9 klassiske designs af Solitaire diamantringe til engagement

Forlovelsesringe skal være specielle og skal være aftenens stjerne. Ringen står som et symbol på engagement mellem to mennesker, så hvad kan være mere blændende i sin slående skønhed end en kabalring. Solitaire er defineret som en enkelt sizzling udseende diamant i ét stykke. Solitaire forlovelsesringene fremstår spektakulære og ser endda kongelige og klassiske ud. Stadig solitaire ringe er den mest populære forlovelsesring rundt om i verden og især for dem, der forstår stil, men stadig ønsker at komme med en fed udtalelse.

Solitaire forlovelsesringe:

Lad os se på top 9 forlovelsesringe i solitaire i platin og guld:

1. Platin Cushion Cut Solitaire forlovelsesring:

kabal forlovelsesringe

Der er visse udskæringer i en kabalring ud af det pudeklip, der er meget populære. Diamanten besat på denne ring er i H1 -farve, hvilket betyder næsten farve mindre, men har en nuance af gul i dem og en klar diamant i ét stykke. På ringen er solitaire besat i midten, hvor flere fire strålende polstret diamanter placeres på en slående måde. Hele ringen er udformet på platin, hvilket gør den til en fantastisk forlovelsesring.

2. Klassisk kabal forlovelsesring i kuppelform:

klassisk solitare forlovelsesring kuppelform

Hvis forlovelsesringen er en kabal, er det en betagende og også oser af klasse. Denne ring er et klassisk stykke, hvorpå kabale er indgraveret, og på hjørnerne på den er en kuppelform udformet, hvilket giver det et mere spektakulært udseende end før.

3. Solitaire blomsterform forlovelsesringe:

Solitaire blomsterform forlovelsesringe

Blomst og kvinder har tæt sammenhæng, så mange unge piger foretrækker at have deres forlovelsesringe også i blomsterformen. Ringen ser fantastisk ud og kabalen er besat i midten af ​​ringen, hvor der som små kronblade er designet, hvilket giver et strålende udseende og gør det til en perfekt forlovelsesring.

4. 14K Rose Gold Round Solitaire forlovelsesring:

14K Rose Gold Round Solitaire forlovelsesring

Denne forlovelsesring er lavet af 14 k rose guld med rund form kabale indlejret i midten. På siderne har den et uendeligt symbol, som gør denne ring til en perfekt ring til dette formål. Da uendelighed symboliserer, at uanset hvad der vises, vil kærligheden og hengivenheden aldrig bryde, det er, hvad engagementet betyder.

5. Pure Gold Solitaire forlovelsesring:

Pure Gold Solitaire forlovelsesring

Dette er en frodig forlovelsesring af solitaire guld. Med den betagende vejrtrækning og iøjnefaldende sydende et stykke solitaire besat i midten af ​​ringen, mens smukke kunstneriske blade på siderne er designet, så det virker mindeværdigt forlovelsesring.

6. Maple Leaf Solitaire forlovelsesringe:

Maple Leaf Solitaire forlovelsesringe

Ahorn et blad betragtes som et symbol på kærlighed, derfor designes mange forlovelses- eller vielsesringe, der ligner udseendet af ahornblad. Ringen har et sindssygt solitaire besat som en krone og på siderne er små diamanter præget som en bladform, hvilket gør den til en vidunderlig og fantastisk forlovelsesring.

7. White Gold Princess Cut Solitaire forlovelsesring:

Hvidguld Princess Cut Solitaire forlovelsesring

Fortryllende er et ideelt og det rigtige ord for denne forlovelsesring i hvidguld. I midten af ​​ringen er den store solitaire besat i stikkende indstillinger, og disse typer ringe kaldes prinsessesnit. Mens den har sider med skinnende perler, hvilket giver et strålende udseende og en perfekt kabal -forlovelsesring.

8. Designer Solitaire forlovelsesring:

Designer Solitaire forlovelsesring

En kabal forlovelsesring ser ekstremt smuk og himmelsk ud, og hvis den har et designertouch, ville den efterlade folk målløse. Denne ring har en stor rektangelformet kabal, der er indgraveret, og på dens sider er der indbygget små skinnende diamanter, der giver den et blomsterudseende. Den strålende polering på ringen med forskellige farver giver et forbløffende udseende.

9. Royal Crown Shaped Solitaire forlovelsesring:

Royal Crown -formet kabal med forlovelsesring

Forlovelse er den lejlighed, hvor alle øjne er rettet mod manden og kvinden. Det særlige øjeblik denne type kroneformede kabal forlovelsesring står for at være en udsøgt. En enkelt stor kabal kan se alle andre ringe ud og ser stilfuld, smuk og smuk ud den pågældende dag.

Solitaire ringe ser fantastiske ud og kan efterlade folk målløse og stave bundet af kun et blik. Disse ringe kan designes i en bred vifte og forskellige typer af metaller såsom guld, platin og har forskellige snit som pude og prinsessesnit. Så vælg n ringen i henhold til din stil og dine behov, og få let det fantastiske udseende