9 legújabb csarnokpolc minták képekkel Indiában

Bármely ház folyosója a leginkább figyelmen kívül hagyott hely. De a folyosók sokáig inspirációt jelentettek a művészek számára. Sok olyan film van, amelyek híresek a folyosóról. A folyosók kis munkával és sok fantáziával kiválóak lehetnek. Alakítsa át mindennapi folyosóját valami ragyogóvá. A polcokat sokáig használják a fontos tárgyak tárolására vagy a kincsei megjelenítésére. A megfelelő csarnokpolc -tervek és néhány jó dekoráció potenciálisan megváltoztathatja háza egész megjelenését, nem csak a folyosót.

A legjobb csarnokpolc minták Indiában:

Nézzük meg a 9 egyszerű és modern előszobai polcmintázatot, a megfelelő folyosói polcötletekkel óriási megjelenést kölcsönözhet házának.

1. Cubical Hall polc kialakítása:

polcok a csarnokhoz

A kocka alakú polcok nemcsak modernnek, hanem stílusosnak is tűnnek. Ha egy kockacsarnoki polc teljesen átalakítja a folyosót, a polcokhoz sokféle kivitel áll rendelkezésre, de fontos, hogy a polcokon tartandó megfelelő elemeket válasszuk ki. A polcokat minimális szinten kell tartani, és nem kopottat. Általában több köbös polc van elrendezve egy bizonyos módon.

2. Elszórt csarnokpolcok:

Szétszórt csarnokpolcok

Dicsérje szétszórt gondolatait ezzel a csarnokpolcokkal. Ha nyugodt ember vagy, és mindig szeplős a gondolataiddal, akkor talán ez a legjobb folyosó polc design az Ön számára. Több különböző stílusú és hosszúságú polc van a falra szerelve, nem feltétlenül szimmetrikus módon, és nagyszerű polcok az előszobában.

3. Falra szerelhető csarnokpolc lépcsőházban:

Falra szerelhető csarnokpolc lépcsőn

Csodálja meg vendégeit ezzel a gyönyörű, lépcsőre hasonlító polccal. A kialakítás gyönyörű megjelenéssel adja a folyosó sajátosságát. Ez egy nagyszerű ötlet a csarnokpolcok kialakításához.

4. Hagyományos polctervek a csarnokhoz:

Hagyományos csarnok polc

A hagyományos csarnokpolcok bármilyen típusúak lehetnek, de a viktoriánus kinézetű és hangulatú polcot tartják a leghitelesebbnek. Bármely hagyományos folyosón rendkívül dekoratív polcos állványok találhatók, alatta tárolási lehetőséggel. A polcok között sok között tükrök is vannak.

5. Super Chic Hall polc:

Super Chic Hall polc

Ez a polc kialakítás a legalkalmasabb a minimalisták számára. A folyosó polca keskeny és csővezetékes, hogy a nem létező szépség megjelenését és érzetét keltse. Igaz, hogy nem fog tudni sok dolgot betölteni és megjeleníteni, de amit igazán számolni tud. A kialakítás elképesztő hatást gyakorol a folyosóra.

6. DIY polcok a csarnokhoz:

DIY Hall polc

Ne korlátozza képzeletét, amikor a folyosó polcainak díszítésén gondolkodik, és szeretné kipróbálni kreatív önmagát. A lehetőség végtelen a folyosói polcokkal és az Ön által készített lehetőségekkel kapcsolatban. A használt ládák divatos felújítása és módosítása, ha ragyogóan helyezik el, valóban csodálatos polc kialakításként szolgálhat.

7. Folyosó könyvespolc:

A folyosó könyvespolca

Bármilyen polcot könyvek díszítenek. A könyvek minden tárhelyet fantasztikusnak mutatnak. Megfelelő könyvespolccal átalakíthatja a folyosót, és aprólékos átalakítást végezhet vele. Díszítse a könyvespolcot, és tartsa néhány kedvenc szerzőjét a kijelzőn. Próbáljon zöldet hozzáadni, hogy élénk érzetet keltsen. Ez egy mindenkori klasszikus folyosó polc kialakítás.

8. Folyosó polc tárolással:

Folyosó polc tárolóval

A polcok és a tárolók egymás mellett vannak. A polcokat elsősorban megjelenítési célokra használják, mivel nincsenek lefedve. Hozzáadhat tárolási lehetőségeket a folyosó polcához, és összességében hasznos bútorként jelenik meg. Ez különösen hasznos azok számára, akik űreszközök miatt szenvednek.

9. Folyosói polc egy galéria divatjában:

Előszobai polc galériában

Díszítse a folyosó polcát a legjobb fotóival, rajzaival vagy plakátjaival, és lenyűgözi hatását. Minden alkalommal megnézed kincseidet, amikor áthaladsz rajtuk. Az én megkülönböztető ágensként működik, elválasztva a kereteket. Díszítheti őket virággal vagy olyan tárgyakkal, amelyeket a polcokon tarthat.

Az otthon kialakítása puszta kreativitás kérdése. Próbálja meg felhasználni az ötleteket a csarnok polcának kialakításához saját preferenciái és a ház kialakítása szerint, hogy elbűvölő hatással legyen.