9 Felkapott formatervezésű strand napernyők képekkel

Ha szeretne játszani és élvezni a tengerparti napot, akkor feltétlenül szüksége van egy pihenőhelyre árnyékkal a tengerpart mentén. És ez csak akkor lehetséges, ha időben használja a strandernyőket. Ahhoz, hogy a napernyőt minden alkalommal, amikor szüksége van rá, habozás nélkül hordozza, akkor az esernyő jellemzőinek könnyűnek és erősnek kell lenniük. Minden olyan különleges tulajdonsággal kell rendelkeznie, mint a szélálló, vízálló és hordozható.

A legjobb tengerparti esernyők képekkel:

Íme néhány a 9 legjobb napernyő modell közül, amelyek megfelelnek a legtöbb követelménynek,

1. 8 láb hosszú életű esernyő:

8 láb tartós, esernyő

Ez az esernyő egyike a jól megtervezett és jól megtervezett hordozható napernyőknek. Körülbelül 8 láb átmérőjű lombkorona van, amely élénk sárga és kék árnyalatú. Ez a tökéletes kültéri esernyő, amely egyszerre nyújt kényelmet és könnyedséget a tengerparton.

2. Sun Sail Cabana Beach esernyők:

Sun Sail Cabana Beach esernyők

Ez lehet a legjobb napernyő, amit valaha vásárolhatott. 60 négyzetméteres árnyékot biztosít, és 30+ SPF UV védelmet nyújt. Egyetlen fémrúddal rendelkezik, és az extra támaszték érdekében van egy zsákja, amelyet meg kell tölteni a homokkal, hogy az esernyő még az erős szélben is visszatartsa magát.

3. Szabadon álló gomba típusú strandernyő:

Szabadon álló gomba típusú strandernyő

Ez a nagy méretű esernyő szükség esetén esernyőként és sátraként is használható. Ez a vakító kék árnyékban, két szellőző ablakkal az oldalán. Nem túl nehéz és nem terjedelmes, és könnyen hordozható. Könnyen szétnyílik és összeomlik, mint egy közönséges esernyő, és minden olyan eszközzel együtt van, amely szélben tartja a homokban.

4. Sárga, fehér pöttyös strandernyővel:

Sárga, fehér pöttyös strandernyővel

Érezze jól magát a tengerparton ezzel az aranyos és kis napernyővel, amely élénk sárga árnyalatú. Úgy tervezték, hogy a fehér pöttyökkel díszítették az akváriumból készült lombkoronát. Egy emberrel könnyen összeszerelhető, összecsukva 63 cm hosszú.

5. Kétrészes pólusú esernyő:

Két darabból álló pole esernyő

Tartsa kirándulásait a strandon ezzel a nagy méretű esernyővel, amely 16 bordával rendelkezik a sziklaszilárd stabilitás érdekében, és háromféle döntési funkcióval is rendelkezik. A sötét sötétkék árnyalatú, napfényes, enyhe harmatálló poliészter anyaggal. A készlet egy speciális homoktömítő önhorgonyzó csavart tartalmaz.

6. Erős szélálló strandernyő:

Erős szélálló strandernyő

Itt kaphatja meg az egyedi tervezésű szélálló esernyőket, amelyek ellenállnak a legerősebb szélnek is az erős hullámos strand körül. Egyetlen fémrúddal rendelkezik, amelyet egyszerűen be kell illeszteni a homokba. Ezt követően a két homokfeltöltő zsák mindkét oldalán megtalálható az erős szél további támogatása érdekében. Ez a homokkal töltött táska a helyén tartja az esernyőt.

7. A legjobb szélálló strandernyő:

A legjobb szélálló strandernyő

Élvezze a nagyszerű napot ezzel a szélvédővel ellátott legjobb esernyővel, amely hosszantartó védelmet nyújt a napsütés és az erős szél ellen a tengerparton. Úgy tervezték, hogy az esernyő professzionális stílusú teraszát használja. Rozsdamentes acél bordákkal készült, amelyek meghatározatlan támaszt nyújthatnak a szeles időben való stabilitáshoz.

8. Napbiztos hordozható strandernyő:

Napbiztos hordozható strandernyő

Ha a könnyen összecsukható esernyőt kereste, akkor ez a típus lehet a legjobb összecsukható napernyő. Kompakt és könnyen hordozható esernyő. Napellenző tulajdonságokkal is rendelkezik, és 6 láb átmérőjű lombkoronával rendelkezik.

9. Erős faoszlopok esernyő:

Erős faoszlopok esernyő

Vessen egy pillantást erre a különleges, fából készült esernyőre, amelynek fából készült egyetlen és erős rúdja van, de semmi más. Az ok, amiért az emberek a fa oszlopos esernyőket választják, a könnyű tulajdonsága. Ezenkívül könnyű poliészterből készült előtetővel rendelkezik. Összességében ez könnyen hordozható és könnyen hordozható esernyő.

A napernyők ezen változatai gyors ötletet adnak Önnek, amellyel konkrét igényeit kielégítheti. A modellek széles választéka áll rendelkezésre, mint például a könnyű, élénk színek, a fa oszlopok, a fém oszlopok, a szélálló és a különböző méretek, amelyek pontosan megfelelnek a családjának. Ezekben az esernyőkben szellőző ablakok is rendelkezésre állnak, amelyek mindkét módon megvédenek minket az izzadságtól, és az esernyőt kiegyensúlyozottan tartják erős szélben is.