45 legújabb esküvői gyűrűk stílusos párok számára

A jegygyűrű viselése ugyanolyan régi, mint maga a házasság fogalma. A kör alakú gyűrű a két ember közötti végtelen szeretet és az egymás iránti elkötelezettség jelképe. Bár a jegygyűrű szimbolikája vagy jelentősége nem sokat változott a korábbi időkhöz képest, a tervek és minták minden bizonnyal modernebbek lettek. Ebben a cikkben megvizsgáljuk a legújabb jegygyűrűket férfiaknak és nőknek, hogy segítsen kiválasztani a legjobbat, amely megfelel a kapcsolatának. Tehát készen áll arra, hogy meghódítsa partnereit egy időtlen szerelem ajándékával? Olvass végig!

Esküvői gyűrűk másolása

Tippek a tökéletes esküvői gyűrűk kiválasztásához:

A piacon számtalan mintával és mintával, amelyek jobban néznek ki egymásnál, meglehetősen nehéz kiválasztani a legjobbat. Végül is a jegygyűrű örök! Tehát kövesse az alábbi tippeket a kiválasztási folyamat egyszerűsítése érdekében:

 • Fontolja meg az esküvői gyűrűk közös megvásárlását: Mehet az azonos pár jegygyűrűkre, vagy különböző mintákat választhat egy közös témából. Ezenkívül szórakoztató vásárolni a párjával, és együtt élvezni ezeket az értékes pillanatokat.
 • Válassza ki költségkeretét: Egyes kultúrákban a jegygyűrű nem kötelező, hanem fakultatív szertartás. Ilyen esetekben érdemes ragaszkodni a költségvetéshez, és a tartományon belül vásárolni.
 • Válassza ki a megfelelő anyagot: Ízlés szerint sárga arany vagy ezüstös platina közül választhat.
 • Sima vagy köves? Sok az emberek inkább a drágakövekkel tűzdelt gyűrűket, mint a gyémántokat részesítik előnyben, míg mások a sima felületet. Kiválaszthatja a kövek méretét is, a vaskos pasziánsztól az apró kövekig.
 • Fedezze fel a legújabb terveket: Mielőtt körbefutna az üzletekben, böngésszen a jegygyűrűk online katalógusai között, és válasszon ki néhány mintát. Megmutathatja őket a boltosnak, és megnézheti, hogy könnyen elérhetőek -e, különben kizárólag Önnek készítheti el őket.
 • Testreszabás: A jelenlegi trend az, hogy a gyűrűkbe neveket, kezdőbetűket, dátumokat stb. Érdemes megnézni ezt az ötletet is!

Az esküvői gyűrűk gyönyörű gyűjteménye képekkel:

A házassági gyűrűk ma még a tervek mellett is nagy jelentéssel bírnak. Különféle szép és szép mintákat kapunk, amelyek mindig megmutatják a párok közötti szeretetet és ragaszkodást.

1. Modern gyémánt jegygyűrű:

Modern gyémánt jegygyűrű

VÁSÁROLJ MOST

Ez a gyémánt jegygyűrű olyan, mint senki más! Grafikai tervezésével és váltakozó linkjeivel királyi megjelenést kölcsönöz. A 18K rózsa arany ragyogó csiszolású gyémántokkal van szúrva, hogy minden nap ragyogjon. Ideális azok számára, akik a széles gyűrűket részesítik előnyben, néhány extra blinggel, így a valaha legelegánsabb módon büszkélkedhet szerelmével!

 • Tervezés: Széles jegygyűrű gyémánttal
 • Fém: 18K rózsa arany

2. Gyémánt és drágakő jegygyűrű:

Gyémánt és drágakő jegygyűrű

VÁSÁROLJ MOST

Bár nem túl népszerű, egyesek inkább születésköveiket adják hozzá a jegygyűrűkhöz. Ez az egyik módja annak, hogy személyiségét hozzáadja egy olyan elemhez, amely örökre a bőrén marad. Ezenkívül a drágakő exkluzív és személyre szabott érzést kölcsönöz a jegygyűrűjének. Íme, egy ilyen egyedi karikagyűrű, 14 karátos sárga aranyból készült gyémánttal és kék zafírral.

 • Tervezés: Gyémánt és kék zafír jegygyűrű nőknek
 • Fém: 14K sárga arany

3. Csábító rózsa arany pár esküvői zenekarok:

Csábító rózsa arany pár esküvői zenekarok

VÁSÁROLJ MOST

Ha szereti a zenekar stílusú jegygyűrűket, akkor nem mehet el ezen a szetten! Rózsaaranyból készülnek, amelyet rózsaszínű színe miatt romantikus fémnek tartanak. Ennek a fémnek a józan hangja olyan férfiaknak és nőknek felel meg, akik utálják a sárga arany blingjét. Minden gyűrű 6 mm széles, fémszalagra jellemző, és a női gyűrűt apró gyémántok díszítik.

 • Tervezés: Rózsa arany esküvői zenekar készlet gyémántokkal
 • Fém: 14K arany

4. 6 mm széles arany jegygyűrű férfiaknak:

6 mm széles arany jegygyűrű férfiaknak

VÁSÁROLJ MOST

A vastag és széles esküvői zenekarok meglehetősen népszerűek merész, mégis minimalista megjelenésük miatt. Erősebbek, mint a vékony gyűrűk, és nagy figyelmet keltenek. Itt látható a vőlegények egyik ilyen népszerű jegygyűrű-tervezése, amely 18 karátos aranyból készült pasziánsz gyémántot tartalmaz. A felső rész vastagabb, mint az alap, és egy kis ródium bevonatot kapott.

 • Tervezés: 6 mm vastag arany gyűrű férfiaknak egyetlen gyémánttal
 • Fém: 18K arany

5. 14 karátos arany jegygyűrű gyémánttal:

14 karátos arany jegygyűrű gyémánttal

VÁSÁROLJ MOST

Ez a hölgyek jegygyűrűje kifejezetten kézzel készült azoknak, akik a minimalizmust részesítik előnyben a túlzott mintákkal szemben. Az egyszerű és elegáns szalag szilárd kialakítású az alapon, csak felfelé hasad és pasziánsz gyémánttal van összekötve. Ez a kialakítás azt jelképezi, hogy két személy egyesül egy gyémánttal, az örökkévalóság és a szeretet kövével.

 • Tervezés: Egyszerű jegygyűrű nőknek 14 Ct aranyban
 • Fém: 14 karátos arany

6. Egyszerű platina esküvői zenekar vőlegények számára:

Egyszerű platina esküvői zenekar vőlegények számára

VÁSÁROLJ MOST

A platina a ritkaságot és az exkluzivitást szimbolizálja. A másik ok, amiért a férfiak inkább ezt a fémet részesítik előnyben, mint az aranyat, a semleges és nem feltűnő megjelenése. Itt látható egy tipikus platina esküvői zenekar, amely nem tartalmaz köveket vagy díszeket. Maga a gyűrű vastagsága nagyszerű megjelenést kölcsönöz viselőjének, és jól illik minden hivatalos vagy alkalmi ruházathoz.

 • Tervezés: Sima platina esküvői zenekar férfiaknak
 • Fém: 950 platina

7. Kortárs stílusú pár esküvői zenekarok:

Kortárs stílusú pár esküvői zenekarok

VÁSÁROLJ MOST

Az esküvői zenekarok kéz a kézben, a modern párok egyik legnépszerűbb gyűrűs modellje. Sokan azonban meglehetősen unalmasnak találják a monoton gyűrűket, és valami egyszerűbbet és praktikusabbat kívánnak a mindennapi használatra. Ez a gyönyörű készlet tökéletesen megfelel ezeknek a követelményeknek, mivel kettős hanghatással és sima befejezéssel rendelkezik, amely vizuálisan vonzónak tűnik.

 • Tervezés: Kettős hangú pár esküvői zenekar
 • Fém: 14 karátos arany

8. Minimalista platina gyűrű nőknek:

Minimalista platina gyűrű nőknek

VÁSÁROLJ MOST

Íme egy egyszerű, mégis modern felfogás a klasszikus platinagyűrűről. A kerek gyűrű megcsavarva formálja ezt a szokatlan hullámos mintát, amely a házasélet csúcsait és mélypontjait képviseli. A gyűrű sima, kő nélküli modellje ideális a mindennapi viselethez. Nem kell attól tartania, hogy a kövek leesnek, vagy a karikán nem kívánt karcolások vannak.

 • Tervezés: Platinagyűrű hullám ihlette dizájnnal
 • Fém: 950 platina

9. Sima karikagyűrű gyémánttal és gyöngyökkel:

Elegáns jegygyűrű gyémánttal és gyöngyökkel

VÁSÁROLJ MOST

Azok számára, akiknek vékony és karcsú ujjuk van, ez a gyűrű a mennyben készült gyufa! Az ultramodern kialakítás spirális mintával és texturált hatással rendelkezik, végein kő- és gyöngydíszekkel. Szorosan illeszkedik az ujjára, és továbbra is fényesen ragyog, mint a pozitív szellem. A gyöngy viszont semleges hangulatot kölcsönöz, és tompítja a villanást.

 • Tervezés: Spirál jegygyűrű gyémánttal és gyöngyökkel
 • Fém: 18 karátos arany

10. Nyilatkozat menyasszonyi gyűrű készlet:

Nyilatkozat menyasszonyi gyűrű készlet

VÁSÁROLJ MOST

Szereted egymásra rakni a gyűrűket? Akkor nézd meg ezt a gyűrűkészletet, amely ugyanolyan egyedi, mint te! Két különböző gyűrűt kap, mindkettő 18 karátos fehéraranyból készült, és nagy tisztaságú gyémántokkal van ellátva. Hangulatától és alkalmától függően választhat, hogy mindkettőt vagy csak egyet visel. Ez a két gyűrű is esztétikailag képviseli Önt és partnerét!

 • Tervezés: Nyilatkozat 2 -es gyémántgyűrű készlet menyasszonyoknak
 • Fém: 18 karátos arany

11. 22ct arany jegygyűrű:

22 ct arany jegygyűrű

VÁSÁROLJ MOST

Ez az elegáns arany jegygyűrű férfiaknak és nőknek egyaránt ideális. 22ct aranyból készült, és egyszerű, gondtalan kialakítással rendelkezik. A szélei simaak és tökéletesek a mindennapi viselethez. A közepén lévő texturált hatás 3D -s felületet biztosít, további díszítések nélkül. A kb. A gyűrű súlya körülbelül 4,25 gramm, szélessége 16,4 mm.

 • Tervezés: 22 Ct sima arany esküvői zenekar
 • Fém: 22 Ct. Arany

12. Gyémánt jegygyűrű a vőlegénynek:

Gyémánt jegygyűrű a vőlegénynek

VÁSÁROLJ MOST

Nézze meg ezt a mutatós jegygyűrűt a vőlegénynek csillogó gyémántokkal tűzdelve. A szalag 14 ct aranyból készül, felső vastagsága 7,70 mm. A kiemelkedő szélesség és a fényes kövek jobb láthatóságot biztosítanak az úriember ujjai számára. Összesen 9 gyémántot tartalmaz, amelyek személyre szabhatók az egyéni igényeknek megfelelően. Nem szereted fényes és királyi megjelenését?

 • Tervezés: Férfi gyémánt jegygyűrű
 • Fém: 14 Ct. Arany

13. Gyönyörű pasziánsz jegygyűrű menyasszonyoknak:

Gyönyörű pasziánsz jegygyűrű menyasszonyoknak

VÁSÁROLJ MOST

A mondás “A gyémánt a lány legjobb barátja” nagyon igaz! A nők szeretik a gyémántokat, mivel az örökkévalósághoz és a ragyogáshoz kapcsolódnak. Ez az egyedülálló hölgyek jegygyűrűje lenyűgözi hölgy szerelmét ragyogó pasziánszával és 44 apró gyémántjával. A kövek 18 karátos fehéraranyból vannak kitűzve, így ez az egyik legszebb gyűrű!

 • Tervezés: Fényes fehér arany gyémánt jegygyűrű
 • Fém: 14 Ct. Fehér arany

14. Romantikus pár jegygyűrű szett:

Romantikus pár jegygyűrű szett

VÁSÁROLJ MOST

Ezek a párgyűrűk két lélektársat képviselnek, akik sok tekintetben egyediek, mégis egyesülnek a szerelemben. A 22 kilométeres aranyszalagok felületi textúrával vannak gravírozva. Míg a férfi zenekar sima, a hölgyek esküvői zenekarát ragyogóan vágott cirkónium kövek szegélyezik a határokon. Ez különleges és egyedi érzést kölcsönöz azoknak a viselőknek, akik életük végéig ápolják ezt a választást!

 • Tervezés: Arany esküvői gyűrűk pároknak
 • Fém: 22 Ct. Sárga arany

15. Stílusos férfi gyémánt jegygyűrű:

Stílusos férfi gyémánt jegygyűrű

VÁSÁROLJ MOST

Íme egy igazi megdöbbentő jegygyűrű, amely biztosan maradandó benyomásokat kelt. Összesen 9 gyémánt van ebben a 18 karátos aranyból készült gyűrűben. Ennek a gyűrűnek az egyedülálló tulajdonsága a tetején lévő élénk kialakítás, amely tükrözi a fényt és ragyogóbbá teszi köveit. A mutatós gyűrű az előttünk álló fényes és szép idők szimbóluma!

 • Tervezés: Férfi jegygyűrű gyémántokkal
 • Fém: 18 Ct. Sárga arany

16. Tervezői gyémánt jegygyűrű nőknek:

Tervező gyémánt jegygyűrű nőknek

VÁSÁROLJ MOST

Olyan gyűrűt keres, amely ugyanolyan egyedi és gyönyörű, mint a kapcsolata? Nézze meg ezt a tervezői darabot, amely sok szempontból valóban látványos. A kör alakú gyűrű a világegyetemet képviseli, amelybe az oldalsó elemek összeolvadnak, hogy szimbolizáljanak téged és szerelmedet! Összesen 22 különböző méretű gyémánt van benne, 14 karátos sárga aranyban!

 • Tervezés: Virágmintás arany jegygyűrű gyémántokkal
 • Fém: 14 Ct. Sárga arany

17. Ezüst esküvői szalagok pároknak:

Ezüst esküvői zenekar pároknak

VÁSÁROLJ MOST

Az ezüst egy másik nemesfém, amely gyorsan éri el az aranyat és a platinát az ékszerversenyben. Ennek a fémnek az antik felülete, sokoldalúsága és természetesen a költségek miatt ideális jegygyűrűkhöz. A Seen 92,5 tiszta ezüstből készült pár gyűrűkből álló készlet, antik kivitelben és zománcozással. A hölgygyűrű 38 cirkónium gyémántot tartalmaz a nőies érintés érdekében!

 • Tervezés: Antik stílusú pár esküvői zenekar ezüst színben
 • Fém: 92,5 Tiszta ezüst

18. Klasszikus pasziánsz jegygyűrű nőknek:

Klasszikus pasziánsz jegygyűrű nőknek

VÁSÁROLJ MOST

Semmi sem győzi le a klasszikus pasziánsz jegygyűrű eleganciáját. Az egyetlen gyémánt szál stílusban van beállítva, lekerekített fém karmaival, amelyek szorosan megragadják a követ. Így többet lát a kőből és kevesebbet a fémből. Azonban ebben az esetben még a gyűrűk is gyönyörűen néznek ki a 18 karátos arannyal, matt felületben. Ez a gyűrű meglehetősen jól működik mind a hivatalos, mind az alkalmi ruhákon, így nem kell tartania attól, hogy leveszi!

 • Tervezés: Pasziánsz gyémánt gyűrű matt arany színben
 • Fém: 18 karátos arany

19. Spirál jegygyűrű gyémántokkal:

Spirál jegygyűrű gyémántokkal

VÁSÁROLJ MOST

Ha olyan szokatlan jegygyűrű -modellt keres, amely minden vendégét „Wow” -ra készteti, akkor nézze meg ezt a darabot. A spirálgyűrű arany linkek rétegeiből készül, hogy lenyűgöző mintát hozzon létre. 3 hurokkal rendelkezik, amelyek fényes fémből fogják körbe az ujjadat. A glam faktorhoz 6 fényes gyémánt tartozik, amelyek a közepén és a szélein tűznek. Ez a stílus jól áll azoknak a nőknek, akiknek hosszú, karcsú ujjuk van.

 • Tervezés: Spirál jegygyűrű tégla mintával, gyémántokkal kitűzve
 • Fém: 14 karátos arany

20. Fehér és sárga arany pár esküvői gyűrűk:

Fehér és sárga arany pár esküvői gyűrűk

VÁSÁROLJ MOST

Meg akarod törni a szabályos fehér vagy sárga arany monotonitását? Akkor miért ne kombinálhatná mindkettőt, hogy lenyűgöző kettős tónusú megjelenést érjen el. A pár esküvői zenekarának tetején fehér arany fém, belső oldalán sárga arany található. A felület matt matt fényezése visszafogott, mégis elegáns megjelenést kölcsönöz viselőjének. A női gyűrűket felső részén 15 apró gyémánt díszíti.

 • Tervezés: Kettős hangú pár esküvői zenekarok
 • Fém: 9K karátos arany

21. Egyszerű sima arany esküvői gyűrűk pároknak:

Egyszerű sima arany esküvői gyűrűk pároknak

Amikor igazán szeretni kezd, azt mondják, hogy nem kell megmutatkoznia. Az ígéreteknek meg kell tartaniuk, nem pedig kimutatni. Ha a következő hagyományokról van szó, akkor ezt egyszerű és elegáns házassági gyűrűkkel teheti meg. A sima arany gyűrű széles méretben olyan ígéretesnek tűnik, mint a designer gyűrűk. Az ígéretes gyűrűk egyszerűsége mindig az ujján marad veszteség vagy értékcsökkenés nélkül.

22. Ujjlenyomat esküvői gyűrűk pároknak:

Ujjlenyomat esküvői gyűrűk pároknak

Az új stílus és design révén az ígéretek is vonzóbbak. Az emberek úgy döntöttek, hogy ujjlenyomatukkal házassági gyűrűt készítenek. Az ujjlenyomat -gyűrűk különböző fémekből származnak, beleértve az aranyat, ezüstöt, platinát, vöröset, aranyat és palládiumot. A gyűrűk nyomatának elkészítéséhez a menyasszony és a vőlegény mélyen gravírozzák ujjlenyomatukat, hogy mélyen lássanak. Az ujjlenyomatok semleges vagy oxidált kivitelben készülnek, kis ujjlenyomatrészletekkel vagy életnagyságú ujjlenyomatokkal.

23. Megfelelő esküvői gyűrűk ezüstben:

Hozzáillő esküvői gyűrűk ezüst színben

A párosító gyűrűk vagy a párosító gyűrűk egyike azoknak a párgyűrűknek, amelyeket szerető párok választanak egymásnak. Az egymáshoz készített hasonló jelentését a menyasszony és a vőlegény számára készített gyűrűk közvetítik. Ha összehozzák, teljes szívet alkotnak. És amikor nincsenek együtt, a gyűrűk a párjukra emlékeztetik őket.

24. Esküvői gyűrűk rózsaaranyban:

Esküvői gyűrűk rózsa aranyból

A rózsa arany gyűrű nem kevesebb, mint a platina ékszer. A rózsa arany gyűrű szépsége is csodálatos. Egy sor fehér és rózsaszín gyémántcsap felváltva osztott szárú kivitelben vonzónak tűnik. És egy nagy, fehér, kerekre vágott gyémánt koronázza a gyűrűt.

25. Egyszerű gyémánt arany jegygyűrű:

Egyszerű gyémánt arany jegygyűrű

A házassági gyűrűk elegáns és gyönyörű kialakítása a gyémántgyűrűket is felsorakoztatja. Az örökzöld gyémántgyűrűket mindig az elsőnek választották, hogy megnyerjék hölgyének szívét. A fehér gyémánt csillogó fénye különösen mindig szikrát sugároz a szemébe, amikor rápillant. Egy sima gyűrű, közepén nagy fehér gyémánttal, magasan koronázva, még a tervezői gyűrűk közepette is csodálatosnak tűnik.

26. Pillangó Vintage Rose Gold jegygyűrű szív alakú gyémánttal:

Pillangó Vintage Rose Gold jegygyűrű szív alakú gyémánttal

A gyönyörű szüreti rózsaarany minta közepén szív alakú gyémánttal van ellátva, és aranyos kis kövezett gyémántokkal, amelyekből a gyűrűs szalagban pillangók készülnek.

27. Párnázott Rose Gold jegygyűrű:

Párnázott Rose Gold jegygyűrű

Egy üreges, hercegnőbe vágott fehér gyémánttal szegélyezett magas rózsaszín gyémánt és egy réteg rózsaarany keret, amely magasan tartja a dizájnt, gyönyörű férfi házassági gyűrűt ad. A gyűrű szalagja szintén fehér kövezett gyémántokkal van szegezve, így szebb.

28. Párnázott csavart csiszolt gyémánt jegygyűrű:

Párnázott csavart csiszolt gyémánt jegygyűrű

A párnával vágott, csavart burkolatú, gyémánttal díszített jegygyűrű imádnivalónak tűnik a menyasszony ujján. A rózsaaranyból készült házassági gyűrű finom kialakítása még éjszaka is vonzza. A hercegnő közepén vágott gyémánt is fantasztikusan néz ki.

29. Princess-Cut Diamond esküvői gyűrűk:

Princess-vágott gyémánt esküvői gyűrűk

A hercegnő által vágott nagy fehér gyémánt közepén koronázva, a kerek csiszolású gyémántokkal a gyűrűs szalagon fantasztikus megjelenést kölcsönöz.

30. Pár fehér arany esküvői gyűrű:

Pár fehér arany esküvői gyűrű

A fehérarany gyémánttal szegélyezett házassági gyűrűk párban a férfiak és a nők mintái számára imádnivalóak. A hölgygyűrű egyszerű, könnyű, vékony kialakítású, míg a férfi gyűrű vastag és széles, közepén gyémánttal.

31. White Gold Micro Pave Diamond házassági gyűrűk:

White Gold Micro Pave gyémánt házassági gyűrűk

A mikró burkolja a gyémánttal díszített jegygyűrűt a nagy társadalmi esküvők iránt is. A mikrokövezett gyémántok csillogó részei nagyon kedvezőek sok ember körében. Az ilyen gyűrűk megjelenését mindig dicsérik, ha viselik.

32. Platina esküvői gyűrűk férfiaknak és nőknek:

Platina esküvői gyűrűk férfiaknak és nőknek

A platina jegygyűrűk drágábbak és kizárólag fantasztikusan készülnek. Ő és lány jegygyűrűi két gyűrűből állnak a menyasszonynak és egy a vőlegénynek. A menyasszonynak két gyűrűje van, amelyek közül az egyik egyszerű gyémánt ménes gyűrűvel, a másik pedig kézműves, vágott és gyémántos. A vőlegény ujja nagyobb méretű, hasonló kialakítású, mint a menyasszonyé.

33. Egyedi esküvői gyűrűk pároknak Ezüst:

Egyedi esküvői gyűrűk pároknak ezüst

Egy kézzel készített jegygyűrű, amely megmutatja azt az igazi szerelmet, amelyet élethosszig szeretne adni a házastársának. A gyönyörűen faragott gyűrűk ugyanazokat az érzéseket tükrözik. A gyönyörű faragás egyszerű, bár kiemelkedő a maga gyönyörű faragásaival.

34. Ruby Stud férfi jegygyűrű:

Ruby Stud férfi jegygyűrű

A rubin ménes jegygyűrű egy antik dizájn, amelyet királyi megjelenésre választottak. A hím kialakítású gyűrű vastag és nagy, amely szinte az ujj nagy részéhez illeszkedik. A gyűrű testrészén készült virágos dizájn meenakari munkával, a középső rubin és kövezett gyémánttal készült. A gyűrű királyi megjelenést kölcsönöz.

35. Indiai Vintage arany esküvői gyűrűk:

Indiai Vintage arany esküvői gyűrűk

Az indiai vintage stílusú jegygyűrű szintén a magasan választott minták közé tartozik. Filigrán dizájn csavart vonalakkal rögzítve, így szép, széles öv kialakítású. A gyűrű egyedi mintája egyszerű, de a maga módján kiemelkedő.

36. Vésett esküvői gyűrűk nevei:

Nevek vésett esküvői gyűrűk

A jegygyűrűk, amelyeket szintén örök ígéretnek tartanak, jelentős jelentőséggel bírnak. A párok azt is választják, hogy házastársuk nevét vésik a jegygyűrűjükbe, hogy a gyűrűk ígéretesebbek és szeretetben teljesebbek legyenek. A házassági gyűrűre vésett nevek érzik a házastársuk közelségét, bárhová is mennek.

37. Hagyományos indiai menyasszonyi gyűrű aranyban:

Hagyományos indiai menyasszonyi gyűrű aranyban

A hagyományos indiai menyasszonyi gyűrű többnyire aranyozott kivitelben látható. A teljesen sárga aranyból készült gyűrűt örökös ékszerként választják a menyasszony számára. A gyűrű kis mintáiban készült képzőművészet nagyon régi design.

38. Hagyományos indiai jegygyűrű a vőlegénynek:

Hagyományos indiai jegygyűrű a vőlegénynek

A hagyományos indiai jegygyűrű férfiaknak többnyire sárga arany vastag kivitelben látható, szegecselt fehér gyémántokkal, többnyire négyzet alakúak vagy egyetlen gyémánttal a közepén. A nagy gyűrű kiemelve látható egy hím ujján.

39. Dél -indiai mintás esküvői gyűrűk nőknek:

Dél -indiai mintás esküvői gyűrűk nőknek

A dél -indiai ékszereket mindig hagyományos tapintással tervezték. A hagyományos Lakshmi dizájn, vagy ahogy a vanki Lakshmi gyűrű híres a dél -indiai esküvőkön. A gyűrű kialakítása V alakú, vörös és zöld gyémánttal vagy csak aranyból készült gyűrűkkel készült.

40. Tervező lányok jegygyűrűje:

Tervező lányok jegygyűrű

A jegygyűrűs tervezői darabokat nagyon kevesen választják. Gyakran előfordulhat a gyémántok kiszabadulásának valószínűsége. A mesés terveket azonban gyakran figyelmen kívül hagyják. Nagyon szépnek tűnik egy arany gyűrű feletti nagy gyémántcsap, amelynek körbe kell burkolnia a gyémántot.

41. Tervező kéttónusú jegygyűrű férfiaknak:

Tervező kéttónusú jegygyűrű férfiaknak

A kéttónusú divatékszer-gyűrű divat a tervezőgyűrűk között. A hercegnő vágott gyémánt alakú gyűrű férfi kivitelben készült. A gyűrű középső része fehér aranyból készült, míg a többi sárga és fehér arany csíkokkal. Az elragadó minta királyi módon ragyog a házastárs ujján, mint ígéret a nevében.

42. Pink Diamonds White Gold jegygyűrű lányoknak:

Pink Diamonds White Gold jegygyűrű lányoknak

Egy gyönyörű rózsaszín gyémánt gyűrű esküvői alkalomkor nagyon szép emléket teremt a párok életében. A rózsaszín háromszög alakú vágott gyémánt és a kis rózsaszín gyémántok nagyon szépek a platinagyűrűn.

43. Drágakő vésett jegygyűrű:

Drágakő vésett jegygyűrű

A hölgynek szerencséje van, hogy ilyen csodálatos ékszere van, és a házastárs, aki ezt választotta. A vörös rubin gyémántgyűrű lehet az egyik legjobb választás, amelyet jegygyűrűként kell meghozni kedves feleségének. A vonzó gyűrű rubin gyémánttal a közepén virágzó, kis rubinokkal és fehér gyémántokkal megtervezett, csodálatos minta. A csinos hölgy ujján lévő piros gyűrű mindig ragyogni és dicsérni fog minden alkalommal, amikor viselik.

44. Zafír arany Sterling férfi jegygyűrű:

Zafír arany Sterling férfi jegygyűrű

Zafír drágakő leginkább a férfi öltözékben látható. A jegygyűrű drágakövekkel nagyon divatos manapság. A fehér kövekkel díszített színes drágakövek vonzó megjelenése kiemelkedő megjelenést kölcsönöz, amikor viselik. Ha a hercegnő vágású sötétkék zafír drágakő a sárga arany és a köztük lévő platina csíkok kövezett gyémántjai között van, nagyon gazdag és királyi megjelenésű.

45. Stílusos jegygyűrű szett bambusz kivitelben:

Elegáns jegygyűrű szett bambusz kivitelben

A gyűrűs bambusz dizájnnak is más a megjelenése. A finom minták a gyűrű mintázatán vintage megjelenést kölcsönöznek. A gyűrű belül üreges és összességében könnyű. De a gyűrű dombornyomott megjelenése elragadó és nagyjából vonzó.

Ha talál egy tökéletesen párosított jegygyűrűt a házasságához, akkor sokféle kivitelben kaphat sokféle mintát. Kiválaszthatja a név gravírozott mintát vagy az ujjlenyomat gravírozott gyűrűket. A kezdőbetűket a gyűrűkbe is gravírozhatja. A gyémántgyűrűkben is sokféle kivitel létezik. A platina kincs más lépést hoz, és a rózsa arany gyűrűk is egyediek.

Ha erős életet szeretne építeni együtt, és tudja, hogy egymásnak teremtettek, a jegygyűrűket értelmes idézetekkel lehet szimbolizálni. A házasság ígéretet jelent egymásnak, ékszerek, amelyeket egész életen át kell viselni. A jegygyűrű kiválasztásának egyedinek kell lennie, és a menyasszony és a vőlegény együtt kell kiválasztania. A választást nem gyakran hozzák meg, így a helyes választás egészséges és szépvé teszi élethosszig tartó kapcsolatát.