9 elegáns dizájn tervező gyűrűk esküvőre Indiában

A jegygyűrűk cseréjének hagyománya 4800 évre nyúlik vissza az egyiptomi időkben. Ünnepelheti szerelmét és új életének kezdetét jegygyűrűkkel. Ezek a gyűrűk a szeretet kifejezése a partnere iránt. A gyűrűk életre szóló elkötelezettséged lesznek közted és partnered között.

Csodálatos esküvői gyűrűk a tervezőtől:

Itt vannak a híres tervező jegygyűrűi. amelyek mindig a párok közötti szeretetet mutatják.

1. Virágos tervező jegygyűrű:

Virágos tervező jegygyűrű

Ez a tervezői jegygyűrű aranyból és több kis gyémántból készült. A design nagyon vonzó és érdekes módon készült. A gyűrűt számos virággal tervezték, amelyek három kör alakú sorban vannak elhelyezve. Ezeknek a virágoknak aranyszirmai vannak. A virágok középpontja egy csomó kis szikrázó gyémánt.

2. jegygyűrű két gyémánt szívvel:

Jegygyűrű két gyémánt szívvel

Ez a tervezői jegygyűrű aranyból és két gyémánt szívből készült. A gyűrű közepe teljesen olyan, mint minden sima szalag, és aranyból készült. Ez a szalag mindkét oldalon elválik, két külön karra nyújtva. Ezek a karok két, kifejezetten szív alakú gyémántot tartalmaznak. Úgy tűnik, hogy ezek a szívvel karok átölelik a sima aranygyűrűt.

3. Indiai tervezett jegygyűrű:

Indiai tervezésű jegygyűrű

Ez a tervezői jegygyűrű aranyból és gyémántból készült. Ebben a jegygyűrűs kivitelben több üreges mangó vagy Kalka mintát használnak. Ezért a design nagyon indiai stílusú. A különleges indiai dizájn túlnyomórészt a gyűrű tetején található

4. Arany és gyémánt szövött jegygyűrű:

Arany és gyémánt szövésű jegygyűrű

Ez a tervezői jegygyűrű aranyból és gyémántból készült. A gyűrű felső felületén különleges bonyolult kialakítás található. A kialakítás két szál szövéséből áll. E szálak közül az egyik szál sima aranyból, a másik szál gyémánttal van szegezve.

5. Egyedi esküvői zenekar:

Egyedi esküvői zenekar

Ez a tervező esküvői zenekar aranyból készült. Ez nagyon egyedülálló, mert külső felületén az egyén ujjlenyomata található. Az ujjlenyomat a menyasszonyé lehet, ha a szalagot a vőlegénynek ajándékozzák, és fordítva, ha egy menyasszonynak ajándékozzák. Általában a gyűrűt megajándékozzák a menyasszonnyal, így hozzáadják a vőlegény ujjlenyomatát. A gyűrű belső felületén kétdimenziós feliratok vannak a pár nevéről.

6. Félelmetes Unisex esküvői zenekarok:

Félelmetes Unisex esküvői zenekarok

Ez a tervező esküvői zenekar aranyból készült. Nagyon különleges, mert uniszexeknek készült, és menyasszony és vőlegény is viselheti. Ezenkívül a zenekar dizájnja nagyon egyedi és különleges. Az érdekes rész az, hogy ez a gyűrű háromdimenziós megjelenéssel rendelkezik. A gyűrű tömör aranyból és aranypor alakú. Mindkettő váltakozik egymással, érdekes textúrát adva.

7. Fehér arany és zöld zománc jegygyűrű:

Fehér arany és zöld zománc jegygyűrű