15 inspiráló falterv a képekkel díszített csarnokhoz 2021 -ben

A falak minden otthon legfontosabb elemei! Támogatják az épületet, védik a magánéletünket, és akár háttérként is funkcionálnak, hogy kedvenc bemutatóinkat megjelenítsék. De gondoltál már arra, hogy megszépítsd őket? Ha egy kis kreativitást fektet ezekre a falakra, a nappalitér hétköznapi és szürreális lehet! Ebben a cikkben összegyűjtöttünk egy 15 inspiráló faltervet a csarnokokhoz, amelyek teljesen megváltoztathatják az ilyen szerkezetek felfogását. Készen állsz néhány jelre?

A legújabb faltervek a Hallhoz

A legjobb faltervezési ötletek a csarnokban Indiában:

Itt van a 15 egyszerű és legújabb nappali faltervünk képekkel. Vessünk egy pillantást rájuk.

1. Divatos falfestmények a csarnokhoz:

Divatos Wall Art Designs Hall

Az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy feldobja nappalija megjelenését, a falakon található gyönyörű sablonművészet. Íme egy ilyen ötlet, amely az egyre népszerűbb fekete-fehér témát használja. Ha olyan kijelentő elemeket ad hozzá, mint a kanapé vagy a fali keretek élénkvörös színben, akkor a szoba még elbűvölőbb lesz. Azonban ne kövesse el azt a hibát, hogy bonyolult formatervezéseket használ, mivel a jövőben homályosnak tűnhet!

2. Ázsiai festett faltervezés csarnokhoz:

Ázsiai festék fal design Hall

Adjon drámát a nappaliba az Asian Paints Metallics texturált falfestményekkel. A homokkőszerű hatás egy unalmas és unalmas csarnokot kifinomult lakótérré alakíthat. A rusztikus felület a spatula tökéletes véletlenszerű mozgatásával jön létre. Rengeteg szín közül választhat, amelyek között gyümölcsös lila, nappali narancs, élénkzöld stb.

3. Tervező fali csempe minták a csarnokhoz:

Tervező fali csempe minták a csarnokhoz

Egy másik okos módszer nappalink szépségének emelésére, ha elegáns fali csempéket választ! Válasszon szilárd falat, amely jellemzően a kanapé vagy a televízió egység hátterét képezi. Fedje le gyönyörű csempékkel, amelyek azonnal felderítik a környezetet. Itt látható egy európai stílusú márvány hatású csempe, amely luxust kölcsönöz a csarnoknak!

4. Modern ékezetes fal a nappaliban:

Modern ékezetes fal a nappaliban

Az ékezetes fal feltűnő megjelenést kölcsönöz a nappalinak. Ha otthonában szeretne ilyet létrehozni, merész színeket és textúrákat választhat a szilárd falhoz. Használhat kavicsot, fa panelt vagy kavicsot a megjelenés létrehozásához. Egyszerűen ragasztja őket a falához, és fesse be mély árnyalatokba, mint a sötétzöld, barna stb., És a többi falat tartsa világosabb árnyalatokban.

5. Virágos tapéta a szalon falához:

Virágos tapéta a szalon falához

Hozd be a természet szépségét nappalidba ezzel a gyönyörű virágos tapétával. Ezek az eltávolítható papírok nagyszerűek azok számára, akik úgy akarják díszíteni szobáikat, hogy nem változtatnak állandóan a falakon. Válasszon nyugtató pasztelleket, például fehér, kék, rózsaszín stb. Tipp: Tartsa a bútorokat egyszínű színekben, hogy a fal a rivaldafénybe kerüljön!

6. Különös családfa falmatricák a csarnokhoz:

Különös családfa falmatricák a csarnokhoz

Csak nem szereted ezt az ötletet? Mostantól falmatricával alakíthatja át nappalija sima, régi falát életnagyságú családfává. Ezeket a könnyen használható matricákat egyszerűen le lehet hámozni és a falra ragasztani. Hozzáadhat képkereteket vagy ragaszthat képeket családtagjairól, hogy új életet kapjon. Ezek a matricák különböző színben és méretben kaphatók, hogy megfeleljenek a csarnok falának méreteihez.

7. Természetes kőburkolat csarnokfalakhoz:

Természetes kőburkolat csarnokfalakhoz

Adjon meleget a nappalinak, ha ezeket a természetes köveket hozzáadja a középső fal díszítéséhez. Elmehet egyhangú megjelenésbe, vagy kipróbálhat különböző árnyalatokat a kortárs rusztikus hangulat érdekében. Sok tervező azt javasolja, hogy halmozott elrendezést alkalmazzanak, hogy szép textúrát hozzanak létre a falhoz. Ez az ötlet nagyon jól működik a TV -pont vagy a kandalló mögött is!

8. 3D fa csarnok fal kialakítása:

3D fából készült csarnok fal design

Az egyik módja annak, hogy hangulatos és meleg megjelenést kölcsönözhessen egy magas mennyezetű csarnoknak, ezen 3D falpanelek hozzáadásával. Ahelyett, hogy eltakarná a teljes szerkezetet, kipróbálhatja ezt az egyedülálló félcsarnoki faltervet. A fa paneleket a barázdákba rejtett fények világítják meg. Ha színt szeretne hozzáadni, próbálja ki a sárga, zöld stb. Árnyalatú vinil paneleket a láthatóan világosabb helyiség érdekében.

9. Geometriai szalag és festékcsarnok faltervezése:

Geometriai szalag és festékcsarnok faltervezése

Itt egy őrült ötlet egy sima falat műalkotássá alakítani! Ezt barkácsprojektként is megteheti, ha szalagokat ragaszt a falra véletlenszerű geometriai mintákkal. Festje le a tömböket különböző színekkel, és a száradás után húzza le a szalagokat. Most feketével vagy fehéren rajzoljon körvonalat, és simogassa meg magát. Kipróbálhat néhány textúrát is, hogy még érdekesebb legyen!

10. Moss falak a nappaliban:

Moss falak a nappaliban

Tegye frissessé nappaliját, ha egy élettelen falat élő mohaerdővé alakít. A moha falfestmény a legújabb trend sok városi lakásban, amelyek nélkülözik a természetes növényzetet. A magas karbantartást igénylő élő moha helyett ezt a tartósított mohát választhatja, amely szinte egy életen át tarthat. Időnként egyszerűen meglocsolhat egy kis vizet és port, hogy újszerűnek tűnjön!

11. Illúziós tükörfalak a nappaliban:

Illúziós tükörfalak a nappaliban

Ez a tükörcsarnok falterve ügyes módja annak, hogy kicsiny szobája nagy legyen. Ahelyett, hogy egyetlen nagy tükröt választana, kombinálhatja vízszintes fa panelekkel. Így szabaddá teheti vendégei fantáziáját! Tartsa mentesnek a falat minden díszítő elemtől, nehogy felülről nézzen ki.

12. Dekoratív előszobafalak:

Dekoratív folyosófalak

Nagy örömmel üdvözölheti látogatóit azzal, hogy a szemével kényezteti ezt a gyönyörű folyosói faltervet. Ez a texturált, 3D paneles fal hagyományos szobáját modern térré alakíthatja. Kifinomult stílusuk van, és vonzóbbá teszik otthonát. Helyezze őket a főbejárat bejáratához vagy a szobák közötti sétányhoz, hogy varázslatot varázsoljon!

13. Művészi étkező fal tervezése:

Művészi étkező fal tervezése

Élvezze a nagyszerű étkezési élményt szeretteivel ezzel a csarnokfal dekorációs ötlettel. A sarokfal egy erdei zöld festék hozzáadásával művészi elemmé alakul. Tovább szépítheti, ha kiválaszt néhány egyszerű faliképet, és felfüggeszti őket a közepére. Egy vagy két oldalsó lámpa hozzáadásával szürreális megjelenést kölcsönözhet a szobának!

14. Egyszerű faltervezés csarnokhoz:

Egyszerű faltervezés csarnokhoz

Ha szereted, ha a dolgok egyszerűek, mégis stílusosak, próbáld ki ezt az ötletet! A TV -készülék mögötti falat egy szép színű festék hozzáadásával szépítheti. Hagyja úgy, ahogy van, vagy adjon hozzá egy vagy két képkeretet az azonnali belső átalakításhoz. Ez egy olcsó, mégis stílusos koncepció a nappali falának díszítésére.

15. Kreatív fal válaszfalak tervezése:

Kreatív fal válaszfalak tervezése

Optimalizálja a nagy nappaliban a teret azáltal, hogy az oldalán falfelületet helyez el. Ez a hamis fal feloszthatja a területet különböző részekre anélkül, hogy ténylegesen fizikai akadályt hozna létre. Ez az ötlet nagyon jól működik, ha a csarnok területét kétféle ülőalkalmazás vagy dekoráció létrehozására szeretné használni. Tároló dobozok hozzáadásával többfunkciósvá teheti!

Reméljük, tetszett a csarnokok legjobb falterveinek gyűjteménye. Ezek néhány alapvető ötlet, amelyek nagy népszerűségre tettek szert a lakástulajdonosok és a tervezők körében. Szabadon választhat olyan színsémákat, mintákat és textúrákat, amelyek tükrözik egyéni ízlését és preferenciáit. Szóval, melyik csarnok falak tetszettek a legjobban? Tudassa velünk!