Forlovelses kjoler – Prøv disse 45 trendy designs til et fantastisk look

Forlovelse er en af ​​de vigtigste dage i en piges liv. Dagen betegner udsigten til et lykkeligt ægteskab forude. Denne dag markeres normalt med en ceremoni og ringudveksling. Pigen vil være klædt i sit bedste, og det er her en forlovelseskjole er vigtig. Kjolerne til forlovelse er normalt dristige, da det er den dag, hun kan vise sin skønhed og ynde frem. De fleste kjoler er gulvlange og dekoreret med perler, pailletter osv. For at en forlovelseskjole skal se fantastisk ud, skal den være i farver, som pigen kan lide. De er for det meste i pastelfarver, men nogle i mørkere toner, især til materialer som satin og fløjl. Vælg det materiale, du gerne vil have, og sortimentet af satin, silke, blonder, chiffon, fløjl osv. Halsudskæringer og ærmelængder er de andre faktorer, du kan vælge imellem. Her er nogle af de forlovelseskjoler, som du kan finde interessante til din store dag.

Modehubben i dag er fyldt med tonsvis af modeller og designs. Den traditionelle salwar er nu syet for at få den til at se perfekt ud på din store forlovelsesdag. Den etniske saree kommer med nuancer af levende og dristige farver, ikke kun til at blive båret på traditionel vis, men praktisk talt på alle mulige måder. Lehengas er syet med anstrengelse og tid for at give det det nødvendige store udseende. Takket være designernes kreativitet er forlovelsesdagen en fase for at prale af deres indsats og stil. Du kan nu bevæge dig rundt og trække kjolerne af med stil og samtidig sikre, at de sandsynligvis passer bedst til arrangementet. Med disse modeeksperter er dine muligheder bogstaveligt talt uendelige. Den smukke ceremonielle forlovelsesdag bliver en dag at huske for evigt. Mens du giver samtykke til hinanden, bliver din dag komplet med nogle passende modehistorier at sige for evigt.

forlovelseskjoler

Der er dog nogle ritualer og regler, som du skal kende som nybegynder. Her er en hurtig takeaway til valg af din bedste forlovelseskjole.

  1. Vælg selv: Først og fremmest skal du vælge din egen kjole, som er behagelig, let at bære og matcher din hudtone. Mens andre kan være dommere, kan ingen bedømme din komfort, og du er den bedste dommer for det. Så vælg din egen saree, lehenga eller salwar.
  2. Din type: Hvad er din type? Saree eller lehenga? Ved det først. Når det er sorteret, skal du gå direkte til byens bedste designer og fortælle dem dit designvalg eller lade dem tage den frie hånd i designet til dig. Hvis du har et tema, skal du vælge din kjole i overensstemmelse hermed.
  3. Farve og stof: Giv farven stor betydning, og sørg for at vælge en, der matcher din hudtone. De trendige pastelfarver er en mulighed at vælge imellem, bortset fra den traditionelle rødbrune eller røde. Skræddersy dit tøj med farver efter eget valg. For dem af jer, der kan lide nogle dristige farver, gå, pige! Giv derefter i vigtighed stoffet betydning. Hvis dit forlovelse er planlagt til sommer, skal du afholde dig fra fløjl eller noget for tykt eller tungt. Vælg klogt.

Det er de tre vigtige regler, du skal tage alvorligt. Overvej design og pris, mens du også sørger for at købe dem det rigtige sted. Når det er sagt, er her nogle af vores foreslåede forlængelsesdragt, du kunne vælge at tænke på.

Alletiders smukkeste og anderledes former for forlovelseskjoler til den indiske brud:

Har du besluttet dig for, hvad du skal have på din store dag? Godt, hvis du ikke engang er for tæt på det, her er nogle ideer til at få dig i gang med at tænke over det. Inspireret af kendisstil, vil disse kjoler helt sikkert inspirere dig.

1. Den klassiske Saree:

Klassisk Saree til engagement

KØB NU

Sarees er et klassisk outfit, der sandsynligvis aldrig vil gå af mode. Få et klassisk udseende med den foretrukne silke saree, der altid er foretaget, ved også at matche den med nogle passende smykker. Prøv nogle frisurer, der bedst passer til sareen og pryder den med blomster, den sydindiske stil. Her er en smuk indisk brud, der fanger tilskuerne med et smil med en bluse, der er skræddersyet til dine præferencer.

2. kjole:

Forlovelsesdragt

KØB NU

Et andet smukt og smukt outfit er kjolen. Denne seneste forlovelseskjole til bruden er helt sikkert en godbid at se! Kjolen er det mest foretrukne valg blandt kristne. Kjolen er imidlertid også blevet tilpasset andre kulturer. Her er en forlovelseskjole med fersken, der er komplet med små dikkedarer herunder og minimale designs på den. Torso -delen har netnet stof og er en lille ærmekjole. Det suppleres med en hvid stenhalskæde og en smuk tiara. Prøv en flot håropdatering for at få det rigtige look.

3. Lehenga:

Lehenga til engagement

KØB NU

Lehengas er på den anden side af outfittet. Det er den anden kategori, den moderne slags. Lehengas findes i en række nuancer og farver. Nogle gange er toppen og lehenga nedenfor af kontrastfarver for at gøre den mere levende og fed. De kommer normalt med noget hårdt arbejde på dem i form af blomsterbroderier. Men det er op til dig! Du kunne finde ud af en perfekt lehenga, lige som du gerne vil have det.

4. jakkesæt:

Suit Set til engagement

KØB NU

Dragter til kvinder kommer med tunge designs og lyse farver. Oftest er de tunge og kommer med meget arbejde på dem. De er smukke og kan simpelthen imponere dig med deres design. Dragter foretrækkes for nemheds skyld og kan skræddersyes til den måde, du vil have dem til at være. Matchning med hængende øreringe passer bedst til dem sammen med nogle armbånd.

5. Ghagra Choli:

Ghagra Choli

Gagra Cholis ligner mere Lehengas. Lehengas bæres dog for at få dem til at passe rundt om livet og dermed forbedre kvinders form. Cholis derimod er slidt løst og er også ideel komforttøj. Cholis kan sys til at se storslået og smuk ud, hvilket gør den mere egnet til et engagement. De kan matches med minimale smykker og lange hængende øreringe. Valget af dristige farver vil gøre det mere attraktivt.

6. Designer Wear:

Designer Wear

Designertøj er det næstbedste i partiet. De er designet til at holde din hudfarve og højde i tankerne, og sørger for at alt af designerens detaljer passer godt til din krop. De fås i smukke pastelfarver og andre dristige nuancer for at give en naturlig positivitet og udstråling omkring dig. Selvom de måske brænder dine lommer en smule, er de helt sikkert hver en krone værd, du betaler.

7. Festkjole til forlovelse:

Festkjole til forlovelse

Denne er en smuk lang kjole, der passer bedst til et aftenforlovelse. De lyse farver får det til at se enkelt ud, mens det for det meste hæver din hudtone og skønhed. De ærmeløse hænder er en ekstra komfort, mens det tynde bånd i taljen vil løfte din krops form. Gå efter den mest minimalistiske makeup og smykker for kun at fremhæve kjolen og din naturlige skønhed.

8. The Half Saree:

Den halve Saree

Hvis du gerne vil tilbage i tiden og bringe den traditionelle og klassiske halve saree, her er vores opfordring til at gøre det! Gør din halv saree mere elegant med noget tungt designerarbejde og lyse farver. Prøv en bluse med fuld hånd, så den sidder perfekt og sidder behageligt. Pryd dig selv med nogle klassiske smykker og stil med stil. Brudehalv sareen er nu en trendsætter og kaldes den bedste forlovelseskjole.

9. Designer Sarees:

Designer Sarees

En anden trend er designer sarees. De nyeste forlovelseskjoler til kvinder inkluderer nu designsættet. De er meget efterspurgte, fordi de er enkle, milde og meget minimale arbejde med dem. Alligevel undlader de at imponere os. Vælg dem med din hudtone, og find nogle smukke blusedesign, der passer til dem. Prøv klassiske frisurer og walk-in stil og stolthed!

Engagementskjoler – Moderne og attraktive designs til kvinder:

1. Broderet forlovelsesdragt:

Broderet forlovelseskjole

Her er en cool forlovelseskjole i indisk stil, som du kan have på til den særlige dag. Denne kjole er lavet i dejligt materiale, der flyder smukt. Kjolen har delikat broderi udført på overdelen og nederdelen. Et sjal kan også tilføjes til dette for at gøre det perfekt. Den indiske brud vil se fantastisk ud i denne påklædning.

2. Langærmet boldkjole:

Langærmet boldkjole

Prøv denne forlovelseskjole i arabisk stil til en brud med lange ærmer og er i form af en boldkjole. Kjolen er fyldt med blonderarbejde, der ser fantastisk og elegant ud. Aftenkjolen er perfekt til forlovelsesceremonien og får pigen til at se sexet og lys ud.

3. Blonder forlovelses kjole:

Blonder forlovelses kjole

Her er en forlovelseskjole med blonde til en virkelig betagende pige. Kjolen i boldkjole er lavet i lækkert blondermateriale med et prinsesseskåret bodice. De korte ærmer er søde, og den blussede kjole får pigen til at ligne en prinsesse. Du kan vælge de farver, du gerne vil have på denne særlige dag.

4. Satin forlovelses kjole:

Satin forlovelses kjole

Satin er en fantastisk mulighed for særlige kjoler, og denne smukke smaragdgrøn forlovelseskjole til en indisk brud er bare fantastisk. Kjolen er lavet i et off-shoulder design og blondeindlæg. Satin nederdel har en vidunderlig bluss, der giver den prinsessens look. Vælg en opadgående frisure, og du vil se fantastisk ud.

5. Designer forlovelseskjole:

Designer forlovelseskjole

Du kan også vælge denne betagende sølv og smaragdgrøn indiske forlovelseskjole. Kjolen er lavet af en sølvfarvet paljetter og en smaragdskørt i satin. Bodice er off-shoulder og enkel med pailletter. Nederdelen er broderet med smukke blomster, der gør den blændende.

6. Trail Engagement Kjole:

Trail Engagement Kjole

Her er noget unikt for dig at prøve for dit engagement. Denne seneste forlovelseskjole til bruden er en rød bedøvelse. Kjolen er ærmeløs og har et spor bag på kjolen. Dette adskiller kjolen fra de andre. Kjolens forside er broderet indviklet.

7. Chiffon forlovelseskjole:

Chiffon forlovelseskjole

En anden indisk forlovelseskjole til en kvinde er denne dragende chiffonkjole. Kjolen er tofarvet med fersken og lyserøde farver. Nederdelen er enkel chiffon, der har fulde blus. Toppen er broderet fint med sølv eller gylden tråd. Du kan vælge denne kjole til den enkle raffinement, den tilbyder.

8. Tyl forlovelses kjole:

Tulle forlovelses kjole

Tyl er et andet fedt materiale, der bruges meget til kjoler. Denne forlovelsesfestkjole er lavet i tyllemateriale, der blusser godt ved nederdelen. Den søde halsudskæring fremhæver kroppen godt. Bodice og den nederste del af nederdelen er pyntet med blomster, der får det til at se kongeligt ud.

9. dyb hals forlovelses kjole:

Engagementskjole med dyb hals

Prøv denne blændende forlovelsesfestkjole med dyb hals til bruden. Kjolen er broderet øverst og har også en bageste ende. Dette gør en fantastisk kjole, som du ville elske at være i. Kjolens farver kan være i pastelfarver eller endda mørkere toner.

10. Bucket Neck kjole:

Bucket Neck kjole

Her er en dejlig forlovelseskjole til en kvinde, som du kan vælge som din særlige kjole. Kjolen har et dybt spandhalsdesign, der fokuserer på din bodice. Den tynde talje fremhæves med en fuld flare nederdel. Smukke blomster og dekorationer over hele kjolen gør den til et fantastisk blikfang.

11. Kjole med V -hals til forlovelse:

Kjole med V -hals til forlovelse

Prøv denne trendy og bedste forlovelseskjole i V -hals design. Kjolen har en dyb V -hals og ærmeløst design. Nederdelen er flared og er gulvlængde. Hele beklædningsgenstanden er lavet af materiale, der enten er brokade eller jacquard. Dette giver det et kongeligt og kongeligt præg.

12. Beading Work Dress:

Beading arbejdskjole

Her er en dejlig beading arbejdskjole, som du kan have på din forlovelsesdag. Denne forlovelseskjole til kvinder er perfekt, fordi den har et slankt taljedesign. Halsen er en kæresteudskæring med tynde skulderstropper. Kjolen er også udstyret med et dejligt bælte.

13. Flower Engagement Kjole:

Engagement kjole med blomster

Dette er en blændende nyeste forlovelseskjole, der kan være en bedøvelse på din store dag. Kjolen er enkel, med chiffonlag. Den dekorative del er blomster syet over det hele, især på bagsiden og i bunden. Halsudskæringen er også pyntet med de samme blomster.

14. One Shoulder Dress:

En skulder kjole

Gå fantastisk i denne enkle forlovelseskjole med en skulder, der vil blænde alle omkring dig. Kjolen er pyntet med blomster op til knælængden. Nederdelen af ​​nederdelen er efterladt glat med blus. Du kan tilføje et tyndt bælte med denne kjole, der tilføjer karakter til det. En-skulder-effekten er vidunderlig og sjov.

15. Kjole med halterneck:

Halterneck kjole

Halterneck -stil er også en god mulighed for en kjole til forlovelse for en pige. Denne kjole er i hvid blonder med et halterneck -design ovenpå. Bunden er også vidunderlig med den høje lave kantlinje. Prøv dette design, hvis du kan lide at holde tingene enkle og perfekte.

16. Velour Engagement Dress:

Forlovelseskjole i fløjl

Fløjl er et andet af de kongelige materialer, der bliver til fantastiske beklædningsgenstande til særlige lejligheder. Denne fløjl indiske designerkjole til forlovelse er perfekt med sin blondekrop. Farverne er normalt mørke, og smaragd er den mest eftertragtede. Prøv dette til din store dag.

17. Kjole til havfrue -stil:

Havfrue stil kjole

Denne rygløse chiffonkjole til at bære i forlovelse er en bedøvelse. Kjolen er pyntet med perlerede krystaller på bodice. Chiffon-nederdelen krammer figur i taljen og blusser derefter kun under knæene. Denne kjole vil forbedre dine kurver og få dig til at ligne en model.

18. Ren forlovelsesdragt:

Ren forlovelseskjole

Du kan også prøve kjoler med rent materiale. Dette rene materiale tilføjes normalt til toppen af ​​kjolen. Dette er derefter dekoreret med pailletter eller perler eller krystaller. Denne kjole er imponerende og får dig til at se så sexet og smuk ud. Halværmet kjole er perfekt til at gøre din store dag til den mest mindeværdige.

19. Kjole i sølvblonde:

Sølv blonder kjole

En af de bedste farver til forlovelsen er sølv, og denne sølvblonderkjole er den helt rigtige. Kjolen er off-shoulder og med rygspor. Sideslidsen til kjolen giver den et blændende look. Du vil se sexet ud i dette nummer og vil helt sikkert få din brudgom til at savle over dig.

20. Kjole med blondeærmer:

Kjole med blondeærmer

Hvis blonder ikke er din ting, kan du gå ind i denne elegante havfruekjole med satinmateriale. Kjolen er bare lavet anderledes, med blonde ærmer mod en almindelig beklædningsgenstand. Denne detalje gør hele forskellen i denne kjole. Det er virkelig spektakulært.

21. Kort lige kjole:

Kort lige kjole

Her er en fuld blondekjole, der er kort og enkel. Den langærmede kjole er et lige snit, og dette giver dig et smukt look. Kjolen er dekoreret forneden med åbent blondekant. En frisure med hestehale og lange dinglende øreringe fuldender dette look perfekt.

22. Lommekjole:

Lommekjole

Prøv en trendy forlovelseskjole med et A-line design. Denne kjole har en blondekant og en satin nederdel. Nederdelen har lommer i begge ender, og det er den trendy detalje i kjolen. Den langærmede kjole kan gøres fantastisk i enhver farve.

23. Engagementskjole med bindeærmer:

Forlovelseskjole med bindebånd

Her er en te-længde kjole til forlovelse, som du kan flagre dig selv i. Ærmet her er anderledes og har slips i begge ender. Dette tilføjer kjole karakter. Det perlerede arbejde i kjolen gør det simpelthen spektakulært.

24. Engagement Wrap Dress:

Engagement Wrap kjole

Tjek denne elegante satin wrap kjole, der kan være en perfekt forlovelseskjole for dig. Kjolen i wrap -stil giver dine kurver alle fordele. Kjolens V -hals er fremhævet med en flared krave. Et satinramme, der er bundet i en sløjfe, giver en fantastisk effekt.

25. Kjole med tankkjole:

Skede tank forlovelses kjole

Her er en dragende lang kjede tank kjole i hvid, der kan være den perfekte forlovelseskjole til dig. Kjolens længde får dig til at se højere og slankere ud. Kjolens dybe V -hals er en anden tilføjet attraktion. Tilføj en simpel halskæde, og du er færdig for dagen.

26. Standing Flares Dress:

Standing Flares kjole

En af de nyeste tendenser inden for dressmaking er stående blusser. Disse blusser starter fra taljen, og så du kan have flere bluslag til din kjole. Denne forlovelseskjole er lavet til prinsesse-lignende med hundredvis af bluslag omkring livet. Toppen er enkel med sart paljetter.

27. Tie Back Chiffon kjole:

Tie Back Chiffon kjole

Prøv denne røde fantastiske bandagekjole, der er en flervejskjole. Kjolen kan konverteres efter dit valg. Du kan binde den på bagsiden eller dreje den, som du vil. Denne kjole giver dig mange muligheder og er dermed fuld af potentiale.

28. Stropløs kjole:

Stropløs forlovelseskjole

Lyst til noget designer går derefter ind for denne farveblokerede stropløse kjole. Denne forlovelseskjole i sort og hvid er perfekt til dig, hvis du kan lide en kjole i fuld længde. Den lille blomst i taljen er en sød tilføjelse. A-kjolen kan blive din, hvis du kan lide enkelhed.

29. Kjole med ballonærmer:

Kjole med ballonærmer

Vælg denne helt fantastiske forlovelseskjole i hvide pailletter. Kjolen er kort med en lukket udskæring. Tiltrækningen ved denne kjole er ballonærmerne. Ærmerne i fuld længde er puffede ved håndleddet. Denne blændende kjole er en sand bedøvelse, og du vil helt sikkert ligne en diva i den.

30. Cape Style kjole:

Cape Style forlovelseskjole

Prøv denne forlovelsesdragt i cape -stil som en smuk beklædningsgenstand til en smuk dag. Denne kappe er også fastgjort som et ærme. Nederdelen er blusset og bred. Denne kjole er fantastisk med de farver, du gerne vil have. Selv grå ser fantastisk ud i denne kjole og får dig til at lyse.

Forlovelsesfest kjoler til piger:

Nå nu, dette er sorteret, hvad med nogle nyeste forlovelseskjoler til piger? At vælge en kjole til forlovelse til en pige er helt sikkert sjovt! De fleste af dem er valgt på niveau med trenden og vil løse din store ‘hvad skal du have på?’. Vis op med disse ideer, og vi satser på, at du ville have vendt nogle ansigter til din side.

1. Cape kjole:

Cape kjole

Kapper er dem, der er i høj efterspørgsel i dag. Du kan prøve en kombination af kjolen og en kappe eller endda de aftagelige kapper, der lader dig bruge tøjet hver dag uden altid at have kappen på. Sarees får også en makeover med kappen.

2. Long Cut Kurtas med Palazzo:

Long Cut Kurtas med Palazzo

En anden måde at skinne enkelt på, men alligevel få din tilstedeværelse til at føles, er gennem den klassiske kombination af lange straight cut kurtas med den rigtige palazzo. De er behagelige at have på og også lette at have med. De ser enkle ud med et subtilt strejf af stil og storslået.

3. Anarkali -jakkesæt:

Engagement Anarkali Suit

Anarkali er et andet populært outfit, der ser perfekt ud og syet til særlige øjeblikke og øjeblikke. Pastelfarverne vil være et godt valg til forlovelsen og vise sig også at være en simpel forlovelseskjole! Du kan også prøve den anden række lyse farver for dagen.

4. Saree:

Saree

Vi ville aldrig tillade os at liste den klassiske saree. Sareer af simpel slags og natur kan være endnu en god forlovelsesfestkjole til piger. De er enkle og alligevel bærer tonen i hele ceremonien. Sarees er det bedste valg til enhver begivenhed. Alt du skal gøre er at vælge den rigtige til det relevante arrangement.

5. Enkle Lehengas:

Enkel Lehengas

Lehengas kan være direkte enkle og være behagelige for øjet. De milde farver ser imponerende, enkle og elegante ud. De kommer ikke med meget arbejde eller broderi og er derfor lette at bære. Lehengas giver også en form til kroppen omkring taljen.

Selvom hele spændingen om forlovelsen kan være noget at nyde, kan valget om at skulle vælge den rigtige kjole nogle gange blive meget skræmmende. Men hvis du er klar over, hvilken slags kjole du vil have på, kan resten af ​​ideerne flyde fra denne artikel med noget designer og dig selvs nyhed. Så her er vores ideer, så du kan blive inspireret. Kom ned på arbejde og begynd at udarbejde dem!

Forlovelse er den bedste tid i en piges liv. Denne dag skal huskes og værdsættes. Brug en af ​​disse kjoler til at få dig til at ligne en diva og bedøve verden. Kjolerne er normalt i fuld længde og dekoreret med perler, pailletter eller blonder. Satin, chiffon, fløjl er de forskellige materialer, du kan bruge til at lave din forlovelseskjole. Prøv de forskellige halsstilarter, og vælg den, der passer til din kropstype.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80