9 legújabb csarnokvilágítási terv képekkel 2021 -ben

A csarnokvilágítás a ház szükséges kiegészítője. Ez stílusossá is tehető többféle mintával, amelyek ma kaphatók a piacon. Ha a dekoráció hagyományos megjelenésű, akkor a henger és az üveg jhoomar világítások is rendelkezésre állnak. A csarnokvilágítás nagyszerű megjelenést kölcsönöz a dekorációnak, és fenséges érzést kölcsönöz mindennek.

Bár karbantartást igényelnek, és nehéz tisztítani a nagy világításokat, a végső kilátás, amelyet a ház nyújt, örök. Többnyire üvegből készülnek, és hosszabb ideig tartanak.

Modern csarnokvilágítási ötletek Indiában:

Keressünk itt 9 egyszerű és legjobb csarnokvilágítást, amelyek óriási megvilágítást adnak a csarnokban éjszaka.

1. Csarnokvilágítás:

A legjobb 9 gyönyörű folyosó mennyezeti lámpa - csarnokvilágítás

Ha a csarnok mennyezetén álmennyezet van, akkor kis LED -es lámpák használhatók stilizált kombinációkkal. Az álmennyezet határát kis LED -es lámpákkal lehet megvilágítani. Ebben az esetben különböző színű lámpákat lehet használni.

2. Mennyezeti lámpák folyosókon:

Top 9 Gyönyörű folyosói mennyezeti lámpák - Mennyezeti lámpák folyosókhoz

Ebben az esetben a lámpák megfelelő távolsága szükséges, ha túl zsúfolt vagy túl elhagyatott lesz. Ha szereted a műalkotást, kiemelheted a művedet a folyosón, és kis fényeket helyezhetsz fölé, hogy színházi hatást kölcsönözhess.

3. Kis világítás a folyosón:

Top 9 Gyönyörű folyosói mennyezeti lámpák - Kis világítások a folyosón

A kis világításról beszélve, a folyosó háttérszínéhez illő vagy kontrasztos kis kézzel készített lámpákat lehet stilizált kötelek segítségével a mennyezetről felszerelni. Néhány házban, akik szeretik megtartani, természetes, kis tetőablakokat készítenek egyenlő időközönként, hogy a természetes napfény bejusson és megkönnyítse az utat. Bár ez a módszer rendkívül energiatakarékos és költséghatékony, éjszaka nem használható. Mivel a mennyezet elhasználódott, ebben az esetben a lámpákat lineáris sorrendben lehet elrendezni.

4. Confetti Cube Hall világítástervezés:

A legjobb 9 gyönyörű folyosó mennyezeti lámpa - Confetti kocka világítás

Ez egy csodálatos csarnokvilágítás a csarnokvilágítási ötletekben, mert gyönyörű vágásokat tartalmaz az árnyalatokban. A dizájn a folyosón rezonál, amikor világít. Ez a művészi dizájn pompás megjelenítését eredményezi. Válassza ezt a nagy hatás érdekében.

5. Folyosó lámpatestek:

A legjobb 9 gyönyörű folyosó mennyezeti lámpa - folyosói világítótestek

A folyosó díszítésére különféle ötletek lehetnek a folyosón. Ha a hely kicsi, és a középre helyezett világítás nem helyezhető el, akkor kis világítások segítenek. A LED -es lámpák kis lineáris mintái felszerelhetők a mennyezetre az egyszerű, mégis stilizált megjelenés érdekében.

6. Vanity Mirror Hall világítás:

A legjobb 9 gyönyörű folyosó mennyezeti lámpa - Vanity tükör csarnokvilágítás

A lámpák alapvető feladata a kiegyensúlyozott megvilágítás elérése a szobák és folyosók sötét sarkának csökkentésével. A folyosó lámpái a mennyezetre felszerelhetők számos módon. Ennek egyik módja lehet a lámpák lineáris rögzítése, amelyek között egyenlő helyek maradnak. Ez a hiú tükör ötlet egyszerűen zseniális.

7. Világos árnyalatok:

A legjobb 9 gyönyörű folyosó mennyezeti lámpa - Globe világos árnyalatok

Ezek a csodálatos gömbárnyalatok tökéletesek a csarnok területére vagy akár a folyosóra. Lehet egyetlen földgolyó árnyalata, vagy fel is rakhat közülük egyet, hogy gyönyörű hatást érjen el. A gömbök általában fehér színűek, de árnyékolhatók is.

8. Birch Hall világítástervezés:

A legjobb 9 gyönyörű folyosó mennyezeti lámpa - Nyírfa csarnokvilágítás

A nyír egy nagyon könnyű anyag, amely tökéletesen illeszkedik a csarnokba. Ez az árnyalat modern csavarral készült, és a legjobbat hozza ki az anyagból. Tisztítása is meglehetősen egyszerű. A világosabb oldalon költséghatékonyak és gazdaságosak a zsebben.

9. Fióktelepi világítás:

A legjobb 9 gyönyörű folyosó mennyezeti lámpa - elágazó világítás

Nézd meg ezt a szépséget. Az ágból vagy a fa részből világítótestet készítenek. Ez nagyon elegáns kijelentést tesz a folyosón vagy a folyosón. Nem ad hozzá osztályt és kifinomultságot, de gazdaságos is a zsebében.

A csarnokvilágítás nagyon szükséges kiegészítője a háznak. Válasszon az alábbi lehetőségek közül, mint például az ágvilágítás, a konfetti kocka, a hiúság stb., Hogy jól lássa a csarnokát éjszaka.