15 legjobb gyermek esernyő képekkel

Általában a gyerekek esernyői kis esernyők, amelyeket csak a gyerekeinek terveztek. A legtöbb esernyő gyermekbarát formatervezéssel készül a lombkoronán, mint például rajzfilmképek vagy más állatrajzok, például kacsák, tigrisek, nyulak, békák stb. Köztudott, hogy a gyerekek folyamatosan változtatják érdeklődésüket, és minden játékra vágynak. és az új divathoz illő kiegészítők, így esernyő adása a gyereknek nagyon jó választás.

Legújabb & Legjobb gyerek esernyők:

Nézzünk meg néhány gyönyörű esernyőtervet különböző modellekben, amelyek határozottan lenyűgözőek.

1. Gyerekek kalóz esernyője:

Legújabb gyerek esernyők

Minden feltörekvő kalóznak, szemfoltokkal és papagájokkal, ez a fajta gyermekkalóz -esernyő ideális választás egy gyerek számára, hogy olyan szórakoztató tevékenységeket végezzen, mint a kincsvadászat, a hajóvitorlás stb. is jó megjelenést kölcsönöz.

2. Gyerek dinoszaurusz esernyő:

Gyerek dinoszaurusz esernyő

Miközben gyermekeink során dinoszaurusz -történeteket olvasunk gyermekkoruk során, és legtöbbször jobban tudják emlékezni és kiejteni a különböző fajokat és nevüket, mint mi, az ilyen típusú dinoszaurusz -esernyők nélkülözhetetlenek számukra.

3. Csodálatos gyerekek buborék esernyő:

Csodálatos gyerekek buborék esernyő

A gyerekek buborékos esernyői a legkisebbek legkedveltebb emberei. A buborék esernyőknek teljes kerek kupola van. Az esernyő sátra általában átlátszó műanyag és karikaturista, ezért szeretik őket annyira a gyerekek, a buborékos esernyő több lefedettséget nyújt, és át lehet látni a lombkorona paneljén.

4. Animal Print Kids esernyők:

Animal Print Kids esernyő

A gyermekek általában nagyon ártatlan elmével rendelkeznek, így amint meglátják az állati nyomatokat és stílusokat, vonzódnak hozzájuk, és az ilyen típusú gyermekernyőket használják leggyakrabban egyszerű és könnyű megjelenésük miatt.

5. Nyomtatott gyerekek fekete esernyő:

Fekete nyomtatású gyerek esernyő

Mint mindannyian tudjuk, hogy a gyerekek általában nem szeretik az egyszerű és egyszerű dolgokat, így a fekete esernyőket általában nem szeretik a gyerekek, de ha elképesztő grafikákat helyeznek az egyszerű, fekete esernyőbe, lenyűgözővé teszik a kisgyermekeket..

6. Félelmetes gyerekek strandernyője:

Félelmetes gyerekek esernyője

A gyerekek általában szeretik a színeket, így az ilyen típusú színes napernyők vonzzák a kisgyerekeket. Nem csak az eső elleni védelmet nyújtja, de ezzel együtt megfelelő árnyékot is biztosít a naptól, és könnyen élvezheti a strand hangulatát anélkül, hogy lebarnulna.

7. Összecsukható esernyő gyerekek:

Gyerekek összecsukható esernyő

Az ilyen típusú gyermek összecsukható esernyők nagyon jók és könnyen használhatók; mert összecsukhatóak, így könnyen bejuthatnak a gyermekek kis hátsó lapjaiba. Ezek az összecsukható esernyők különböző színekben és stílusokban készülnek, és az esős napok egyik kötelező eleme.

8. Gyönyörű hercegnő esernyő gyerekeknek:

Gyönyörű hercegnő esernyő gyerekeknek

Ezek a legaranyosabb gyermekernyők, amelyek könnyedén felcsillanják gyermeke esős napjait. A hercegnő esernyőit általában kedvelik a lányok. Az ilyen esernyők általában nagyon élénk színűek és nagyon szépek, és szinte mindenkit vonzanak.

9. Gyerek esőernyők:

Esővédő gyerek esernyő

Ezek az esernyők nagyon jól megterveztek, hogy jól bírják az esős időjárást. Ezeket a fajta esőernyőket az erős kerettel és bordákkal is meg lehet tervezni, például üvegszálból. Az esővédelem mellett nagyon lenyűgöző megjelenésűek.

10. Rex gyermek esernyők:

Rex gyermek esernyő

Ha vicces állati esernyőt keres a gyerekeinek, akkor ez jó választás lesz a gyerekeinek, ez egy rugós esernyő. A fogantyú nagyon jó, és megfelelő fogást biztosít a gyerekeinek. Mosolyogj a gyerekek arcára a közelgő esős szezonban.

11. Fehér kislány esernyő:

Fehér kislány esernyő

A különböző mintázatú fajták felkelthetik a nézők figyelmét, és ugyanazok az esernyők. Ez az egyszerű, de szép esernyőválaszték kislányának, műanyag fogantyút kap, így puha tapadást a lányoknak. Ez a vonzó nyomtatott kivitel az esős évszakban is felkelti az emberek figyelmét.

12. 3D béka esernyő gyerekek:

3D béka esernyő

Ez nylonból készült esernyő gyerekeknek; manuális nyitási és zárási stílust kap. A botív jó a fogáshoz; ez a gyermek méretű esernyő, amely 3D nyomtatott békában kapható. Gyerekek imádni fogják ezt a fajta esernyőt az iskolakezdéshez.

13. Rózsaszín esernyő lányoknak:

Rózsaszín esernyő lányoknak

Ha azt szeretné, hogy kislánya szárazon maradjon az esős évszakban, akkor ez a legjobb esernyő neki, ez a megfelelő méretben készült, tökéletes tapintással és gyönyörű rózsaszín színnel. Az anyag szilárd minőségű és szép fogantyúval rendelkezik, könnyű markolattal 3 éves lány számára.

14. Kínai gyerekek esernyői:

Kínai gyerek esernyő

Követelményünknek megfelelően megpróbálunk különböző stílusú fajtákat találni vásárlás közben, majd legalább egyszer kipróbálhatjuk gyermekeink esernyőinek kínai modelljét. Ez egy automata nyitott esernyő a baba számára, könnyen hordozható, és ívelt típusú fogantyút kap, amely hasznos a baba számára az esős évszakban. Masszív nyomtatást kap az esernyőre, amely biztosan felkelti a figyelmet.

15. Napsütéses esernyő gyerekeknek:

Napsütéses esernyő gyerekeknek

A sárga szín a napsütést jelzi, és ha sárga színű esernyőt kaptál a gyerekeidnek, akkor biztosan szeretni fogják ezt. Ez divatos és egyszerű, vagy könnyen használható, amíg a gyerekek iskolába járnak. Az esős évszakban a sárga szín elősegíti az élénk színt az esős évszak sötét időszakában, próbálja meg ajándékozni ezt a sárga, ívelt, könnyen használható fogantyút sárga esernyővel a gyermekei számára.

A gyermekernyők nemcsak funkcionális esernyők, amelyek megakadályozzák a gyerekek esőjét vagy napsütését, hanem a gyerekek önkifejezését is. A gyerekek élvezik az esernyő használatát, amely megmutatja személyiségüket akár esős, akár napos időben.