15 bedste designs af forlovelsesringe til par i Indien

Forlovelser bliver mere et fantasi -emne og en funktion, der mere fejres som bryllupper. Dagen hvor to mennesker bliver engagerede i hinanden og lover hinanden at komme sammen en dag og blive gift og leve et livslangt forhold sammen lykkeligt og med kærlighed, der bliver fordoblet og mere i årene senere. Ringene får dem altid til at huske den gyldne dejlige periode i deres liv, dengang de først lovede hinanden og den kærlighed, de allerede har givet hinanden.

Derfor skal forlovelsesringene altid være dynamiske og fantastiske i designhatten ser ikke bare sød ud, men er også utrolig. Ringen betegner deres kærlighed til hinanden, og folk gør dagen og ringene mindeværdige ved at lave ringene efter eget valg. Tilpassede ringe eller personlige ringe vælges stort set af mennesker i disse dage.

Forlovelsesparringe i guld og diamanter:

Nogle unikke ringdesigner er blevet samlet i vores artikel, som giver unikke designs for enhver, der kan vælge til deres engagement.

1. Forlovelsesringe i sterlingsølv:

forlovelsesringe i sterlingsølv

Forlovelsesringe til par med diamant er de mest valgte designs blandt parrene. Det søde feminine touch til pigen og et bredt design til drengen ser præcist ud til at være designet til hinanden. Diamanter har altid taget en stor plads i sammenføjningen af ​​to hjerter.

2. Matchende forlovelsesringe til par:

Matchende forlovelsesringe til par

Matchende forlovelsesringe til par kan designes med diamant. Diamant besat på ringbåndet til pigernes ring og enkelt diamant i midten. Mens drengenes ring kan besættes med en enkelt stor diamant i midten efterfulgt af tre diamanter på ringbåndet ser elegant ud.

3. To -tone forlovelsesringe til par:

To -tone forlovelsesringe til par

To tonede forlovelsesringe til par med guld og sølv på vej er et unikt og utroligt design. En almindelig glat finish til manden og bane diamant til damen ser strålende par ud for parret.

4. Forgyldte ringe til forlovelsespar:

Forgyldningsringe til forgyldte par

Par forlovelsesringe forgyldt og kedelig finish på overfladen med sølv eller rhodium ser et ekstra almindeligt design ud. Ringens unikke udseende vil se fantastisk ud på dagen, selvom ringenes efterbehandling kan variere, når tiden går.

5. Twisted Designer Par forlovelsesringe:

Twistede designer par forlovelsesringe

Et meget enkelt og alligevel eksklusivt design af snoede ringe lyser op af dine fingre med kærlighed på forlovelsesdagen. Par forlovelsesringe med enkelt og ædru design vil altid blive beundret.

6. Kærlighed indgraverede par forlovelsesringe:

Kærlighed graverede par forlovelsesringe

Kærligheder indgraveret på ringene er de bedste søde og dejlige forlovelsesringe, hvor par kan begynde deres nye liv sammen. Forlovelsesringene vil efterlade smukke minder med kærlighed hver gang ringene vises foran deres øjne.

7. Engagementringe i enkelt sølv:

Forlovelsesringe i enkelt sølv

Enkelte diamantringe har altid været favoritter blandt ceremonier som forlovelser, bryllupper eller jubilæer. En enkelt forlovelsesringe i sterlingsølvpar vil helt sikkert fange dagen med følelser.

8. Åbne ender par forlovelsesringe:

Åbn ender par forlovelsesringe

Fantastiske designs i parets forlovelsesringe kan vælges til din særlige dag. En designerring, der har åbne ender, bliver også justeret efter fingerens størrelse og ser samtidig utrolig ud. Det unikke design er meget beundret af de nyligt forlovede par.

9. Rose Gold Par Spinner forlovelsesringe:

Rose guld par Spinner forlovelsesringe

Rose guldsmykker kan vælges til forlovelsesformål. Skønheden i lyserosa guld ser unikt og attraktivt ud. Par forlovelsesringe kan glamme op i din dag med de matchende ringe i rosaguld.

10. Tungsten Par forlovelsesringe:

Wolfram par forlovelsesringe

Wolframguld er metal, der er meget brugt til fremstilling af smykker i disse dage, især ringe og vedhæng. Det hårde metal er også meget beundret til parforlovelsesringes ceremoni. Et simpelt, men betagende design kan gøre din dag mindeværdig.

11. Enkle guldforlovelsesringe til par:

Enkle guldforlovelsesringe til par

Enkle forlovelsesringe til par i guld er de mest foretrukne blandt elskere, der ikke lægger større vægt på designersmykkerne. De glatte polerede ringe ser elegante og fulde af kærlighed ud med fuld enkelhed frem for at fremvise og glamme.

12. Par guldforlovelsesringe:

Par Guldkrone forlovelsesringe

Fantastiske pars forlovelsesringe i guld i form af krone vil vinde manges hjerter. Kongen og dronningens kroner, der er fuldt ud designet i guld, dækker fingeren og ser fantastisk og imponerende ud.

13. Dejlige Designer Par Forlovelsesringe:

Dejlige designer par forlovelsesringe

Dejlige designerringe til parforlovelse i guld vil utroligt højt lys på fingrene. Det utrolige design som det ufærdige guld ser strålende designerring ud. Både ringene til mændene og kvinderne matcher fantastisk med hinanden.

14. Par forlovelsesringe med navne på:

Par forlovelsesringe med navne på

Par elsker at indgravere deres navne på deres ringe til forlovelse. Forlovelsesringe til par i guld med sådanne dejlige designs vil være et mindeværdigt valg for begge. Ringe med begge navne til dem begge vil altid blive båret på deres fingre.

15. Personlige forlovelsesringe til par:

Personlige forlovelsesringe til par

Forlovelsesringe til par kan også tilpasses med farverige diamanter og bane diamant på ringbåndet. Diamanten kan vælges i henhold til farven på måneden for fødslen af ​​begge par.

At vælge den bedste forlovelsesring er også en kunst, og det afhænger også af personens valg. Sjovt elskede mennesker kan vælge spektakulære designs som deres fingeraftryk indgraveret på ringene eller lydbølgerne af deres navne indgraveret på ringene. De symbolske ringe som nøgle- og låseringene, kongen og Queens Crown -ringe, de ødelagte hjerteringe osv.

enkle og rige designglade mennesker kan vælge de almindelige polerede ringe eller diamantringene eller endda de tofarvede ringe. Andre metalliske ringe, såsom sterling sølv, wolframguldet eller platinguldringene, er en dyr, men utrolig ring, der ikke kun opnår forlovelsen, men også glitter for det livslange forhold. Forlovelsesringe skal være specielle, da begyndelsen på et nyt liv sammen starter fra engagementet på forlovelsesdagen. Lad dagen blive fantastisk med smukke ringe til parrene.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.