Top 15 összecsukható esernyő képekkel

Ha az összecsukható esernyők legjobb gyűjteményét kereste, akkor csak nézze át ezt a következő vitát. Itt lehetősége van arra, hogy rövid leírást kapjon az összecsukható esernyők minden típusáról. Nagy választékban és erős tulajdonságokkal rendelkeznek. Jól ismernie kell tulajdonságait és tulajdonságait, hogy megvásárolja a legmegfelelőbbet a piacon elérhető több száz közül.

Legjobb összecsukható esernyők:

Íme a 15 legjobb összecsukható esernyő modellje, amelyek mindenképpen felkeltik mindenki figyelmét.

1. Pongee gyártású összecsukható esernyők:

Összecsukható esernyők

Ez a női összecsukható esernyő 100 cm -es fesztávolsággal, amikor kinyitják. A lombkorona a külső testben sima, a belső oldalán nyomtatott kivitel található. 8 kemény üvegszálas bordával és gumírozott fogantyúval rendelkezik a tökéletes fogás érdekében.

2. Fordított összecsukható esernyők:

Fordított összecsukható esernyők

Ez az invertált összecsukható esernyők egyedülálló és innovatív megalkotása fordított nyitott technológiával. Az esernyők mindkét oldala szükség esetén használható. C -alakú fogantyúval rendelkezik, amely lehetővé teszi számunkra, hogy a csukló felett tartsuk. Ez a fordított összecsukható esernyő vízlepergető pongee szövetből és lélegző kettős rétegű lombkoronából készült.

3. Három hajtogatott esernyő:

Három hajtogatott esernyő

Ez a hölgy háromszoros esernyő krómozott káddal rendelkezik, a bordák pedig cink bevonattal készülnek. Ennek az esernyőnek a poliészter előtetője 39 hüvelyk, és a nyitás manuális módszerrel történik. A szövet UV -bevonatú, kiváló minőségű anyagból és 8s vízlepergető is.

4. Szuper mini összecsukható esernyők:

Szuper mini összecsukható esernyők

Nézz egy wow -val ezen az 5 -szörös esernyőn, amely egy szuper mini típus, amely elegendő UV -védő szövetet tartalmaz. Ez egy nem automatikus, öt összecsukható esernyő, gumi ruhával. Ennek az esernyőnek a súlya mindössze 195 gramm. Ezért kisebbre is összehajtható, amely könnyen elfér a hölgyek kis nyári táskáiban.

5. Nap és eső összecsukható esernyők:

Nap és eső összecsukható esernyők

Fogja meg a 3 -szoros esernyő egyedülálló kollekcióját, amely műanyag átlátszó lombkorona felhasználásával készült. Ez a kialakítás esős és napos időben egyaránt használható. Három hajtásba hajtható, így tartósan hordozható mindenhol. Erős, kiváló minőségű acél bordákkal rendelkezik.

6. UV -védett összecsukható esernyők:

UV védett összecsukható esernyők

Tedd kellemessé és izgalmassá a vásárlást ezzel a legjobban összecsukható esernyővel, amely a tartozékgyűjteményed valaha legjobb választása lehet. A lombkorona mérete nagyobb, mint a normál méret. Poliészter anyagból készült, erős üvegszálas fogantyúval az ideális fogás érdekében. A lombkorona UV -védelemmel is rendelkezik.

7. 58 hüvelykes golf összecsukható esernyők:

58 hüvelykes golf összecsukható esernyők

Ez a fantasztikus modell nagy mennyiségű lefedettséget kínál az összecsukható esernyők tulajdonságaival. Ez az összecsukható golf esernyő 58 hüvelykes ívű lombkoronával készült. Fűzött csuklópánttal rendelkező automatikus nyitó mechanizmussal működik. A vállpántokkal ellátott hordtáskához tartozik, amely megkönnyíti a szállítást.

8. Fekete összecsukható esernyők:

Fekete összecsukható esernyők

Itt kaphatja meg az automata nyitható férfi összecsukható esernyőt, amelynek sima definíciójú fekete lombkorona nagyon jól illik a férfiakhoz. Masszív fekete Virgin műanyag fogantyúval rendelkezik, nyomógombbal. Összesen 8 borda áll rendelkezésre, hogy az erős és a tartós karakterek hosszú ideig létezzenek.

9. Friss virágos kis összecsukható esernyő:

Friss virágos kis összecsukható esernyő

Ez a vadonatúj dizájn, friss virággal nyomtatva gyönyörűen krémes árnyékú lombkoronájára. A lombkorona anyaga UV -védett és 100% nylon. Ennek a kis összecsukható esernyőnek a keretei hosszú élettartamot biztosítanak. Különböző más árnyalatokban kapható, hogy teljesítse a nők vágyait.

10. Unisex összecsukható esernyők:

Friss virágos kis összecsukható esernyő

Próbálja ki ezt a nagy összecsukható esernyőt, amelynek ponyvája anyaga pongee, és elég nagy ahhoz, hogy elegendő lefedettséget biztosítson két ember számára. 10 rozsdamentes acél bordával és 110 cm átmérőjű lombkoronával érkezik. Ez egy anon-automata nyíló három összecsukható esernyő. Férfiak és nők egyaránt használhatják. Ez borvörös árnyalatú.

11. Brit stílusú női összecsukható esernyők:

Brit stílusú női összecsukható esernyők

Szerezd meg a legjobb gyűjtemény legjobbjait brit stílusban. Ez a női automata összecsukható esernyő szál molekuláris anyagból készült, és jó UV -védelmet nyújt. Három hajtásba hajtva könnyen beilleszthető a női kézitáskákba. Ez az esernyő esős és napos időben is használható.

12. 3 Összehajtható eső összecsukható esernyők:

3 Összecsukható eső összecsukható esernyők

Ez az egyedülálló mintás nyomtatott lombkorona megvastagodott anyagból készült, jó minőségű UV -védelemmel. Tökéletes napvédő védelmet nyújt az öntisztító képesség különlegességével. Az esernyő felakasztása után percek alatt kiszárad. Ez a szélálló összecsukható esernyő a mikrométer technológiát használja a fogantyújában. Az esernyő minősége szabványos, és jó védelmet nyújt a széltől.

13. Lila nyomtatott összecsukható esernyők:

Lila nyomtatott összecsukható esernyők

Szerezd meg ezt a hiteles, új, 4 -szeres esernyő kollekciót, amely szuper lenyűgöző megjelenést kölcsönöz az utcán. Automatikus nyitás funkcióval rendelkezik, erős és merész műanyag fogantyúkkal. A bordák és a keretek rozsdamentes acélból készülnek. A lombkorona körülbelül 33 hüvelyk méretű, gyönyörű lila nyomatokban, virággal a közepén.

14. Anti -UV szélálló összecsukható esernyők:

Anti -UV szélálló összecsukható esernyők

Itt a szemét a szélálló összecsukható esernyő mesés kollekcióján tartja, amely két különleges tulajdonsággal rendelkezik: fényvédő tényezővel rendelkezik, és ellenáll az erős szélnek is. Kétrétegű lombkoronából áll. Jön a fekete bevonatú 8k napernyő, amely három hajtogatható.

15. Fordított összecsukható esernyők:

Fordított összecsukható esernyők

Párosítsa öltözékét a háromszor összehajtható, visszafordítható összecsukható esernyők megfelelő kollekciójával. Ez a legjobb összecsukható esernyő, amely dupla rétegű lombkoronájával extra védelmet nyújt. Ezenkívül UV -védelmet nyújt a nap ellen, fényvédő és a lombkorona fényáteresztő tulajdonságaival. Könnyen tárolható, és minden hatos női táskában is hordozható.

Tegye tehetségessé családját és barátait ezekkel az alapvető szükségletekkel minden évszakban. Ezek a változatos típusú összecsukható esernyők, mint a mindenkori szükségletek, amelyeket családunk minden tagja használ. Ezért az összecsukható esernyők legjobb és csodálatos kollekcióját kell választania az Ön igényeinek megfelelően. Van 3 összecsukható, 4 összecsukható és 5 összecsukható esernyő. Az előtetők is nagyszerűek és szélesek. Az esernyők mérete az Ön igényei szerint választható.