához. Ez a fekete-fehér eljegyzési ruha tökéletes számodra, ha szereted a teljes hosszúságú ruhát. A derékon lévő kis virág aranyos kiegészítést ad. Az A-vonalú ruha a tied lehet, ha szereted az egyszerűséget.

29. Léggömb ujjú ruha:

Léggömb ujjú ruha

Válassza ezt a teljesen lenyűgöző, fehér flitteres eljegyzési ruhát. A ruha rövid, zárt nyakkivágással. Ennek a ruhának a vonzereje a lufi ujja. A teljes hosszúságú ujjak fel vannak puffadva a csuklónál. Ez a káprázatos ruha igazi döbbenet, és biztosan díva lesz benne.

30. Cape stílusú ruha:

Cape stílusú eljegyzési ruha

Próbálja ki ezt a köpeny stílusú eljegyzési ruhát gyönyörű ruhadarabként egy szép napra. Ez a köpeny hüvelyként is rögzíthető. A szoknya széles és széles. Ez a ruha kiválóan illeszkedik a kívánt színekhez. Még a szürke is lenyűgözőnek tűnik ebben a ruhában, és ragyogni fog.

Eljegyzési parti ruhák lányoknak:

Nos, ez most rendben van, és mi van néhány legújabb eljegyzési ruhával lányoknak? Egy lánynak eljegyzési ruha kiválasztása szórakoztató! Legtöbbjüket a trenddel egyenrangúan választják meg, és megoldják a főbb „mit vegyek fel?” Kérdéseket. Mutasd meg ezeket az ötleteket, és fogadunk, hogy néhány arcot az oldaladra fordítottál volna.

1. Köpeny ruha:

Cape Dress

Manapság a köpenyekre van nagy igény. Kipróbálhatja a köpeny és a köpeny kombinációját, vagy akár a levehető köpenyeket is, amelyek lehetővé teszik, hogy minden nap használja a ruhát anélkül, hogy mindig viselné a köpenyt. Sarees is átalakítja a köpenyt.

2. Hosszú vágású kurták Palazzóval:

Hosszú vágású kurták Palazzóval

Egy másik módja annak, hogy ragyogjon, de éreztesse jelenlétét, a hosszú egyenes vágású kurták és a megfelelő palazzo klasszikus kombinációja. Kényelmes viseletük és könnyű hordozásuk is. Egyszerűnek tűnnek, finom stílusúak és nagyszerűek.

3. Anarkali öltöny:

Eljegyzési Anarkali öltöny

Az Anarkali egy másik népszerű öltözék, amely tökéletesnek tűnik, és varrott különleges pillanatokra és pillanatokra. A pasztell színek jó választás az eljegyzéshez, és egyszerű eljegyzési ruhának is bizonyulnak! Kipróbálhatod a nap másik élénk színválasztékát is.

4. Szári:

Szári

Soha nem engedhetjük meg magunknak, hogy felsoroljuk a klasszikus szárit. Az egyszerű fajta és természetű Sarees egy másik jó eljegyzési parti ruha lehet a lányoknak. Egyszerűek és mégis az egész szertartás hangvételét hordozzák. A Sarees a legjobb választás minden eseményre. Mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja a megfelelőt a megfelelő eseményhez.

5. Egyszerű Lehengas:

Egyszerű Lehengas

A Lehengas kifejezetten egyszerű lehet, és kellemes lehet a szemnek. Az enyhe színek lenyűgözőnek, egyszerűnek és elegánsnak tűnnek. Nem sok munkával vagy hímzéssel járnak, így könnyen hordozhatók. A Lehengas formát is ad a testnek a derék körül.

Noha az eljegyzéssel kapcsolatos izgalom örömet okozhat, a megfelelő ruha kiválasztása néha nagyon ijesztő lehet. Ha azonban egyértelmű, hogy milyen ruhát szeretne viselni, a többi ötlet ebből a cikkből fakadhat néhány tervező és saját maga újdonságával. Tehát itt vannak az ötleteink, amelyek inspirálódhatnak. Menj dolgozni, és kezdd el kidolgozni őket!

Az eljegyzés a legjobb időszak egy lány életében. Erre a napra emlékezni és becsülni kell. Használja az egyik ilyen ruhát, hogy dívának tűnjön, és elkábítsa a világot. A ruhák általában teljes hosszúságúak, gyöngyökkel, flitterekkel vagy csipkével díszítve. A szatén, a sifon, a bársony különféle anyagok, amelyekkel eljegyzési ruhát készíthet. Próbálja ki a különböző nyakstílusokat, és válassza ki a testalkatának megfelelőt.