9 Dyrebare forlovelsesringe i platin til ham og hende

Platin er et dyrt metal i hvid farve. Forlovelsesringe af platin er så stilfulde i udseende og giver tilfredshed til bæreren. Designet af forlovelsesringe med platin er meget flotte og sarte. Når du bærer forlovelsesring i platin, formidler det din rigdom. Platinmetal er stærkere end guld. Du kan også blande platin med guld. Det vil se fantastisk ud.

Forlovelsesringe er dyrebare for par. De kan altid lide at vælge den bedste ring til hinanden. De kan vælge den samme designring, dvs. parring. Platinum forlovelsesring vil se smuk ud end guldring.

Platinringe til engagement:

Her meldte vi os ind under nogle af de bedste designs og stilarter af forlovelsesringe i platinmetal.

1. Platin diamant forlovelsesring:

forlovelsesringe af platin

I denne platinring er der en stor kabal diamant og en række små diamanter. En række små diamanter har fået en smuk form. Det ser fabelagtigt ud og vil forbedre bærerens skønhed.

2. Tyk Platinum forlovelsesring:

Tyk forlovelsesring i platin

Det er så dyrt og fantastisk platin forlovelsesring til mænd. Det vil se elegant ud, når du får dig til at bære denne ring, og han vil være så glad. Diamanter betyder den sande kærlighed til din livspartner.

3. Klassisk forlovelsesring i platin:

Klassisk forlovelsesring i platin

Dette er et klassisk design i platin forlovelsesring til hende. Det er enkelt i designet, men dækker halvdelen af ​​ringen med små diamanter. Det ser ud til at diamanter flyder på ringen. Det er meget sart og har brug for pleje i håndteringen.

4. Par Platinum forlovelsesringe:

Platinum par forlovelsesring

Dette er en forlovelsesring i samme design. Elskere vælger normalt parring til deres forlovelse. Det er som at give hinanden engagement til at gifte sig. Det er almindeligt uden nogen diamant, men stadig smuk en.

5. Platin guld forlovelsesring:

Platin guld forlovelsesring

Dette er noget virkelig fantastisk. Denne ring er en kombination af platin og guld. Den midterste diamant skinner så lyst. Du behøver ikke nogen anden fingerring, når du har båret denne. Kun en er nok til at vise.

6. Kædedesign Platinum forlovelsesring:

Kæde Design Platinum forlovelsesring

Nu er dette et nyt design i platin forlovelsesring. Det ligner en kæde er bundet med en platin snor. Det er usædvanligt og finder ingen dame, der bærer denne designring. Dette vil se unikt ud på hendes hånd.

7. Platinum forlovelsesring med sløjfe design:

Platinum forlovelsesring med sløjfe design

Denne forlovelsesring i platin har sløjfe design med diamant besat på. Det ser dejligt og charmerende ud. Det kommer til at se attraktivt ud på din dames hånd. Hun vil muntre sig ved at se dette design i sin forlovelsesring.

8. Flere forlovelsesringe med platin:

Flere forlovelsesringe med platin

Dette er en samling af fem forlovelsesringe med platin. Fra mit synspunkt kan dette være de bedste designs, da du let kan håndtere disse. Tunge og sarte designs har brug for opmærksomhed. Men disse designs er hårde og hårde.

9. To -lagers forlovelsesring i platin:

To -lagers forlovelsesring i platin

Dette er virkelig usædvanligt design i platin forlovelsesring. Den er præget med en diamant i midten. Og flot design er givet til ydre grænse. Det har et dejligt design. Det vil hente din dames hjerte.

Selvom der er forskellige designs i platinforlovelsesring, vil alligevel enkelheden vinde. Forlovelsesring er sådan, at du skal bære den regelmæssigt, så den skal være enkel og ædru. Du kan nemt bære og arbejde uden problemer. Forlovelsesring i platin er et tegn på hengivenhed og kærlighed til hinanden. Det er et løfte om at elske hinanden indtil evigheden. Der er en chance for, at du kan blive forvirret med hensyn til at vælge et passende design til din forlovelsesring. Ringdesignet skal være sådan, at det anholder dit sind for evigt. Du får aldrig modvilje for det.