9 egyszerű esküvői jegygyűrű arany és gyémánt díszítéssel

A jegygyűrűkészletek nők számára sokféle kivitelben kaphatók. A menyasszonyi jegygyűrű -készletekhez két -három, sőt négyes készlet készül. Ezek közül az egyik a fő, a többi pedig a tartógyűrűk, amelyek az egész mintát elképesztővé teszik.

Női gyűrűkészletek esküvőre:

Itt van egy lista 9 hagyományos és gyönyörű jegygyűrű készletről nők számára.

1. Gyönyörű faragott jegygyűrű szett:

Gyönyörű faragott jegygyűrű szett

A pompás, faragott, platina díszítésű jegygyűrű nem csak a drága gyűrűkészlet, hanem a drága szerelmi élet miatt is fontos dolog az esküvő számára. Gyönyörű gyémántcsipke négy marquise csiszolású gyémánt közepén és hasonló, szabálytalan alakú gyűrűs szalag gyémántokkal.

2. Osztott szárú menyasszonyi gyémántgyűrű készlet:

Osztott szárú menyasszonyi gyémántgyűrű készlet

Az osztott szárú menyasszonyi gyémántgyűrű a menyasszony számára ugyanolyan pompásan néz ki, mint a menyasszony az adott napon. Tökéletesen kerek gyémánt a hasított végű gyűrűs szalag közepén, az egyik szegélyezett gyémánttal, a másik pedig sima platinával. A nagyhoz hasonló vékony gyűrű nagyon jól támogatja a kialakítást.

3. Marquise Diamond menyasszonyi gyűrűkészlet:

Marquise gyémánt esküvői gyűrűkészlet

Az arany gyűrűk, amelyekben művészi kivitelben gyémántokkal vannak ellátva, a legjobb jegygyűrűkészletek lesznek az esküvőn. A gyűrű marquise gyémánttal van ellátva, a gyűrűs szalagon kis, tökéletesen kerek gyémántokkal. Hasonló ívelt és kialakított gyűrű beosztottja a főgyűrűvel.

4. Princess Cut háromoldalas gyémánt menyasszonyi szett:

Princess Cut háromoldalas gyémánt menyasszonyi szett

Egy hercegnő vágott, háromoldalas, gyűrűs gyémántgyűrű -készlet csak egy imádnivaló gyűrűk. A gyűrűk közepén fehér hercegnő csiszolású gyémánt, oldalán kék zafír gyémánt található, ha gyűrűs szalag van. Egy hasonló gyűrű, középen kék kerek zafír gyémántokkal és mindkét oldalán fehér gyémántokkal, csak egy tökéletes pár női jegygyűrű készlet.

5. Exkluzív jegygyűrű szett:

Exkluzív jegygyűrű szett

Exkluzív dizájner gyűrűkészlet, melynek egyikében kerek gyémántcsipesz található a gyűrű tetején, és hasonló kinézetű tartógyűrű rózsaszín gyémánttal tarkítva a gyűrűs szalag közepén. Két ilyen csodálatos kivitelből álló készlet tökéletes választás lesz a menyasszonyi jegygyűrű készlethez.

6. Filigrán rózsaszín zafír jegygyűrű készlet:

Filigrán rózsaszín zafír jegygyűrű

A rózsaszín zafír hölgyek jegygyűrűje három nagyon szépen kidolgozott gyűrűből pompásan fog kinézni a kezén. A középső gyűrűt rózsaszín kerek zafír közepén, filigrán művészettel körülvéve platina gyűrűs szalaggal tervezték. Hasonló két gyűrű a gyűrű mindkét oldalán ragyogó kombinációnak tűnik.

7. Fekete gyémánt fekete arany jegygyűrű készlet:

Fekete gyémánt fekete arany jegygyűrű

A fekete szépséget soha nem tartják kevesebbnek, mint a fehér és sárga aranyat. Az esküvői szertartásokra nagyon ritkán választják ki a fekete gyémántból készült fekete gyémántgyűrűt. De a csavart stílus ritka ízlésével a fekete jegygyűrű készletek kinéznek a kék stílusból.

8. Női jegygyűrű trió szett:

Jegygyűrű trió szett

A jegygyűrű szett, három kivitelben, nagyon szép kollekció a jegygyűrű -készletekből hölgyeknek. Egy gyönyörű kövezett gyémánt munka az aranygyűrűn teljesen egyedi és értékes. A kövezett gyémántmunka három részből áll, amelyek különböző blokkokat készítenek a három gyűrűre.

9. Naplemente jegygyűrű szett neki:

Naplemente jegygyűrű szett

Egy egyszerű jegygyűrű -készlet, egyedi, egyedi kialakítással, de jellegzetességeivel egyedileg megkülönböztethető, amire szüksége van, hogy lenyűgözze feleségét az esküvőn. A dizájner gyűrűs szalag és az egyik sima gyűrűs szalag gyémántcsuklóval úgy, hogy a másik két gyűrűre összpontosítson, így egységesnek tűnik..

A jegygyűrűkészletek a menyasszony számára különálló módja annak, hogy boldoggá tegye feleségét számos gyönyörű gyűrűvel együtt. Íme néhány csodálatos kivitel, amelyek rápillanthatnak a jegygyűrűkészletekre.