20 legújabb és legjobb pop dizájn csarnokhoz képekkel 2021 -ben

Az álmennyezet fontos eleme a belső tereknek, és sokkal többet kínál, mint a szeme tetszését! Ha az első benyomást akarja kelteni vendégeiben, akkor a Hall egyedi, egyedi Pop -dizájnjának kiválasztása nagyszerű ötlet! Nem csak gazdaságos, de rendkívül sokoldalú is a más típusú álmennyezetekhez képest.

A legújabb poptervek a csarnokhoz 2020 -ban

Más szóval, ha stílusos mennyezetet keres, amely tartós és alacsony karbantartási igényű, akkor a PoP a legjobb választás! Ebben a cikkben a Hall vagy az előszoba legújabb Pop mennyezeti terveire összpontosítunk.

A legjobb POP tervek a csarnokban Indiában:

Az alábbiakban felsorolunk néhány egyszerű és legújabb Pop Design Hall -hoz képeket, amelyek inspirációt merítenek.

1. Plusz mínusz pop mennyezeti kialakítás a csarnokhoz:

Plusz mínusz pop mennyezeti kialakítás a csarnokhoz

Ki mondta, hogy a mennyezetet csak fehér színben szabad elvégezni? Vessen egy pillantást erre a Hall -stílusú pop -dizájnra, amely kiemelheti belső terének szépségét. Ezt az ötletet újra létrehozhatja, ha simítja a mennyezet falának felületét, és a Pop paszta segítségével plusz, mínusz mintát tervez. Ha drámát szeretne adni, játszhat a sarkok mintáival. Használjon kontrasztos színeket, hogy világosabbá tegye a teret!

2. Pop belsőépítészeti csarnok:

Pop belsőépítészeti csarnok

Ez egy minimálisan elkészített csarnok Pop mennyezet, amely süllyesztett mintával rendelkezik. A szoba középső része magasabb, mint a környező területek. Ahelyett, hogy üresen hagyná, hozzáadhatja ezeket a design elemeket és akár LED -es lámpatesteket is. Ha rejtett lámpákat ad hozzá a tálca szegélyéhez, különböző fényhatásokat hozhat létre éjszaka.

3. Pop mennyezet a hallhoz 2 ventilátorral:

Pop mennyezet csarnokhoz 2 ventilátorral

Ez a modern PoP design Hall-hoz kiválóan alkalmas egy hosszú, téglalap alakú szoba díszítésére. Figyelje meg, hogy számos dizájn jól integrálható ennek a feltűnően gyönyörű mintának a létrehozásához. A mennyezet közepén recesszió jön létre a két kis ventilátor tartására, amelyek szinte összeillenek az elrendezés többi részével.

4. Művészi PoP mennyezeti határ a csarnokhoz:

Művészi pop mennyezeti szegély a csarnokhoz

Ez a díszesen díszített Hall szegély pompás hangulatot kölcsönöz a belső tereknek. Ahelyett, hogy a teljes teret elemekkel töltené fel, egy keskeny szegélyt rögzítenek a mennyezet kerületével együtt. A legjobb módja annak, hogy kiemelje ezt a darabot, ha a környezetet fehér színben tartja, beleértve a korona díszléceket is. Próbálja ki ezt az ötletet, ha minimális, mégis gyönyörű előszobai teret szeretne!

5. Fából készült pop álmennyezeti kialakítás a csarnokhoz:

Fa Pop mennyezeti kialakítás a csarnokhoz

A fa és a pop ötvözése biztos módja annak, hogy melegséget és hangulatot varázsoljon a nappaliba. Ahelyett, hogy egyetlen domináns elemet használna, párosíthatja őket ebben a mintában a kifinomult megjelenés érdekében. Tartsa a középső részt Popban, és vegye körbe fa panelekkel. Néhány LED -es lámpa hozzáadásával ez a hely az egész ház kedvenc helyévé válhat!

6. Pop mennyezeti kialakítás a téglalap alakú csarnokhoz:

Pop mennyezeti kialakítás a téglalap alakú csarnokhoz

Ez a látványos Pop mennyezet a téglalap alakú csarnokhoz teljesen új dimenziót kölcsönöz a helyiségnek. Az üreges álmennyezet határozza meg az ülő- és a nappalit. A középső rész egy nagyszerű csillár felfüggesztésére használható különleges hatás érdekében. Ez egy okos módja annak is, hogy elrejtse a vezetékeket, és hangulatvilágítást is behelyez a helyiségbe.

7. Pop mennyezeti kialakítás négyzet alakú csarnokhoz:

Pop mennyezeti kialakítás négyzet alakú csarnokhoz

Ha egy kompakt méretű helyiséghez nehéz álmennyezetet választ, még zsúfoltabbá teheti azt. Ennek legjobb megoldása a minimálisan elkészített Pop -dizájn választása. A négyzet alakú mennyezet süllyesztett mintázatú, középen felfüggesztett darabbal. Sötét fa panelekkel egészítették ki a dizájnt, és lenyűgözően elegáns megjelenést kölcsönöznek!

8. Hagyományos POP mennyezeti kialakítás a csarnokhoz:

Hagyományos pop mennyezeti kialakítás a csarnokhoz

Íme a legjobb POP mennyezeti kialakítás a hallhoz, ha egyszerű módot keres a szoba eltakarására. A szépen megcsinált kockás keretek a mennyezeten, gyönyörű világítással a központban, átalakíthatják szerény helyét a királynak megfelelő nappalivá! Egy egyszerű függő lámpát választhat, amely felderíti a helyiséget, és fényűző tényezőt ad hozzá!

9. Modern gipszcsarnok pop design:

Modern gipszcsarnok pop design

A csarnokok POP mennyezeti kialakításához használt gipszkarton a legnépszerűbb választás az utóbbi időben. Könnyűek és könnyen formázhatók. Csak annyit kell tennie, hogy befejezi az alaptetőt a Plaster of Paris segítségével. Használjon tetszőleges formájú és méretű gipszkartonokat, és függessze fel őket a tetőről. Helyezzen elrejtett világítótesteket ezen táblák fölé, hogy drámai környezetet teremtsen.

10. Kortárs csarnoktervezés popdal:

Kortárs csarnoktervezés popdal

Ha van egy kis csarnoka, és minimális költségvetéssel szeretné megtervezni a csarnokát, akkor járjon el ezzel a kialakítással. A kis csarnok modern POP mennyezeti kialakítása nagyobb tér illúzióját keltheti és stílusossá teheti. Egyetlen szín és egy kis fehér festék használata fantasztikus megjelenést kölcsönöz. A reflektorok tökéletes elhelyezése királyi hangulatot kölcsönöz a helyiségnek.

11. Színes POP álmennyezeti kialakítás a csarnokhoz:

Színes pop álmennyezeti kialakítás a csarnokhoz

Az emberek szeretik kipróbálni a csarnok egyedi terveit. Inkább kreatívak, ezért a Hall POP tervei hihetetlenné tehetők egyszerű, mégis kiemelkedő ötletekkel. Ha élénk színekkel játszik a pop anyag józan fehér hátterében, színek segítségével, és biztosan érdekes karaktert hoz a csarnokba. Csupán néhány színes gipszkartonra van szüksége, különféle formákban!

12. Egyszerű POP mennyezeti kialakítás a csarnokhoz:

Egyszerű pop mennyezeti kialakítás a csarnokhoz

Íme egy egyszerű POP kialakítás egy csarnokhoz, amely fehér és olyan feltűnő színek kombinációját használja, mint a lila. Az alaptetőt sima Pop kivitelben tarthatja, és a talajtól a tetőhöz gipszkartonot adhat. Ha a többi elemet, például a kijelzőegységet, a padlót vagy akár a kiegészítőket ugyanabban a színben tartja, növelheti a látványosságot!

13. POP design a hallban luxus világítással:

Olympus digitális fényképezőgép

Ez a csarnok POP kialakítása fémes színekkel készült, és a világítás tökéletes azok számára, akik szeretik a blingot a tereikben. A fényes gipszkarton tökéletesen kiegészíti a fényes, fényes LED -es fényeket a háttérben. Ez a lenyűgöző kialakítás is nagyon könnyen utánozható, és zsebbarát költséggel jár.

14. Dekoratív mennyezeti POP Design kisterem:

Dekoratív mennyezeti pop design kisterem

Itt van egy lenyűgöző mennyezeti kialakítás a kis csarnokhoz, amely szövet és PoP kombinációját használja. A középső kupola mennyezetét vastag szövet díszíti, amely palotaszerű megjelenést kölcsönöz szerény helyének. A legjobb módja annak, hogy kiegészítse ezt a kialakítást, ha megfelelő bútorokat készít a szobához. Ezenkívül használja a mennyezet fókuszpontját a világítás felfüggesztéséhez a speciális effektekhez.

15. POP álmennyezeti kialakítás ventilátoros csarnokhoz:

Pop álmennyezeti kialakítás ventilátorral ellátott csarnokhoz

Itt van egy újabb legújabb POP álmennyezeti kialakítás a csarnokhoz, amely könnyen testreszabható a belső téma és a szoba mérete alapján. Az alapvető PoP tetőt középső kettős tónusú gipszterek díszítik. Különféle módon rendezheti őket, hogy soha nem látott egyedi formákat hozzon létre. Ez egy okos módszer a csúnya ventilátortartók és a külső vezetékek elfedésére is.

16. POP álmennyezeti kialakítás az apró nappaliban:

Pop álmennyezeti kialakítás az apró nappaliba

Ez a Hall POP hamis kialakítás alkalmas kis méretű, kör alakú helyiségekbe. Választhat egy előre elkészített Pop elemet a tetőn, vagy kipróbálhatja ezt a koncentrikus körök kialakítását. Ez nemcsak textúrális hatást kölcsönöz a helyiségnek, hanem növeli az általános esztétikai vonzerőt is. Válasszon hasonló padlót, és tegyen be számos doboz alakú bútordarabot a kontrasztos megjelenés érdekében.

17. POP mennyezeti kialakítás nagyteremben:

Pop mennyezeti kialakítás nagyteremhez

Azok számára, akik a mennyezet Pop Design -ját keresik a csarnokban, ez az innovatív kialakítás kiváló választás lehet. A fehér és szürke színek kombinációja modern és stílusos megjelenést kölcsönöz. A sima, fényes textúra is előkelő hangulatot kölcsönöz a helyiségnek. Nem csak ez, de ez a kialakítás lehetővé teszi egy nagyobb csarnok személyes terekre történő felosztását is, minden területen különböző koncepciókkal.

18. POP kialakítás csarnok tetőre:

Pop design a csarnok tetőjéhez

Nézze meg ezt a pop belsőépítészetet a csarnokban, amely a szoba sarkait elegáns terekké alakítja át. A fekete és krém színek és a fények fantasztikus megjelenést kölcsönöznek a helyiségnek. A mennyezet végeihez gipszkartonokat kell hozzáadni, és lezárt világítótestekre kell felszerelni, hogy behozzák a Wow tényezőt. Ha ezt az ötletet texturált oldalfalakkal ötvözi, maradandó benyomást hagyhat látogatóiban.

19. A csarnok legújabb POP -tervezése:

A Hall legújabb popstílusa

Vessen egy pillantást erre a POP mennyezeti kialakításra a Living Hallban, amely idén uralja a trendlistákat. Az élénk minta vonzónak tűnik, és kellemes belső hangulatot kölcsönöz a háznak. Az ötlet az, hogy a mennyezetet a padlóhoz keverjük, hogy hangulatos és meleg érzetet keltsen a helyiségben. A jobb vizuális hatások érdekében feltétlenül tegyen kis LED -es lámpatesteket a szélek mentén.

20. Művészi POP mennyezeti kialakítás a csarnokhoz:

Művészi pop mennyezeti tervezés a csarnokhoz

Ez a csarnok művészi POP álmennyezete előre öntött Pop lemezekkel készült. Ahelyett, hogy sima fehéren tartaná őket, néhány fémes festékkel antik színt kölcsönözhet nekik. Ha kész, csak rögzítse őket a mennyezet közepére, és függesszen fel néhány viktoriánus témájú csillárt, hogy a vendégek szótlanul hagyhassák!

Ezek a legjobb és legújabb pop -tervek a hallban Indiában. Ha további lehetőségeket szeretne felfedezni, vegye fel a kapcsolatot egy helyi lakberendezővel, és beszélje meg egyedi igényeit. Ne felejtsen el beszélni költségvetéséről és a tervezés karbantartási szempontjairól, hogy elkerülje a jövőbeni problémákat.