20 legújabb csarnok színterv képekkel 2021 -ben

2021 van! Ideje frissíteni a csarnok színét hagyományos fehér és bézs színűről merész és élénk színpalettára! Tehát melyek azok a legújabb árnyalatok, amelyeket a legtöbb lakberendező garantál idén? A megnyugtató pasztell színektől a ragyogó, szemet gyönyörködtető színekig valószínűleg sok váratlan árnyalatot talál, amelyek drámai hangulatot varázsolnak a terembe!

Ebben a cikkben kiválasztottuk a csarnok legkedveltebb falszíneit, hogy segítsen kiválasztani a megfelelőt, amely tükrözi egyedi stílusát és személyiségét!

Hall színminták

Hogyan válasszuk ki a legjobb színeket a csarnokba?

Ha a csarnok kialakítása nagy kihívás, a csarnok megfelelő színválasztása egy másik! A legtöbb ember félelmetesnek találja, hogy nullára állítsa be a csarnok falainak megfelelő árnyalatát, és így biztonságosan játszhat a néma árnyalattal, mint a fehér vagy a szürke. Azonban követheti ezeket az egyszerű tippeket, hogy színt adjon a szobájának, és világosabbá tegye a környezetet:

 • Először készíts egy mentális vázlatot arról, hogyan szeretnéd látni a szobádat! Van olyan inspiráció, mint a tengerparti téma, Boho, Vintage, Classic, Rustic? Ha igen, nagyon megkönnyíti a dolgát! Válassza ki az összes színt és árnyalatot, amely a legjobban megfelel az ideális csarnok leírásának!
 • Ha ez megtörtént, üljön le a belsőépítészével, és ismerje meg a színséma technikájának alapjait. Válassza ki kedvenc színei közül néhányat, és döntse el, hogy monokróm (egyszínű), ingyenes séma (ellentétes színek kiválasztása, például fekete-fehér), analóg séma (kapcsolódó színek kiválasztása, például kék-zöld) stb..
 • Ha továbbra is ragaszkodik a semleges árnyalatokhoz, például a bézshez vagy a szürkehez, akkor akár a mennyezetet, akár egy tömör falat használhat kontrasztos szín hozzáadására, hogy élénkítse a teret anélkül, hogy túlzásba vinné.
 • Készítsen néhány mintát a falakon, hogy lássa, tetszik -e a kiválasztott szín! Így reális képet kaphat arról, hogy valójában milyen a színe a falon, és időt és pénzt takaríthat meg.
 • Ha sötét színeket szeretne használni, mint a mélykék, barna, stb., Akkor ezt megteheti, de óvatosan! Használjon mélyebb árnyalatot csak az egyik falon, hogy elkerülje, hogy a csarnok gótikus odúnak tűnjön! A mennyezetet, az oldalfalakat és egyéb belső elemeket tartsa világosabb árnyalatokban, hogy ellensúlyozza a sötét falakat.
 • Ne habozzon, kísérletezzen világosabb színekkel, mint a zöld, sárga, narancs stb., Hogy furcsa karaktert adjon a szobájához.

Vastu tippek a legjobb csarnok falszínének kiválasztásához:

A Vastu Shastra szerint a színek jelentős hatással vannak a ház lakóinak testi és lelki jólétére. Ez az oka annak, hogy a Vastu szakértői azt javasolják, hogy a csarnokban speciális Vastucolors színeket használjanak a pozitív energia vonzására és a stílushányados növelésére. Íme néhány a Vastu festék színe a csarnokhoz, amely úgy épült, hogy az otthon északi, keleti vagy északkeleti irányába nézzen:

 • fehér
 • Bézs
 • Krém
 • Sárga
 • Világos rózsaszín

Úgy gondolják, hogy ezek a színek belső békét és nyugalmat hoznak otthonába. Egy csipetnyi kifinomult eleganciát is adnak hozzá, és melegséggel és boldogsággal töltik meg a termet!

A legjobb csarnokszínek Indiában:

Nézzünk 20 egyszerű és modern színkombinációt a hallos szobákhoz képekkel.

1. Fekete és vörös csarnok színtervei:

Fekete és piros csarnok színes tervezése

Nem emlékeztet ez a szoba a párjával töltött romantikus film estékre? Nos, minden nap élvezheti ezeket a pillanatokat, ha fekete -pirosra festette a szobáját! Ez a merész és gyönyörű duó lehet a legújabb megszállottságod! Győződjön meg arról, hogy a falak felülete sima és hibátlan, hogy a színek kiugorjanak. Tartsa a bútorokat fehér, fekete és vörös árnyalatokban!

2. A Beach Shack ihlette csarnok falszínének kialakítása:

Beach Shack ihlette csarnok fal design

Nézze meg ezt a megnyugtató falmintát a csarnokához, amely egy szép tengerparti kunyhóra emlékeztet! A márványos hatás a bézs árnyalatokkal készült, és kiváló háttérként szolgál minden falikárpithoz. Még egy fa panelt is hozzáadhat a fal díszítéséhez és szépségének növeléséhez. A legjobb módja annak, hogy kiegészítse ennek a falnak a józanságát, ha színes színeket ad hozzá a szobához.

3. Ázsiai Royale színkombináció a csarnokhoz:

Ázsiai Royale színkombináció a Hall számára

Az Asian Paints Royale a luxus falfesték -kombinációk szinonimájává vált. Az emulziós festékek teflon bevonattal vannak ellátva, amely vízállóvá és foltállóvá teszi. Ezenkívül az árnyalatok széles választékát kínálják a belső témákhoz. Itt van egy ilyen szoba, amelyben kellemes árnyalatokat használnak, mint a bézs és a fehér, hogy tökéletes képet festhessenek!

4. Nippon festék szín a csarnokhoz:

Nippon festékszín a csarnokhoz

Vessen egy pillantást a Nippon Paints legújabb hall -színjavaslatára, amely esztétikus vonzerőt kölcsönöz otthonának. A szoba sarkait sötétebb árnyalattal hangsúlyozzák ugyanabban a színösszeállításban az egyedi érzés érdekében. Ez a koncepció kivételesen jól működik kis és közepes méretű helyiségekben, hogy a lehető legjobban kihasználja a rendelkezésre álló teret. Minimalista bútorokkal és világos padlóburkolattal élvezheti a világos szobát!

5. Sunmica színkombináció a csarnokhoz:

Sunmica színkombináció hallhoz

Nézze meg ezt az ultramodern csarnokot, amelyet fehér emulziós festék és Sunmica lapok kombinációjával készítenek. Az állításfal a panelek segítségével TV szekrény-cum-display egységgé alakul. Ha világosabb árnyalatban tartja őket, a kimondatlan elegancia egy elemét hozza otthonába. Válasszon élénk sárga akcentusszéket ebben a teljesen fehér szobában, hogy behozza a WoW tényezőt!

6. Zöld szín kombináció a csarnokhoz:

Zöld színkombináció a csarnokhoz

A zöld egy sokoldalú szín, amely pozitív hangulatot teremthet a termében. Ha hajlandó kísérletezni, próbálja ki ezt az elektromos zöldet, amely még a leghalványabb hangulatot is képes felemelni. Ha kiegészíti ezt a fehéret, elveheti a fényességet, és modern vonzerőt kölcsönözhet szobájának. Akár néhány beltéri növényt is hozzáadhat, hogy élvezze a természetes aurát!

7. Pista zöld szín kombináció a csarnokhoz:

Pista zöld színkombináció hallhoz

Ez a tompa Pista zöld színű fal nyári környezetet teremt az előszobában. A nyomtatott, élénk színű kiegészítők párosítása érdekes jelleget kölcsönöz a térnek. A fehérek nagylelkű használata tükrözi a természetes fényt, és ragyogóvá varázsolja szobáját! Tartsa a mennyezetet és a korona díszléceket elefántcsontfehér színben, hogy élénk érzetet keltsen a belső terekben!

8. Narancssárga színkombináció a csarnokhoz:

Narancssárga színkombináció a csarnokhoz

A narancs az egyik felkapott belső csarnok falszín, amely melegséget kölcsönöz a szobának. Az őszi ihletésű színösszeállítás új vonzerőt kölcsönöz a térnek, és hívogatóvá teszi. Ne habozzon, lépjen be a színséma sötétebb zónájába! Ha meggondolja magát, takarékosan használja az ékezetes falon, és kombinálja semleges árnyalatokkal. Adjon hozzá józan színű bútorokat, hogy elkerülje a feltűnő megjelenést.

9. Sárga szín kombináció a csarnokhoz:

Sárga szín kombináció a csarnokhoz

A sárga a szórakozás, az optimizmus és az izgalom egyet jelent. Ennek a csarnokszíneknek a használatával napsütéses hatást kölcsönözhet, és világosabbá teheti a teret. Ebben a rendszerben élénk árnyalatot választhat, hogy egész évben élvezhesse a napos belső tereket. Kiegészítse ezt a színt néhány fehér akcentussal a falon, és dobjon be néhány színes elemet a szobában, hogy maradandó benyomást keltsen!

10. Szép Peach Hall színtervek:

Szép Peach Hall színtervezés

Az őszibarack minden bizonnyal az egyik legkeresettebb árnyalat a kortárs csarnoktervezéshez. Ennek a színnek a visszafogott eleganciája frissességet kölcsönöz a térnek. Bár sok színárnyalat található ebben a színpalettában, kipróbálhatja a mély és világosabb árnyalatok kombinációját, hogy szép képet festhessen. A megfelelő bútorok kiválasztása teljesen új szintre emelheti szobája szépségét!

11. Földes barna csarnok szoba szín kialakítása:

Földes barna csarnok színtervezés

Soha ne becsülje le a földes színek erejét, mint a Browns! Ez a sokoldalú szín lassan belép a mainstream piacra, amelyet a pasztellek és a semlegesek uralnak. A divatos szín nyugalmat kölcsönöz a teremnek. Ez nem minden! Gyönyörűen kiegészíti a modern bútorokat és belső kiegészítőket!

12. Élénk rózsaszín csarnok színtervek:

Élénk rózsaszín csarnok színtervek

Lehet, hogy más gondolatai vannak arról, hogy olyan színt válasszon, mint a feltűnő rózsaszín a csarnokba! De a szakértők véleménye szerint ennek a színnek a minimális beépítése valóban csodákat tehet a térrel. Tartsa az egyik falat ebben az árnyékban, és az oldalfalakhoz válasszon semleges színt, például fehéret. Válasszon egy bútordarabot, mint például egy párna vagy egy ilyen színű nyilatkozatszék, hogy dizájneri megjelenést kölcsönözhessen!

13. Kombinált színek a csarnokban:

Kombinált színek a nappaliban

Ha szeretné, hogy szobája óriási műalkotásnak tűnjön, ne vesztegesse az időt! Nézze meg ezt a remek ötletet, amelyben a szemközti paletták két színe ügyesen keveredik. Míg a csarnok oldalfalait finom bézs szín borítja, a Pop mennyezet közepe gesztenyebarna színű. Ez nem minden! Az azonos színű virágos ragasztási munkákat a fő nyilatkozatfalon végzik, hogy lenyűgözzék a vendégeket!

14. Minimalista csarnokszínek:

Minimalista csarnok színtervezés

Azok számára, akik erősen hisznek a „kevesebb több” koncepcióban, ez a csarnokszíntervezés lehet a legjobb megoldás! A zöld nyugtató árnyalata fehér árnyalattal keveredik, hogy utánozza a természetes környezet szépségét. Hozzáadhat néhány bútordarabot zöld színben, és szembeállíthatja a földes árnyalatokkal, például a barna színnel. Néhány virágos elem hozzáadásával a szoba látványos lehet!

15. White Hall Color Design Ötlet:

White Hall Color Design Ötlet

A fehér eleganciája és minősége páratlan más árnyalatokhoz képest! Nem csoda, hogy miért ez a lakástulajdonosok első választása. Ha azonban el akar térni a sztereotip képmástól, amely egy mutatós, „vakolt” felület a falakon, kísérletezzen a fehér árnyalataival. Tartsa a bútorokat a témához igazítva, hogy a szobája láthatóan világos és tágas legyen!

16. Merész csarnok színtervek:

Merész csarnok színtervek

Egy olyan szín, mint a lila, elég félelmetesnek tűnhet, ha nem okosan használják! Soha ne kövesse el azt a hibát, hogy minden falat befedi ezzel a mély színnel. Ehelyett válasszon szilárd falat ennek a színnek a használatához, és a többi falat tartsa fehéren. A bútoroknál takarékosan használja ezt a színt párnahuzat, szőnyeg vagy akár csokor virág formájában a dohányzóasztalon.

17. Tervező mintás csarnok színtervezése:

Tervező mintás csarnok színtervezés

Ez a gyönyörű márvány mintás fal remek ötlet a csarnok belsejének korszerűsítéséhez. Az IT csak festékekkel és speciális festési technikákkal hozható létre, hogy valósághű márványképet adjon a falnak. Kiválaszthat bármelyik két kontrasztos árnyalatot, például ezt a tengerzöldet és sötétkéket, és összekeverheti őket ebben a mintában. Tartsa a helyiség többi elemét minimálisra, hogy ez a fal kiemelkedjen!

18. Sötét kikötői csarnok színtervezése:

Sötét kikötői csarnok színes tervezése

Itt az ideje, hogy megváltoztassa véleményét a sötét színek kiválasztásáról a csarnokban. Az ilyen árnyalatok, mint ez a mély kékes fekete, hozzáadhatják a szobához a szükséges drámát. Ebben az árnyékban csak egy falat tarthat, vagy mind a négy falat festheti a hangulatos hangulat érdekében. Annak elkerülése érdekében, hogy a szoba barlangra hasonlítson, tartsa a mennyezetet világos fehérben, és válasszon világos bútorokat.

19. Domború csarnok színtervek:

Domborított csarnok színtervezés

Adjon pazar hangulatot a csarnoknak, ha ezt a fényes, dombornyomott fémfalat választja. A barokk ihletésű tapéta egyértelműen felülmúlja a falak rendszeres festési és ragasztási technikáit. Kiváló háttérként szolgál a televízió számára, és időt és energiát takarít meg a további díszítésben. Inspirációért további mintákat és színötleteket nézhet meg!

20. Texturált csarnokszínek:

Texturált falszínek

A texturált falak mindig központi helyet foglaltak el a modern otthonokban. A 3D -s hatás nemcsak elrejti a hiányosságokat, hanem kiemeli a belső terek szépségét. A fal méretétől függően számos textúra és kivitel közül választhat, hogy lenyűgöző megjelenésű falakat hozzon létre a csarnokban.

Reméljük, tetszettek ezek a legújabb csarnokszínek, és készen áll arra, hogy ezeket az ötleteket felhasználja otthonában. Nem biztos abban, hogy a színkombináció alkalmas -e a szobába, ne habozzon konzultálni egy belső szakértővel. Ha lehetséges, készítsen virtuális tervezést, hogy megtudja, ötletei megéri -e befektetni!