9 legújabb esernyő dizájn 2021 -ben

A monszun a világ egyik legkedveltebb évszaka. Csak nem teszi széppé a környéket, hanem tele van színekkel. És amikor esőkről beszélünk, nem hagyhatjuk ki az esernyőket, amelyek a legfontosabb elemek, amelyeket a monszun idején látunk. Az esernyők különböző kivitelben, színben, formában és méretben kaphatók, bár a hosszú esernyők a legtöbbet hozzák ki a sorsból, mert teljes védelmet nyújtanak az esőtől, és szuper praktikusak, hogy vigyék magukkal és használják, amikor esik az eső.

A hosszú esernyők legjobb és stílusos modelljei Indiában:

Olvassa el, hogy megtudja, milyen hosszú esernyőket érdemes hordani a monszun körül:

1. Dóm esernyő:

Kupola hosszú esernyők

Ez a kupola esernyő PVC bevonattal rendelkezik, és nagyon gyakran használják a nyugati országokban a monszunban. Az esőtől való megmentés mellett világos képet ad arról, hogyan néz ki az eső. Könnyű és könnyen hordozható. A kupola ésszerű magasságban van elhelyezve, így hosszú fogantyúval rendelkezik.

2. Fekete esernyő:

Fekete hosszú esernyők

A hosszú fekete esernyő, mint ez, nemcsak az esőtől, hanem a naptól is védelmet nyújt, ellentétben a PVC esernyővel, amelyet nem lehet használni napfényben. Mivel fekete színű, nem piszkosul gyorsan, tartós és tisztítható. Indiában többnyire ezt a típusú fekete hosszú esernyőt használták.

3. Fodros esernyő:

Fodros hosszú esernyők

Mivel az esernyők is tartozékok, különböző színekben és kivitelben kaphatók, így ez az esernyő sallangokkal érkezik, hogy megfeleljen a hölgyek stílusának. Ez egy hosszú bot esernyő, amely kényelmesen használható nyáron és esőben is. Elég praktikus és könnyű hordozni, és védelmet nyújt az egész testnek, amely megfelel a kupola formájának.

4. Összecsukható esernyő:

Összecsukható hosszú esernyők

Ez a hosszú pálcás esernyő nemcsak napfényben és esőben használható, hanem szélálló is. Erős szélben stabilan tartható, és könnyen hordozható. Világoskék színű, és kiegészítőként is hordozható. Az esernyő is tartós és gyorsan szárad.

5. Görbe fogantyú esernyő:

Íves fogantyú hosszú esernyők

Ez az ívelt fogantyú férfi hosszú esernyő robusztus és erős esernyő. Könnyen hordható heves esőzések idején, és nyáron is használható. Az esernyő férfias tapintású, ezért előnyösebb, ha férfiak használják. Tartósak és nem szennyeződnek könnyen.

6. Virágos esernyő:

Virágos hosszú esernyők

Ezt a virágos esernyőt leginkább a nők kedvelik elegáns kialakítása és nyomtatása miatt. Ez az esernyő alkalmas esőben való hordásra, és egy fa fogantyúval rendelkezik, amely erős tapadást biztosít az esernyőn. Könnyen mosható, de rendszeresen tisztítani kell, hogy megőrizze formáját és nyomtatását.

7. Piros esernyő:

Piros hosszú esernyők

Ez a sima piros esernyő az, amelyet a legtöbb ember előnyben részesít a kényelmes kezelés és tárolás miatt. Állítható fedéllel rendelkezik, amely könnyen eltávolítható és visszahelyezhető. Ez a burkolat nagy eső esetén is segít a víz leeresztésében az esernyőből.

8. Érintő esernyő:

Érintő hosszú esernyők

Ez az esernyő egyedülálló a sok közül. A fogantyún található egy automatikus gomb, amely kinyitja, és két oldala 6 hüvelykkel rövidebb, hogy tiszta legyen az eső vagy a napfény. Anyaga gyorsan szárad, és a tépőzáras pánt tartja az esernyőt a jobb tárolás érdekében.

9. Lombkorona esernyő:

Lombkorona hosszú esernyők

Ez a lombkorona esernyő egy hosszú fogantyúval, amely segít lefedni az ember egész testét. Erős és minőségi érzést kölcsönöz, és könnyen hordozható. Könnyű és különböző kialakításának köszönhetően a férfiak és a nők számára kötelező tartozék.

Az esernyők hasznos tartozékok, amelyeknek kényelmesnek és könnyen hordozhatónak kell lenniük. A hosszú esernyők teljes védelmet nyújtanak, és kemény és robusztus megjelenést kölcsönöznek az esernyőnek. Tartósak és nem sérülnek könnyen.