20 különböző típusú esernyő Indiában képekkel

Az emberek szeretik az esőt, de nem annyira elégedettek, hogy nedvesek legyenek az esős időben. Természetesen keresik az igényeiknek megfelelő legjobb esernyőtervet. Itt különböző típusú esernyőket találhat, amelyek saját jellemzőkkel és jellemzőkkel rendelkeznek. Teljesen az egyéntől függ, hogy kiválasztja -e a szükséges igényeket. Innentől kezdve nagyszámú esernyő létezik, amelyek közül kiválaszthatja a kedvencet. Vagy ajándékozhat egyet barátainak vagy családjának bármilyen különleges alkalomra. A lombkorona anyagának kiválasztásától a fogantyú alakjáig ügyelnie kell.

Érdemes megnézni az esernyők jó tulajdonságait, mielőtt hozzákezdene. Annak érdekében, hogy segítsen kiválasztani az esernyő jó választékát, az alábbi leírás az esernyő típusok vitafórumát tartalmazza.

A legjobb esernyőtípusok Indiában:

Íme a Top 20 különböző esernyőtípus, ezek közül válassza ki a szeretett személyt igényei szerint.

1. Extra nagy méretű golf esernyők:

Extra nagy méretű golf esernyők

Az ilyen esernyők rendkívül nagy, 70 hüvelyk átmérőjű lombkoronával rendelkeznek. Ezt golf táskában is lehet hordani, annak ellenére, hogy hosszú szárú. Ennek az esernyő -kialakításnak a baldachinja két panelen fekete -fehér színeket tartalmaz. Ez a nagyméretű esernyő a klubok és golfozók kiszárítására is használható, ha esőben nedves lesz.

2. Fekete csipke esernyő:

Az esernyők típusai Indiában

Ez a kupola alakú új esernyő a régi rózsaszínű műanyag lombkoronában. Az esernyő háromnegyedét fekete hálóval fedik le. A széleit is levágják, és a rátéteket befejezik, ha fekete rozettákat adnak a szegélyéhez.

3. Rózsaszín női esernyők:

Rózsaszín női esernyők

Ki mondana nemet ezeknek a hölgyeknek a bájos esernyőknek? Itt megtalálhatja a vadonatúj esernyőt, lótuszpörgetett mintával, fehér szalagokkal szegélyezve. Ez a rózsaszín esernyő egyedi formájú lombkoronát biztosít. A lombkorona átmérője körülbelül 32 hüvelyk.

4. Félkövér betűs nyomtatott esernyők:

Vastag betűkkel nyomtatott esernyők

Az esernyő ezen modellje körülbelül 9 ½ hüvelyk hosszú és 35 hüvelyk átmérőjű. A vastag logós ábécé nyomatát tartalmazó lombkorona poliészter anyagból készült. És a keret a bordákkal fémből készült. A betűk esőcseppként hullnak, ami egyedi és elegáns megjelenést kölcsönöz.

5. Egyenes automatikusan nyíló esernyő:

Egyenesen nyitható esernyő

Ez a zongora design esernyő kiváló minőségű anyagokból készült, hogy biztosítsa a tartósságot erős szél és eső ellen. Ennek a legjobb esernyőmárkának a váza egyenes, a lombkorona szövet poliészterből készült. Ez egy nagy méretű esernyő, amelynek lombkorona 43-45 hüvelyk méretű, amikor kinyitják.

6. Hosszú és nem összecsukható esernyő:

Hosszú és nem összecsukható esernyő

Hullámolja meg érzékeit azáltal, hogy vesz egy ilyen jó esernyőt. Ez a hosszú és nem összecsukható esernyő lenyűgöző jeges felületű markolattal, szűz ABS-ből. A lombkorona szövet kiváló minőségű nylonból készült, néhány indiai Desi mintával. Az átlátszó védőburkolattal együtt jár.

7. Mermaid Kids esernyők:

Mermaid Kids esernyők

Ez az egyik gyűjtemény a hűvös esernyők közül, amelyek 30 hüvelykes lombkoronával rendelkeznek. A sellő esernyő ideális a tizenéves korú gyerekek számára. A világoskék lombkorona alapszínén sellőnyomat található. Van egy olyan vetülete, amely magára a lombkoronára van rögzítve. A fogantyú üvegszálas, tengeri ló kivitelben készült.

8. Sima esernyők:

Sima esernyők

Itt megnézheti ezt a csodálatos sima esernyőt, tengerzöld árnyékban. Az új esernyő kialakítása 100% nylonból készült, amely jobban megfelel az esős évszakoknak. A krémes árnyalatú fogantyú elegáns, ívelt kialakítású, hogy megkönnyítse a fogást és divatos legyen.

9. Összecsukható golf esernyők:

Összecsukható golf esernyők

Ez az egyik esernyő típus a golf esernyő modellek között. Ez a golf esernyő 56 hüvelyk széles fekete és zöld panelek lombkoronájával és szélálló kerettel rendelkezik. Ezenkívül gumi permetező fogantyút is tartalmaz, színegyező betéttel. A tokot borító hálóval van ellátva.

10. Három hajtogatott esernyő:

Három hajtogatott esernyő

Nőknek és lányoknak ideális alkalmi sétára. Ez a kiváló minőségű esernyő automatikus nyitással rendelkezik, és a lombkorona mérete körülbelül 21 hüvelyk. Ennek az esernyőnek a súlya 350 gramm. Három részre hajtható, így bármilyen típusú kis női táskához illeszkedik.

11. Kockás kék esernyők:

Kockás kék esernyők

Ez egy jó minőségű esernyő, gondtalan nyitó mechanizmussal. Nejlon taftból készül. Gyönyörű kockás kialakítású a kék alapú síkságon. A tengelyek acélból készültek, a fogantyú pedig egyenes.

12. Nyomtatott poliészter kék esernyők:

Nyomtatott poliészter kék esernyők

Ez a legjobb esernyőmárka biztosítja a többszínű nyomtatott kék esernyőt. Kap egy háromszoros esernyőt, a tengely anyaga rozsdamentes acél. A lombkorona szövete poliészter, a fogantyú pedig üvegszálas anyagból készült, egyenes mintával.

13. Rabari hímzett esernyők:

Rabari hímzett esernyők

Ez az egyik fajta indiai hímzés, amelyet Rabari -nak hívnak, és ezt a formatervezést használják az új esernyőtervezés gyártásához. Ez egy színes esernyő, amely hasonlít az Indiában élő törzsi emberek kultúrájához és örökségéhez. Ezeket inkább dekorációként használják, mintsem az utcákon ilyen ritka gyűjteményt használnának fel, és elhasználódnának. Az indiánok preferálják őket, sok külföldivel együtt, akik Indiába látogatnak.

14. Piros -fehér esernyők:

Piros -fehér esernyők

Itt lehetősége van arra, hogy kipróbálja a legjobb esernyő -dizájnt, amely két árnyalat, nevezetesen a piros és a fehér kombinációjában érkezik. Alternatívaként árnyékolhatók minden panelhez. A tengely elég erős ahhoz, hogy megőrizze az esernyő minőségét, amely örökké tarthat. A lombkorona szövet nylonból és poliészterből egyaránt kevert.

15. Buborék esernyők:

Buborék esernyők

Az ilyen típusú esernyők könnyen felismerhetők a gömb alakú alakjáról. Az ilyen esernyők baldachinja jóval magasabb, mint a normál. Lombkoronájukhoz átlátszó műanyagokat használnak. Itt kék halakat nyomtattak a lombkoronára, és hozzáillő kék műanyag fogantyúval a legújabb esernyő kialakítás.

16. Baba rózsaszín esernyők:

Baba rózsaszín esernyők

Vásárolja meg kedvenc új esernyő kollekcióját, amelyet fantasztikus babarózsaszín árnyalattal terveztek. A nejlon taftból készült lombkorona kiváló minőségű, és pöttyös fehér pöttyökkel van ellátva. Csipke anyaggal és íjnyomatokkal is díszített az esernyő szegélyén. A tengely vasból készült és 4 -szeres esernyő.

17. Chhota Bheem Kids esernyők:

Chhota Bheem gyerek esernyők

Itt található az esernyők csodálatos gyűjteménye azoknak a gyerekeknek, akik nincsenek megelégedve a felnőttek tervezésével. Kedvenc rajzfilmfigurája, Chhota Bheem van nyomtatva a lombkoronára. A könnyű kialakítás könnyen hordozható, és fogantyúi biztonságosak a gyerekek számára. Könnyen fogható fogantyúkkal rendelkezik, amelyek könnyen nyitható esernyőkkel is rendelkeznek.

18. C-alakú fogantyú típusú esernyők:

C –Alakú fogantyú típusú esernyők

Nem csoda, hogy ha azt mondjuk, hogy ez a kollekció az egyedi esernyőtervek. Ez az esernyő C-alakú fogantyúval rendelkezik, amelyet keresztbe tehet a karján, és a kezével tarthatja a babát vagy a mobilját. Kétrétegű védelemmel rendelkezik, hogy a lombkorona belső oldala virágmintás. Minőségi napvédelemmel is rendelkezik, és egy érintéssel nyitható, elegáns kialakítású nyomógombbal.

19. Pikkelyes pöttyös esernyők:

Fésült pöttyös esernyők

Ez valóban a pöttyös esernyők sorozatának gyönyörű gyűjteménye. Ezek az aranyos és lenyűgöző legjobb esernyők a hölgyek számára valók. UV -vágással rendelkezik, vízálló és könnyű. A fogantyú kemény műanyagból készül, és U alakú. Könnyen hordozható, és nagyon jól illik minden alkalmi öltözékhez.

20. Kézi nyitott esernyők:

Kézi nyitott esernyők

Ez háromrétegű esernyő, több színű virágos nyomtatott lombkoronával nylonból. Ez a hűvös esernyő vízálló, fényvédő és könnyen hordozható. Jellemzője a kézi nyitás és a kézi zárás egyszerűsége. A fogantyú lövés típusú, ami nagyon jól illeszkedik a lombkoronához.

A legjobban megtervezett különböző típusú esernyők is elérhetők itt, hogy megnézzék, majd elmenjenek vásárolni. Vannak előtetők 100 % poliészterből, nejlonból és szövetek vegyes kombinációjából is. A használt tengely anyaga a gyártók választásától is függ. A keretek és a tengely hossza is változik. Az előtetők változatos méretben is kaphatók.

Színekben is széles választék áll rendelkezésre. Rajtunk múlik, hogy a legjobb kiválasztási elméletet kell használnunk az esernyők felett, és a legjobbat kell választanunk. Tehát szórakozzon egész nap, nem számít, ha sok esetben változik az időjárás. Ön rendelkezik az esernyő nevű védőfegyverrel, amely használható napvédelemre és eső ellen is.